forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ponosno Vam predstavljamo...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic 
Page: of 34

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/12/2004 : 23:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by zlikavac

PREDLAZEM OVIMA IZ LIBELLUSA DA KAD VEC SVI ZNAMO KAKO JE TO NEKADA DNEVNIK RADIO LOŠE DA REPRINTAJU SVE ZLATNE SERIJE I LMS I TO U TVRDIM KORICAMA I NEK NABIJU CIJENU OD RECIMO 200 KN.PA NEK BUDALE KUPUJU I BACAJU NOVCE NA VEĆ VIĐENO...

Ha, evo ga i ovdje. Zanimljivo. Dado, sto kazes, da objavim njegove mailove ovdje, da se malo svi skupa smijemo?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

daj Markose molim te bas mi nedostaje smeha ovih dana...

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/12/2004 : 23:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by zlikavac

PREDLAZEM OVIMA IZ LIBELLUSA DA KAD VEC SVI ZNAMO KAKO JE TO NEKADA DNEVNIK RADIO LOŠE DA REPRINTAJU SVE ZLATNE SERIJE I LMS I TO U TVRDIM KORICAMA I NEK NABIJU CIJENU OD RECIMO 200 KN.PA NEK BUDALE KUPUJU I BACAJU NOVCE NA VEĆ VIĐENO...

Ha, evo ga i ovdje. Zanimljivo. Dado, sto kazes, da objavim njegove mailove ovdje, da se malo svi skupa smijemo?

Da je se potpisao nikada se nebi slozio da se javno objavi neciji mail, pa bez obzira
o kakvom se mailu radilo. A znam da i ti tako mislis.
Ovako bez potpisa doticnog ali sa "posebnim" komentarima slobodno objavi,
iako sam misljenja da takvima uopce ne treba dati ni sekundu publiciteta,
neka se barem malo ljudi smiju, dobro je barem pred blagdane biti nasmijan...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/12/2004 : 23:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako idu mailovi:

POZDRAV.SVAKA ČAST,OBOŽAVAM KENA PARKERA I PREMDA IMAM SIGURNO SVE STARE LMS EPIZODE U KOLEKCIJI KUPIT ĆU I VAŠE IZDANJE.ALI IPAK GOSPODO...60 KN!!!!!!!!!!!!!!!PA KOJI JE VAMA KURAC??????VI STE ZBILJA LUDI!!!!!!!!PA KOJI TIRAŽ IMATE?20 KOMADA?MISLIM ZBILJA,ONOG KOJI VAM JE EKONOMISTA BI ZAISTA TREBALO ODLIKOVATI ORDENOM "ZASLUGA ZA RAZVOJ STRIPA U ELITE KOD HRVATA".JEBOTE,JEL VI ZNATE DA NEĆETE OPSTAT S TOM CIJENOM 5 MJESECI A NE 5 GODINA KAKO PREDVIĐATE.ŠTA VI MISLITE KOLIKO IMA LUĐAKA ZA STRIPOM U HRVATSKOJ KOJI IMAJU NOVCA NA RAZBACIVANJE A DA VEĆ NISU PRIJE SKUPILI SVE KEN PARKERE I KOJI SU SPREMNI OPET ISTO PLAĆAT 60 KN!!!!!!!!!!VI STE TRŽIŠNE SAMOUBOJICE,KAMIKAZE,MAMLAZI.NAJVJEROJATNIJE ĆU U KOLEKCIJI IMAT "GRAD RUDARA" I "DUGU PUŠKU " PO N-TI PUT....OSTALE NEĆEMO DOŽIVIT S TIM VAŠIM NEBULOZNIM TRŽIŠNIM OPTIMIZMOM.PA JEBOTE,BAVIM SE BIZNISOM VEĆ 10 LET,VIDIM DA JE TRŽIŠTE U SVE VEĆEM KURCU ...NEKA RULJICA NEMA VIŠE NI ZA KRUH A VI PRINTATE VEĆ OTPRINTANO I TO POKUŠAVATE PRODAT ZA 60 KN???????GOSP. MACANE VEĆ SAM VAM POPLJUVAO ONAJ VAŠ Q-STRIP I RADO BIH VAS PRIUPITAO ŽIVITE LI VI U HRVATSKOJ ILI U NEW YORKU,JER OČITO VEZE NEMATE SA STVARNOŠĆU...KAD OSTVARUJETE OVAKVE PROJEKTE...

