A za raster sam specijalno po webu trazila indijanske motive i pronasla jedan stari Navajo tepih, pa mi je on posluzio kao predlozak za crtanje uzorka. Dakle, sve je sa smislom!
znao sam ja da je to s predumisljajem, jer znam tko je dizajn-majstor I klase! stvarno je genijalno uklopljeno i ti motivi su oni detalji koji ovom izdanju daju nesto ekstra!
Kaze mi Slobo da se u Darkwoodu rasprodalo svih 10 kompleta koje su imali u jedno popodne. Druga posiljka ne znam kad ce ponovo ici. Cijena ce biti 490 din jos neko vrijeme kao promocija novog izdanja, a nakon toga ce biti kao i u More Comics. Inace, Kena se nece moci kupiti nigdje osim u Darkwoodu ovaj prvi period.
Kaze mi Slobo da se u Darkwoodu rasprodalo svih 10 kompleta koje su imali u jedno popodne. Druga posiljka ne znam kad ce ponovo ici. Cijena ce biti 490 din jos neko vrijeme kao promocija novog izdanja, a nakon toga ce biti kao i u More Comics. Inace, Kena se nece moci kupiti nigdje osim u Darkwoodu ovaj prvi period.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Put za M NO-a u HC izdanju je slobodan.
Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Tacno se desava ono sto sam i predvideo, a to je da ce ici ko alva. Markose, zar samo 10 kompleta na toliko gladnih?