Posto sa menom na CRS dolazi i ovaj lik kod kojeg se prodaje Macanov Q u Sarajevu, imali sanse da se dogovorimo oko distribucije i ovamo ili ste unaprijed odustali od toga? U svakom slucaju, dakle, izbaci sto vise izdanja do tog sudbonosnog zadnjeg vikenda u prosincu :)
------------------------- Apsurdno je priccat o užitku koitusa nekome ko je rodjen impotentan.
Neki hodza kad je vidio sa kojim ga 'razumjevanjem' slusaju vjernici u dzamiji
Tako sam uduševljen slikama naslovnica i hrbta, da ču to sigurno imati iako nisam baš neki fan KEN PARKERA ali verovatno ču postati kad to dobijem u ruke!
"Libellus" na latinskom znaci "knjizica", to je Dadina ideja.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Nije samo moja ideja, na ideju bas tog imena dosao je i V.J., u stvari nismo imali velikog izbora, s obzirom da odabir imena moze biti, pogresan i koban...
Svaka vam cast majstori i sve najbolje vam zelim kao i uspjeh u izdavastvu koji je neminovan....uzimajuci u obzir kvalitet koji cete izdavati....(PS.Marko kada budes popisivao ko hoce kupovati ova izdanja,obavezno uvedi i godisnju pretplatu,jer vjerujem da ce vecina nas sa sajta biti pretplaceni na LEGENDARNOG KENA P.....
Mozemo se dogovoriti oko distribucije u Sarajevu, nije problem.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ja imam prijatelja koji je direktor Revije plasman,firme koja drzi kioske u sjeveroistocnoj Bosni,i Tuzlanskom kantonu,pa te mogu uvezati za distribuciju za Tuzlansko podrucje....
Iako mi je Ken bio jedini junak koga sam redovno preskakao (radije sam citao i one dodatke tipa Dr. Zistisa, Dzudasa , Bele i Bronka...), Markosu i ostalima od srca zelima da opstanu, i ne samo to, vec da i prosire asortiman;)(Zona X, npr) BTW, je li imate uopste u planu tako sto? BTW2, Ken izgleda svetski, svaka cast!
God created Adam and Eve, He didn't create Adam and Steve.