POŠTOVANJE.MOŽDA SAM BIO PREOŠTAR SA SVOJIM PRETHODNIM KOMENTAROM ALI JEDNOSTAVO ME VEĆ
NERVIRA TO KONSTANTNO "GULJENJE KOŽE" OSIROMAŠENOM NARODU I TO "ELITIZIRANJE" I "GETOIZIRANJE" STRIPA U HRVATSKOJ.KAO DA SMO MI LJUBITELJI STRIPA SVI NEKI TAJKUNI PUNI PARA I KAO DA SE PROSJEČNOG ČOVJEKA STRIP NE TREBA NITI DOTICATI PA SE IZ PREVENTIVNIH RAZLOGA NABIJAJU DUPLOEVROPSKE CIJENE ILI PETOROAMERIČKE ZA TA STRIP IZDANJA.ISTI BOG RADE I IZDAVAČI KNJIGA PA IM JE SAD PANIKA KAD IM NOVINSKE KUĆE PO NORMALNIM I DŽEPU HRVATA PRIMJERENIM CIJENAMA UVALJUJU BRDA KNJIGA DOK ONI MASOVNO PROPADAJU.LJUDI SHVATITE VEĆ JEDNOM DA AKO ŽELITE NEŠTO PRODATI I ZARADITI U OVOJ DRŽAVI DA ONDA TO TREBA BITI PRIMJERENO STANDARDU LJUDI U TOJ DRŽAVI.POGOTOVO U DRŽAVI POPUT HRVATSKE GDJE PROSJEČNA RULJA JEDVA DA I ČITA NOVINE A KAMOLI ŠTO DRUGO.DA NE BI BILO ZABUNE,JA SAM IPAK KOLEKCIONAR STRIPA I IMAM NEŠTO VEĆI STANDARD OD PROSJEKA I ZAPRAVO MI JE SVEJEDNO DA LI ĆE NEŠTO KOŠTATI 10,60 ILI 100 KN JER ĆU SI JA TO PRIUŠTITI JER VOLIM STRIP ALI NAS TAKVIH SIGURNO NEMA MILION.ZA KRAJ MOŽE LI NEKOLIKO PITANJA?AKO SU AUTORSKA PRAVA TAKVA VELIKA CIFRA(RECITE MI KOLIKO AKO NIJE PROBLEM) KAKO ONDA ONAJ SRPSKI KEN PARKER MOŽE KOŠTAT SAMO 14 KN?ZAŠTO NE IDETE U DISTRIBUCIJU PUTEM KIOSKA I NA PUNO VEĆI TIRAŽ OD 500 KOM JER POZNATO MI JE DA HRPA LJUDI UOPĆE NE ZNA GDJE JE TAJ MORE COMICS NITI IH INTERESIRA A STRIP IPAK VOLE.NISAM BAŠ U IZDAVAČKOM FAHU I BAŠ ME INTERESIRA KOLIKI JE NJIHOV TROŠAK PO PRIMJERKU AKO VAM TO NIJE PROBLEM PRIZNATI?RAZMIŠLJATE LI VI DA KONAČNO NETKO IZBACI STRIP MAGAZIN UNIVERZALNOG KARAKTERA POPUT NEKADAŠNJEG STRIP ARTA ILI COMIC STRIPA,STRIPOTEKE,SPUNKA I SL.?JA TO RAZMIŠLJAM I ZAPRAVO VEĆ SANJAM...

