Author |
Topic  |
lmszs
Junior Member

Slovenia
453 Posts
Member since 06/01/2003 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12325 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2650 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
emirem
Advanced Member

10868 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/09/2025 : 11:31:10
|
Chico na AI prokletog blaga isti Rembrandt, a zagorova sjekira je buzdovan, wtf! Lajkam AI interpretacije naslovnica, novi look sa smekom klasike. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
danielp
Senior Member

Serbia
1400 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 23/09/2025 : 11:32:07
|
quote: Originally posted by going going
Jeziv mi je ovaj AI i uopste ne podrzavam ovakve vestacke ,,reinterpretacije``!
i meni je ogavan! bilo gde da se koristi. jos kad vidim reklamni spot, prevrce mi se zeludac |
 |
|
pcoro
Senior Member

Croatia
2421 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 26/09/2025 : 11:09:16
|
Na kioscima je novi Zagor Klasik: Krvava staza sa pričama Dečko pik i Vukodlak. Te priče su mi prije nekih dvadesetak godina kad su izašle bile totalno bezveze. Sad su mi top!! Retro i blago naivne, ali pune duha, jako šarmantne.
Dečko pik ima puno naivnosti ali je iznenađujuće napet. Negativac je majstor prerušavanja ali razlog zašto se posvetio kriminalu je...blesav. Ipak, sposoban negativac, par puta ima Zagora na pladnju al ga ne ubije i naravno da Zagor onda trijumfira na kraju. Epizoda ima nasilje, tučnjave u krčmi, hrpu, hrpu humora sa Čikom i spašavanja iz nemogućih situacija. Jako dobro.
Vukodlak -KLASIK!! TOP SHIT!! Priča je najklasičnija moguća retro vukodlaština di se odmah sve zna + vukodlak nije nešto strašan, ali ful je šarmantna i atmosferična. Zagor je jak, ali nije nepobjediv, mora se ful pomučiti protiv vukodlaka. Čiko ima važnu ulogu + fora s njim ima kroz cijelu priču i odlične su. To je valjda bilo da se djeca ne prepadnu kad budu čitala priču. Ovo mi je možda najbolja ovogodišnja kiosk priča, ili bar ona u kojoj sam najviše uživao! |
 |
|
Topic  |
|