Author |
Topic  |
SPQRoma
Senior Member

.jpg)
Italy
1092 Posts
Member since 30/06/2015 |
|
hubba_hubba
Starting Member
64 Posts
Member since 25/03/2004 |
Posted - 04/09/2025 : 19:18:53
|
quote: Originally posted by john connor
Jel moze neko ostaviti dojmove za tehnicke detalje XIII? Mane, vrline? Vidim da treci integral nije ista stamparija kao prva dva.
Kvalitet štampe u trećem je skoro isti, papir je isti, tvrde korice na dodir malo glatkije nego u prva dva. Ali je najveća razlika barem meni što je veličina fonta manja nego u prva dva, meni lično malo manje prijatno za čitanje. Sad vidim da koriste i drugačiji font koji ima jako male kvačice i bukvalno kad čitam recimo "prvi ČIN", vidim to kao "prvi ĆIN. Da, i drugi je prevodilac. Uglavnom, nije strašno, ali eto, tražio si tehničke detalje :) |
 |
|
night
Senior Member

Serbia
1814 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 06/09/2025 : 23:24:29
|
Ovi delovi koji se dešavaju u Južnoj Americi su mi bili i ostali najmiliji. Verovatno mi je posle tih silnih zavera prijala atmosfera jedne revolucije u kojoj je ostalo sve po starom - za ideale ginu budale...Upečatljivi i zanimljivi likovi dopunjuju sumanute ideale, uz sasvim lepu dozu interesa moćnih kompanija i država. Poslednji album je upečatljiv, skoro pa je mogao biti i kraj sage. Malo nervira prevod (zašto Cascador a ne Kaskador?, tako je bar bilo kod Dnevnika i čini mi se da je takav i pravopis, ali uvek postoje izuzeci). Vidi se da je promenjena štamparija i neke sitnice su uočljive, ali ne smetaju toliko. Sad ostaje da vidimo u koliko knjiga će biti spakovan ostatak originalne priče i idu li prateći serijali.
|
 |
|
Topic  |
|
|
|