PREMDA BI MOŽDA BILO ULJUDNO DA VAM SE PREDSTAVIM ČINI MI SE DA TO NIŠTA NE BI PROMJENILO A
VAMA BI TO ZNAČILO ISTO KAO I LANJSKI SNIJEG S OBZIROM DA VAM MOJE IME APSOLUTNO NIŠTA NEĆE
NOVOGA REĆI.VAŠEG KENA NISAM KUPIO I JAKO SE PREMIŠLJAM DA LI DA TO UČINIM,BUDUĆI DA
NEUSPJEŠNIJEG I SMJEŠNIJEG STRIPOVSKOG IZDANJA NISAM DO SADA VIDIO.KRENUVŠI OD FORMATA KOJI JE POTPUNO NALIK NA ONE KNJIGE IZ LEKTIRE ZA OSNOVNU ŠKOLU PA DO IRITANTNO SJAJNO BIJELOG PAPIRA OD ČIJEG BLJEŠTAVILA ČOVJEKU DOĐE ŽAO KAKO NETKO MOŽE UPROPASTITI TAKVO REMEK DIJELO POPUT KENA PARKERA.MISLIM DA JE KEN U MOJOJ LMS KOLEKCIJI NA ONOM IZLIZANOM NOVINSKOM PAPIRU DALEKO
BLIŽI,NEPOSREDNIJI,LJUDSKIJI,SMISLENIJI OD ONOG VAŠEG "LAS VEGASOVSKOG" NEPRIRODNOG BIJELILA I BLJEŠTAVILA.OTPRILIKE KAO DA JE IZAŠAO IZ TRETMANA U VEŠ MAŠINI,OKUPAN U ARIELU NA
90*C,SAVRŠENO ČIST BEZ IKAKVE VEZE SA ONIM PRLJAVIM SVIJETOM KUDA JAŠE KEN I BEZ IKAKVE
PRIVLAČNOSTI I MAGIJE KOJU NUDI TAJ STRIP ,ADEKVATNO PRIREĐEN.PRETPOSTAVLJAM DA GA SLUČAJNO
KUPIM,VJEROVATNO BIH GA MORAO ČITATI U GUMENIM KIRURŠKIM RUKAVICAMA DA GA SLUČAJNO NE ZARAZIM
OVOZEMALJSKIM MIKROBIMA...ZAISTA NE KUŽIM KAKO MOŽETE BITI PONOSNI ŠTO STE PRODALI 600 KOMADA
U 2 DANA NA ŠRC--ZAR TO NIJE NORMALNO S OBZIROM DA VAM JE MANJE VIŠE SVA STRIP ELITA BILA
TAMO.ALI TO VAM JE TEK 20% OD ONOG ŠTO STE ODŠTAMPALI.KOLIKO SAM ČUO LJUDI UOPĆE NISU
ODUŠEVLJENI TIM VAŠIM "PRIVATNIM ISPUNJENJEM VAŠIH DJEČAČKIH SNOVA" VEĆ SVI S KOJIMA SAM
RAZGOVARAO PREFERIRAJU PREDSTAVLJANJE KENA NA NAČIN KAKO TO RADE SRBI TRENUTNO...DAKLE PUTEM
KIOSKA BEZ "PRIVATNIH SADISFAKCIJA" I UZ PRIMJERENU CIJENU I NORMALNOG IZGLEDA A NE KAO
LEKTIRA...TOLIKO.ŽAO MI JE KENA TAJ NIKAKO DA U HRVATA DOĐE NA SVOJE...

