forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponosno Vam predstavljamo...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 34

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 25/11/2004 : 23:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
ja isto....
mislim da ovaj KP neče imati baš mnogo kupaca ( u to brojim i ove Zagorovce, za koje je KP ipak preteško čtivo ).
Ja se nadam da če stvar svejedno krenuti i da če stripove kupiti bar 20% ljudi sa foruma, koji te stvari hvale do nebesa, a na kraju....
Ja ču kupiti prvih 5 brojeva, a i sledečih 5 ako jih bude!

www.mojradio.com/discobooom/fotoshow.htm
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/11/2004 : 23:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Idu 6 po 6. I tako slijedecih 5 god. :)

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 25/11/2004 : 23:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by big joco

u to brojim i ove Zagorovce, za koje je KP ipak preteško čtivo ).

A tko bi to bili Zagorovci?
Za globinja sam dosta siguran da ce uzimat kena, a on je najveci zagorovac na forumu.

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/11/2004 : 23:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Zole je najveci zagorovac! A Big Joco je najveci kenjator. Kako mozes protiv Zagora, Big Joco, kad je on prvi na top ljestvicama?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/11/2004 : 00:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
da,uzimat ću kena...zbog podrške dadi i zato šta mi je ken počeo ležati,prije sam ga mrzio...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA HAJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/11/2004 : 00:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

ja kad bi se time bavio i kada bi mogao poslije kena bacio bi se definitivna ma MM-a

čuo sam da se mm odlično prodaje...u portugalu hahahauahahahauahahahauahauhauahahahahahaahahahahahahaahah

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/11/2004 : 01:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

da,uzimat ću kena...zbog podrške dadi i zato šta mi je ken počeo ležati,prije sam ga mrzio...

Oce to s godinama...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/11/2004 : 07:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Marko da li ste u slucaju uspjeha spremni na sljedeci samoubilacki >akt, kao npr. izdavanje nekog novog junaka i sl.?

Pssst, da se ne ccuje: kad se od ovogolovari, Markos namjerava objavljivati HC Mr Noa po pet epizoda u jednoj knjizi. Mozzda samo Disove, a mozzda i sve.

Sad, kad se Sejo onesvijestio od sreche, priznat chu: serem!

mcn

*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3076 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 26/11/2004 : 09:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
i ja ko klinac nisam mogao smisliti Kena, ali s godinama se stvari očito mijenjanju, tako da mi je jedan od dražih junaka, zato pozdravljam markosov potez i redovito ču ga kupovati, samo nek izdrži tih pet godina minimalno.
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1712 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 26/11/2004 : 12:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Zole je najveci zagorovac! A Big Joco je najveci kenjator. Kako mozes protiv Zagora, Big Joco, kad je on prvi na top ljestvicama?

ali ne u Italiji!
Kenjator si ti i tvoj Zagor!

www.mojradio.com/discobooom/fotoshow.htm
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/11/2004 : 15:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Samo da javim da su Kenovi od jucer sluzbeno izasli ! Svi koji budu na CRŠ-u moći će ih vidjeti i kupiti, a sutra popodne oko 18 sati će biti i mala promocija izdanja, moći ćete pitati sve što vas zanima ( kao da ovdje ne mozete, ali eto:-) )! Vidimo se!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

A.Hodzic
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1146 Posts

Member since 01/05/2004

Posted - 26/11/2004 : 15:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit A.Hodzic's Homepage  Send A.Hodzic a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam da mi se Ken Parker nadje u rukama,a nadam se vrlo brzo....i Cestitam Markose i Dado,i svi ostali koji ste ucestvovali u tom projektu...svaka cast momci....Ken ce otici ko halva,vidjecete...
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 26/11/2004 : 15:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message  Reply with Quote
Kako je lijepa home stranica, a naroccito rubrika najnovija izdanja
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/11/2004 : 00:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

i ja ko klinac nisam mogao smisliti Kena, ali s godinama se stvari očito mijenjanju, tako da mi je jedan od dražih junaka, zato pozdravljam markosov potez i redovito ču ga kupovati, samo nek izdrži tih pet godina minimalno.

ja sam u svom društvo ko mali jedini volio kena odprve, počeo sam ga skupljat od mislim 11-12te godine, možda i prije, od onih epizoda 'ledeni čovjek' pa dalje
a za markosa se ne treba brinuti, izdržat će on, ne radi on to zbog zarade, iako mislim da će morat povećat tiražu na barem 800 primjeraka
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 27/11/2004 : 06:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Ken2, sa mnom je isto tako.
Ken mi se odmah svidio.
A ovo ce bit poslastica

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6347 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/11/2004 : 09:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
KP izgleda fenomenalno.Jednostavno,čovjek nemože proći pored štanda a da ne kupi svih 6 odjednom.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 27/11/2004 : 12:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Tiraza 500 komada!
Svaki kome Ken vec nije doma na polici trebao bi se ozbiljno zabrinuti....

Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer.
Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users.
Thanks!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/11/2004 : 11:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ja cu moje Kenove dobiti tek sutra. Valja izdrzati jos jedan dan!

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 28/11/2004 : 11:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
ja sam ih zasad tri uzeo, valjda ću uspjet financijski izdržat i sljedeća 3...
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 28/11/2004 : 11:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
I ja sam jucer uzeo samo 3, je.. ga kad je uletio i More Comics!

Stvarno predivno izdanje, svaka cast svima "upletenima"...

** Thommo was here! **
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 21:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujući herkulovskim naporima Magica, upravo sam dobio svoje primerke, i mogu reći da je hrbat malo kriv

Šalu na stranu, ono je melem za oči. Svaka čast Dado, svaka čast Marko, svaka čast svim uključenima.

Dole System, živio Libellus!

--
"Tu pensais?! Penser aux autres, ce n'est pas penser a leur place..."
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/11/2004 : 21:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
U groznici sam!!! Svim imaju Kenove osim mene!
Ne znam da li cu docekati sutrasnji dan. Zelim ih odmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'!

:(

"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve
crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 21:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Sto budes duze cekao bit ce ti sladje! ;)

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 28/11/2004 : 21:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ma dobijam ih sutra, ali znas kako je... Najgora je zadnja noc iscekivanja. :)

"Ribe se pale samo na hardcover izdanja u boji, a ne na nekakve
crno bijele gluposti na losem papiru." - VJ
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2004 : 21:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
A da vidis kako dobro izgleda uzivo! :)

Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic   
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000