ja isto.... mislim da ovaj KP neče imati baš mnogo kupaca ( u to brojim i ove Zagorovce, za koje je KP ipak preteško čtivo ). Ja se nadam da če stvar svejedno krenuti i da če stripove kupiti bar 20% ljudi sa foruma, koji te stvari hvale do nebesa, a na kraju.... Ja ču kupiti prvih 5 brojeva, a i sledečih 5 ako jih bude!
>Marko da li ste u slucaju uspjeha spremni na sljedeci samoubilacki >akt, kao npr. izdavanje nekog novog junaka i sl.?
Pssst, da se ne ccuje: kad se od ovogolovari, Markos namjerava objavljivati HC Mr Noa po pet epizoda u jednoj knjizi. Mozzda samo Disove, a mozzda i sve.
Sad, kad se Sejo onesvijestio od sreche, priznat chu: serem!
mcn
*** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! (pauza do listopada) *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!***Ne zaboravite ni MCNov ORMAR!***
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
i ja ko klinac nisam mogao smisliti Kena, ali s godinama se stvari očito mijenjanju, tako da mi je jedan od dražih junaka, zato pozdravljam markosov potez i redovito ču ga kupovati, samo nek izdrži tih pet godina minimalno.
Samo da javim da su Kenovi od jucer sluzbeno izasli ! Svi koji budu na CRŠ-u moći će ih vidjeti i kupiti, a sutra popodne oko 18 sati će biti i mala promocija izdanja, moći ćete pitati sve što vas zanima ( kao da ovdje ne mozete, ali eto:-) )! Vidimo se!
Jedva cekam da mi se Ken Parker nadje u rukama,a nadam se vrlo brzo....i Cestitam Markose i Dado,i svi ostali koji ste ucestvovali u tom projektu...svaka cast momci....Ken ce otici ko halva,vidjecete...
i ja ko klinac nisam mogao smisliti Kena, ali s godinama se stvari očito mijenjanju, tako da mi je jedan od dražih junaka, zato pozdravljam markosov potez i redovito ču ga kupovati, samo nek izdrži tih pet godina minimalno.
ja sam u svom društvo ko mali jedini volio kena odprve, počeo sam ga skupljat od mislim 11-12te godine, možda i prije, od onih epizoda 'ledeni čovjek' pa dalje a za markosa se ne treba brinuti, izdržat će on, ne radi on to zbog zarade, iako mislim da će morat povećat tiražu na barem 800 primjeraka
Tiraza 500 komada! Svaki kome Ken vec nije doma na polici trebao bi se ozbiljno zabrinuti....
Hi, i am an Albanian virus but becouse of poor technology in my country i am not able to do anything vith your computer. Please be so kind to delite one of your files and than forvard me to other users. Thanks!