POŠTOVANI.NE ZNAM ODKUD VAM IDEJA DA SE JA ŽIVCIRAM OKO VAŠEG IZDANJA,PRIJE BIH REKAO DA VAS
ŽIVCIRA ISTINA A ČINI MI SE I SLABA PRODAJA NAKON ŠTO JE PROŠAO ŠRC.IMAO SAM PRILIKE JOŠ
JEDNOM POGLEDATI TO VAŠE REMEK DJELO "UZALUDNOSTI" U MORE COMICS KNJIŽARI I VJERUJTE MI I DALJE
STOJIM ČVRSTO PRI SVOM STAVU:DA VAM JE IZDANJE PRESKUPO,NESVRSISHODNO,NEFUNKCIONALNO I DA JE
PROMAŠENA INVESTICIJA,NE SAMO ZA VAS KAO IZDAVAČA,NEGO I ZA HRPU POTENCIJALNIH KUPACA.I OPET SAM ODUSTAO OD KUPNJE I TO NE ZBOG TRGOVACA KOJI RADE U M.C. I KOJI KAO DA SU IZAŠLI IZ KAKVOG
FERRIJEVOG HORROR ZAGORA I KOJI U SVAKOM KUPCU VIDE POTECIJALNOG KRADLJIVCA STRIPOVA VEĆ ZATO
ŠTO MI JE ŽAO DA PRVIH 6 EPIZODA(ILI MAX. 12 AKO SMO IPAK DONEKLE OPTIMISTIČNI) BUDE
RAZLIČITO OD OSTALIH.KOJE SIGURNO NEĆEMO NIKAD DOŽIVJETI U TOM VAŠEM NEBULOZNOM IZDANJU
BUDUĆI DA ĆE VAS KAD TAD TRŽIŠNA EKONOMIJA LUPITI PO DŽEPU...I ONDA SE SJETITE OVIH MOJIH
E-MAILOVA PA ĆETE SHVATITI KOLIKO SAM VAS ZAPRAVO DOBRONAMJERNO SAVJETOVAO A NE
PROVOCIRAO...SRETNO.

I na kraju....
SALATAR ti salje razglednicu! Klikni na

http://www.go-mrav.com/razglednice/postcards/803173243999.htm
Razglednica vjerojatno ima ZVUK. (ostat ce na serveru oko 10 dana)

Sve u svemu, smijesno, zar ne? Mada ipak malo i zalosno, covjek ocito ima nekih ozbiljnih problema u zivotu, a pokusava ih rjesavati na krivi nacin...

Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/12/2004 : 23:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
hehe :)) ajmo akcija :))

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 14/12/2004 : 23:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/12/2004 : 00:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Je, tip ima pravo! Izdanje je ocajno! Previse je cisto, kvalitetno i vizuelno dobro izgleda! Zato mijenjam svojih 6 komada za jedan dobro poderan Dnevnikov kupus!

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 15/12/2004 : 00:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Jest da ovi mailovi lice na Picassova remek-djela, ali covjek je postaio jedno pitanje koje i mene zanima:

Moze li Ken opstati sa ovakvom prodajom (ne znam jel to slaba ili dobra prodaja :))?

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2004 : 01:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ken se u 15 dana prodao skoro u pola naklade i skoro su pokriveni svi troskovi. Dakle, Ken ce sigurno opstati.

