Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/09/2025 : 07:26:26
|
quote: Originally posted by vice
Meni je Beth jedan od najodbojnih fiktivnih likova i cila ta epopeja s Jamiejem je privedena očajno predvidljivom kraju. Zbog nje mi se i Rip zgadija, toliko da mi je jedan Jamie od njih troje bija najpodnošljiviji.
Potpisujem sve napisano, od A do Z. U toku serije, pogledao sam malo na imdb ko je taj Rip, ostao sam sokiran kada sam vidio da to je to onaj plavusan lik iz filma Pitch Black.
1883 je zaista vrh, dok je 1923 dobra serija sa nesto zbrzanim krajem. |
 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts
Member since 17/07/2019 |
Posted - 04/09/2025 : 11:19:42
|
quote: Originally posted by naker Trenutno dovršavam Fargo
Meni je ovo top 2 serija, posle BB najbolja. Mogao bih je obnoviti!
Inace ja poceo da gledam sinoc MobLand (nisam celo leto pogledao ni jednu seriju), bas jak start :) |
Pumpaj |
Edited by - jagodanbg on 04/09/2025 11:21:36 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/09/2025 : 12:39:53
|
Ja sam Fargom bio odusevljen, onda se pojavila sezona sa Chrisom Rockom. Tu sam negdje na sredini zapeo i nikako da se pomaknem. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4700 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 04/09/2025 : 13:12:59
|
Fargo 1.i 2.sezona vrhunske 5.sezona umalo vrhunska 3.sezona vrlo dobra 4.sezona mixed bag sto bi se reklo |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
naker
Advanced Member

5662 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 09/09/2025 : 08:57:09
|

quote: Originally posted by naker
Pogledao prve četiri epizode nove sezone Wednesday. Nastavljeno u fantasy/misterija ritmu na foru Harry Potter-a. Za razliku od prve sezone gde je međuodnos ljubavi i mržnje između Srede & Enid bio centralna tačka serije, u ovoj sezoni mnogu veću minutažu dobija ostatak Addams familije. Nije mi ovo dobar potez jer osim Wednesday kasting za ostatak članova domaćinstva je bila jedna do retkih slabih tačaka ove serije. Prva sezona je bila mnogo bolja, ajde videćemo da li će se nešto popraviti u nastavku... 
Nadovezaću se na ovaj post, pogledao i preostale četiri epizode druge sezone Wednesday. Pa, druga polovina sezone popravlja lošiji utisak sa mlakog početka. Ponovo se u centralni plan stavlja odnos između Wednesday & Enid i epizoda kada njih dve zamene tela je genijalna. Takođe, drastično je proširen lore oko familije Addams. Objašnjeno zašto je Gomez normalac i nema specijalne moći kao ostatak porodice. Čak je objašnjeno i poreklo Thing-a i sa čijeg tela je njegova ruka odsečena. Zaista, ima dosta novina i prijatno iznenađen koliko je serija ambiociozna. Kraj druge sezone nije kraj i otvara vrata za treću sezonu koja deluje da će biti podjednako zanimljiva. E da, popravljen i soundtrack jer ponovo imamo jednu čuvenu numeru odsviranu na kontrabasu i violini 
I dalje mi je prva sezona nedostižna jer je bila originalna i zabavna, ali druga sezona popravlja utisak u drugoj polovini  |
 |
|
Topic  |
|