forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 260

manhunter
Moderator

Switzerland
26044 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/08/2025 : 16:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sky je ubedljivo najbolji streaming servis.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/08/2025 : 18:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Kombinacija Peacocka (NBC odnosno Comcast) i Paramount+ (Paramount Skydance) za europsko tržište. Imaju svoje originale, ali je i sam bazni katalog jako dobar.

Mana je šta serije u vlasništvu tih dvaju giganata (Comcast i Paramount) nemaju premijeru istovremeno i na SkyShowtimeu već moramo čekat misecima, a i onda idu tjednim ritmom. To im je veliki minus s moje strane.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 26/08/2025 18:52:33
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/08/2025 : 14:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakav pad kvaliteta u petoj sezoni Jeloustouna..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41190 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/08/2025 : 19:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zavrsen Jeloustoun. Ozbiljno useravanje sa izvlacenjem Kostnera iz serije. Bas scenaristicki osetan pad.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15077 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2025 : 19:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam The Fall jedna od najboljih serija koje sam ikada gledao.
Dugo bila na listi, i krenuo sam zato što je pisalo " uskoro odlazi ".
Kakav dragulj.

Da li je netko pogledao kad ti život servira mandarine i nevjerojatna odvjetnica Woo?
Go to Top of Page

vatrena_stenica
Junior Member

300 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 31/08/2025 : 21:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Pogledao sam The Fall jedna od najboljih serija koje sam ikada gledao.
Dugo bila na listi, i krenuo sam zato što je pisalo " uskoro odlazi ".
Kakav dragulj.
Da li je netko pogledao kad ti život servira mandarine i nevjerojatna odvjetnica Woo?

The Fall sam gledala baš davno. Bila mi je dobra. Skali i njene seksi svilene bluze. 😉

Što se tiče Mandarina, imaš Grzijev upis - http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=33715&REPLY_ID=2726316
a imaš i moj - http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=33715&REPLY_ID=2728554

Extraordinary Attorney Woo nisam gledala. Bacila pogled malo na prvu epizodu prošle godine godine i bilo mi simpa, stavila na listu i sad me čeka.

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

vatrena_stenica
Junior Member

300 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 31/08/2025 : 21:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
@Grzi Nadam se da je ovaj Stranger (Secret Forest) koji si predložio bolji od Mouse (https://www.imdb.com/title/tt13634792/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_8_nm_0_in_0_q_the%2520mouse). Tek sam na pola s ovim Mišonjom i hoću se upucam koliko su neke stvari debilne.

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15077 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2025 : 21:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nisam baš za takve vrste serija kao Woo i mandarine, ali nekako me osvježe i daju drugačiju perspektivu.
Predah od sadržaja sličnih Fallu, Dahmer, Mindhunter i ostalo.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5632 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 31/08/2025 : 21:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zavrsen Jeloustoun. Ozbiljno useravanje sa izvlacenjem Kostnera iz serije. Bas scenaristicki osetan pad.

Bolje da ti nisam ni rekao za petu sezonu
Go to Top of Page

Grzi
New Member

162 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 31/08/2025 : 21:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vatrena_stenica

@Grzi Nadam se da je ovaj Stranger (Secret Forest) koji si predložio bolji od Mouse (https://www.imdb.com/title/tt13634792/?ref_=nv_sr_srsg_5_tt_8_nm_0_in_0_q_the%2520mouse). Tek sam na pola s ovim Mišonjom i hoću se upucam koliko su neke stvari debilne.

Nisam gledao Mouse haha, a i nije mi na watchlisti, tako da me nije privuklo očito.

Stranger je meni top tier Kdrama, u top 3 sigurno. Koncept se čini malo glupav (glavni lik nije sposoban pokazati emocije radi operacije kojom mu je odstranjen taj dio mozga), ali kad krene radnja i uključe se svi likovi...

Kao, jako je spora serija, puna političkih i pravnih dijaloga koji se referiraju na neke od hrpetine likova što se može činiti dosadno, ali meni je bilo konstantno zanimljivo i napeto. Likovi su jako likable i uvuku se pod kožu, što ne bi očekivao kod ovakve priče, i jedna je od rijetkih Kdrama di sam stvarno nakon svake epizode baš jako htio odma upaliti iduću.

Druga sezona krene još sporije i još su više zakomplicirali sa pravnim lingom, ali payoff je vrhunski, tako da su mi jednako drage. I nadam se da ćemo jednom dobiti treću.
Go to Top of Page
Page: of 260 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000