Go to Top of Page

Francois
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 15/12/2004 : 01:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Francois a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovati!
Moram priznati da me ovaj napad na Kena i Libellus ostavio bez rijeci.
Na trenutak... Kad sam bolje promislio, cini mi se da je ovdje rijec o nesporazumu.
Tip izgleda nije shvatio da se radi o kolekcionarskom izdanju.
Prvo.
Tvrde korice, kvalitetan papir, novi prijevod... pa covjece, ne radi se o tome da nama smeta SRPSKI pa je Kena trebalo prevesti na hrvatski. (Ovo NAMA shvati uslovno, ja nemam veze se Libellusom, ali sam im zahvalan na ovom vrijednom poduhvatu). Radi se o tome da je
Dnevnik unakazio ovaj strip svojim nazovi prijevodima - cenzura, neznanje ili nesto drugo, ne znam, ali stvar je takva. Radi se o NEKULTURI i izdavackom slamperaju da se tako prekraja izvornik (iliti original). Mozda to nekome nije vazno, ali MENI OSOBNO JE. Nema nista gore od loseg prijevoda - njime se moze unakaziti i najvece remek-djelo. Ostavlja gorak okus u ustima. To je cisto vrijedjanje nas citatelja, valjda misle da, ako citamo stripove, nismo nista drugo do glupa stoka koja ne zna nijedan strani jezik, da nas mogu vuci za nos kako hoce.
Drugo.
Ako u ovoj zemlji nema 500 ljudi koji mogu dati nesto vise novaca za ovakvo izdanje, onda ga nismo niti zasluzili. Ako ti to ne zelis, mislis da je previse, da se tu radi o sibanju mrtvoga konja,
muznji polumrtve krave koja pada s nogu, onda ga, molim, jednostavno ne moras kupovati. Kupuj jeftinija izdanja, REDOVNA izdanja Bonellija, i slicno. Ona su prilagodjena nesto malo manje zahtjevnoj publici. A to da u Hrvatskoj ima puno siromasnih ljudi je SAVRSENO TOCNO. SLAZEM SE. I ja spadam u njih. Zivim od mjesecne place. Ako mi ostane na kraju mjeseca 50 Eura, onda sam dobro prosao i sam se sebi cudim kako sam zastedio toliku lovu! Imam auto star 14 godina itd, itd. Ali to je CISTO JEBENO MOJA STVAR ako necu kupovati cigarete,
ako cu popit koji konjak manje i slicno da bi si kupio ovo KOLEKCIONARSKO izdanje Kena Parkera.
Trece i posljednje.
Ti si izgleda stao u obranu stripa za siroke narodne mase. Sve je to savrseno OK. Ali ima i nas koji smo odavno presli 30-tu, koji biramo sto cemo kupiti, koji NIKAD ne kupujemo crno-bijeli strip album ako je u originalu izasao u boji. Sto recimo nije za svaku osudu sto Marketprint ponovo objavljuje neke strip albume crno-bijele, koji su kao takvi odavno izasli u stripoteci, gigantu i u n-tim drugim izdanjima. E, pa ja za to nedam lovu pa da je i 10 kuna. Ako je u originalu bila boja, onda mora biti i u prijevodu i gotovo. Pa onda neka kosta i 150 kuna. I nek je kvalitetan papir, tisak i prijevod, da se osjecas kao covjek dok to imas u rukama. Eh, da - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari! - pametna je to poslovica -
sto mislis koliko ce ti Ken Parkeri vrijediti za jedno 20 godina?
Ja sam siguran da ce vrijediti i 5 puta vise od tih 60 kuna...
Nas 500 koji cemo kupovati Ken Parker kolekciju, nismo vise djeca. Mi smo svoje segrtovanje u stripu odvalili davno. LMS i ZS su bili sjajan izbor dok sam imao 16 godina. Ali dopusti da sad sa skoro 40 godina imam ipak neke druge kriterije...i da znam sto hocu a sto necu.

I ja bih volio da ima vise novih stripova na kioscima i u strip-knjizarama. Da je vec davno izasao recimo cijeli Blueberry u prijevodu u boji, da izlazi Vertigo, itd itd. Zar je Libellus kriv sto je tome tako? Ili Ken Parker?
Ljudi, sto mislite zasto postoje skole stranih jezika? Ako je nekome dovoljno stalo taj ce se malo potruditi, nauciti jezik pa kupovati strip albume u originalu. KAD IH VEC NEMA U PRIJEVODU. Ja sam recimo naucio engleski samo zato jer sam htio citati znanstvenu fantastiku koje kod nas nije bilo u prijevodu. Vjerojatno sam freak, ali opet vjerojatno nisam jedini.

I zato, decki iz Libellusa samo naprijed sa objavljivanjem Ken Parker kolekcije i ne dajte se smesti. Ima nas koji jedva cekamo brojeve 7 do 12. Puno srece!!!!!!!

F.Dargaudix
Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/12/2004 : 06:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
Zavist je hudo breme za človka, zato se ni takoj potrebno norčevati iz zlikovca. Verjetno ima resne probleme.

Da sam našao prave reči, napisao bi na hrvatskom.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/12/2004 : 07:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ovaj tip ocigledno ima problema.

