Author |
Topic  |
BeaGea
Advanced Member

4123 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/09/2025 : 15:46:38
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Eh onda ste vi u HR nekoj prednosti uporedjuci sa ljudima u drugim bivsim delovima YU i onakvih kao ja skroz "bogu iza nogu"
O cwmu ti ja godinama govorim 
In Slovenija je tudi z nami, za res mi z njom  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
Edited by - BeaGea on 04/09/2025 15:47:58 |
 |
|
KuntaKinte
Senior Member

.jpg)
Serbia
1721 Posts
Member since 25/09/2007 |
Posted - 04/09/2025 : 23:12:21
|
quote: Originally posted by jagodanbg
Je l' taj Ralph sve sto postoji u toj jednoj knjizi?
Po broju strana, ceo Ralph će u dve knjige. Ukupno 12 albuma. |
Dosta je bilo praštanja! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21877 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/09/2025 : 23:33:14
|
quote: Originally posted by Chui
ja u biti više ne bih trebao kupiti ni jedan strip, jer nemam više mjesta na policama, da bih nešto kupio trebam nešto prodati, ok imam par koji lete van kad se pojave nastavci Lazarusa i drugi dio 37 žica, al za dalje od toga prvo moram pročitati sve što sam nabavio pa da vidim jel imam još što za odstrel. Tako da mi je najbolje sve novo prvo provjeriti u knjižnici.
sve se slažem;ali... ...Ralf Azam je više od stripa.To je strip simbol stripovi.com-a, naslov koji se bezmalo deceniju i po bombarduje (od strane moje malenkosti) umovima stripofila ex-Yu država,te je tako stekao reputaciju mistične relikvije. I tako dalje... Možeš da ga držiš bilo gde,na veš mašini pored wc šolje,polici iznad kuhinjskog dela za seckanje povrća,ispod kreveta...jer,to je Ralf Azam.Čak je preporuka da ne stoji na standardnom mestu kao ostali stripovi.
quote: Originally posted by axle munshine
Pročitao prvi album RA i moram priznati da je Anto bio u pravu, ovo je stvarno dobar, da ne kažem odličan, strip...na neki čudan način me podsetio na Bone-a, ali je definitvno drugačiji i originalan...
vidim da Trondhajm i ti niste baš "na ti"?? Da si čitao Zekana,barem,znao bi šta da očekuješ. |
Odbrojavanje: još 16 dana |
Edited by - anto on 04/09/2025 23:38:27 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21877 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/09/2025 : 23:37:44
|
quote: Originally posted by petarStripovi10
quote: Originally posted by jagodanbg
Je l' taj Ralph sve sto postoji u toj jednoj knjizi?
Nije. Evo ja koji to ne pratim zapamtio sam da Anto, uz to što spominje Jeromea, Ljubav i rakete..., spominje i drugu knjigu.
Bravo Petre,pratiš nastavu,zadovoljan sam.
Žerom,Nedirka,Ljubav i rakete,Žan,Pol i Tvrđe je sve što tražimo od Markosa jednog dana - smanji tiraž,povećaj cenu,ali nemoj nas ostavljati na cedilu. I uzmi prava za Usagija i Džonu Heksa,a i Keniju&co. kad si već pri šutu. |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
Topic  |
|
|
|