Kakav je Bože ovo doš'o vakat i zeman? Ljudi zlo ni ne zapamte a već zaborave.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 15/12/2004 : 10:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slovenac

Zavist je hudo breme za človka, zato se ni takoj potrebno norčevati iz zlikovca. Verjetno ima resne probleme.

Da sam našao prave reči, napisao bi na hrvatskom.

I ovako je sasvim jasno

All have said their prayers
Invade their nightmares
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 15/12/2004 : 11:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message  Reply with Quote
ja uopste ne citam Kena, i nisam ni kupio tih 6 izdanja, al sam video kako izgledaju i moram reci svaka cast i samo tako dalje, pa nek se neki broj ponovi jos 37 puta, meni je svejedno vazno da se nesto izdaje, jos posebno ako se izda u takvoj kvaliteti kao sto je taj Ken...

Pajke
Senior Member

Serbia
2999 Posts

Member since 13/11/2001

Posted - 15/12/2004 : 12:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajke a Private Message  Reply with Quote
Hahahahaha, bas sam se ismejao ko nikad. Da ga nema, ovog tipa bi trebalo izmisliti.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2004 : 12:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Tip priča o tržištu i ekonomiji, a očito je da veze nema.

On ne shvaća da Kena čita jako malo ljudi te da ni cijena od 10 kuna po komadu i distribucija po kioscima ne bi značila tiraž od 3-4 tisuće primjeraka jer se jednostavno ljudi ne pale na Kena kao na Zagora. Nadalje, Ken ima tvrdu jezgru zaljubljenika koji bi dali bilo što samo da ga vide u izdanju kakvo on zaista i zaslužuje, a to se i potvrdilo prodajom tijekom prvih 15 dana. Siguran sam da bi izdavači (Dado i Marko) bili zadovoljni sa 250 prodanih primjeraka i nakon 3 mjeseca, a ne nakon samo 15 dana.

Zaključak: Ne znam majstore kojim segmentom businessa se baviš (ako se i baviš uopće) ali ukoliko stvarno jesi, moj savjet ti je da se toga i držiš. Strip izdavaštvo i teorije prodaje vezano za to ti očito ne leže.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 15/12/2004 : 12:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Pa ovo je stvarno bezobrazno. Svaka ti cast zlikavac!

Tko te tjera da kupujes tog Kena? A onda ces izaci na Jarun, u Opatiju ili na Hvar, i malu pivu za sebe i dva frenda platiti - 60 kuna! A to je dobra investicija?

Uzivaj u svojim cenzuriranim, docrtanim i iskasapljenim LMS-ovima! Mi na forumu smo navikli na pristojno diskutiranje i razmjene misljenja, pa se oko ovoga mozemo samo dobro sprdati.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 15/12/2004 : 13:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote

Sorry ssto nisam prije, ali radi se, jebiga:

dalma:

>Zašto mitraljez a ne strojnica i municija a ne streljivo?

Je l' ovo ozbiljno pitanje (pa da odgovorim) ili se radi samo o cijepanju dlake jer tako zahtijeva priroda ccovjekova te internetska?

mcn

Q STRIP i DZZEPNI Q na svim kioscima! *** Utorkom: nova AUKCIJA na Burzi! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 15/12/2004 : 13:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Najbolji mi je drugi paragraf: "Postovanje. Mozda sam bio preostar sa svojim prethodnim komentarom...". Cisti Monty Python.

~ When the music starts to play, carryin’ all the folks away, from the burden this life will heap upon
But you have without a doubt, left me here and hanging out, when the skies are gray, let the sawdust boogers play ~
Go to Top of Page

igorpb
Senior Member

Australia
1931 Posts

Member since 24/08/2003

Posted - 15/12/2004 : 14:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igorpb a Private Message  Reply with Quote
Ovaj projekat jos nisam komentarisao pa cu to da uradim u par rijeci:
Dok jos nisam bio upoznat sa cenzurom i ostalim oskrvavnjivanjima Dnevnika nisam bio pristasa reprinta.Malo po malo sam shvatio da sam bio u krivu (bolje ikad nego nikad).Ako izdavac odudara kvalitetom u odnosu na prijasnja izdanja nema a ma bas nikakvog razloga da neuspije u projektu.Od kada je svijeta bilo je i opozicije.
Tako ce uvijek i biti tako da se ne treba osvrtati nato. Mada naravno sve treba saslusati jer se nikada nezna odakle se moze dobiti korisna ideja a i savjet. Pogotovo u poslovanju.
Nedavno sam bio u Hrvatskoj i za duplo pice sam placao 50 kuna.
Koje cu poslije ili povratiti ili ispisati. Oprostite na vulgarnosti.
Zar se jedan kvalitetan strip uopste moze porediti sa casom brlje.
Elem da dalje ne gnjavim.
Zelim vam sve najbolje.Da se tiraz uskoro poveca i ponuda prosiri i na ostale junake.
Toliko.

I dok sjedim ovdije u hladu i kroz prozor posmatram njega kontam da je Frojd u pravu i da je Sex korijen svega.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 15/12/2004 : 15:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
šta oće reć da će za jedno par godina isto ovako izdat i PSDZ
evo mene možete odma stavit u preplatnike

a za kena
skupo je , kvalitetno je
pa ko voli nek izvoli
bit će faca nervozan jer mu propala prodaja kolekcije starih kenova
imam i ja 20 komada za prodat
a gušt s kojim sam to čita se ne mere platit ničim
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 15/12/2004 : 15:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Kako to obicava reci jedna meni draga osoba "Nista nije preskupo, moze biti samo a) da nije dovoljno dobro i b) da ja to dovoljno ne zelim"

~ When the music starts to play, carryin’ all the folks away, from the burden this life will heap upon
But you have without a doubt, left me here and hanging out, when the skies are gray, let the sawdust boogers play ~
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 15/12/2004 : 16:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
da li libelius ima u planu još kakva izdanja bilo hc bilo sc?nešto se pričalo oko reprinta mr.no-a,ali izgleda da je to patka?
Go to Top of Page

Dalma
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 01/12/2001

Posted - 15/12/2004 : 17:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalma a Private Message  Reply with Quote
Sorry ssto nisam prije, ali radi se, jebiga:

dalma:

>Zašto mitraljez a ne strojnica i municija a ne streljivo?

Je l' ovo ozbiljno pitanje (pa da odgovorim) ili se radi samo o cijepanju dlake jer tako zahtijeva priroda ccovjekova te internetska?

Pitanje. Apsolvent sam strojarstva, konstrukcijski smjer, usjerenje vojna tehnika, modul klasicno naoruzanje i buduci casnik Hrvatske vojske. Na faksu smo uvijek u svim vojnim kolegijima koristili rijeci strojnica i streljivo. Volio bi da mi objasnis i zasto ovakvi nazivi za cinove. Hvala
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29520 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2004 : 18:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ja sam trazio da ostane kapetan, jer to meni bolje zvuci, Darko je pitao sto da napravi. Municija ili streljivo meni ne igra nikakvu ulogu, a Darko nije promijenio.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 15/12/2004 : 19:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Sto ljudi sto cudi!
Ljudi imaju razlicite ukuse,misljenja poglede na svijet opcenito.
Ken sto sam dobio ili bolje receno Kenovi su strip koji je radjen sa ljubavlju prema stripu i kolekcionarstvu.
Tiraz nije velik tako da cijena ne moze biti 15 kuna kao stripovi koji su uradjeni u vecem tirazu i slabijoj kvaliteti.
A sto i ja pametujem idem sebi pristaviti kafu........
Ovo izdanje je nesto najljepse uradjeno na nasim prostorima i normalno da ce izaci do zadnjeg broja na zadovoljstvo svih kolekcionara.
p.s.dobio sam i Zagor maxi hc i on je vala lijep

Porter
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic   
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000