forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 CRNA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 10/04/2005 : 22:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeraprinc

Ubedljivo na prvom mestu:

PTT Srbija.

Zaista se ne zna broj koliko su mi paketa nestali.Chak i onih poslatih preporucheno sa povratnicom.

Stvarno? Ja sam dobijao pakete iz SAD i za vreme bombardovanja!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 13/04/2005 : 16:32:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
Na zalost, poshta nam je sve gora.

Ne mozesh leteti sa orlovima, ako sve svoje vreme provodish sa curkama!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 23/05/2005 : 11:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
Ponovo P.T.T. Srbija zbog nenormalnog poskupljenja svojih usluga.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 23/05/2005 : 16:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
NABIJEM NA KURAC NEPOZNATOG PEDERA OD POSTARA SVE OD SLOVENSKIH MOKRICA DO VIROVITICE, KOJI JE SA STRANE OTVORIO PREPORUCENO PISMO, IZNUTRA IZVUKAO 200 KN I ONDA TAJ RUB ZALJEPIO LJEPILOM. NA POSTI SU NAPISALI ZAPISNIK (TO SAM PRIMJETIO ODMAH PRED POSTANSKIM SLUZBENIKOM KOJI MI JE URUCIO PISMO) I ZAHTJEV ZA ODSTETOM.

AKO NETKO ZNA STO BI SE JOS MOGLO NAPRAVITI DA TOM SMRDLJIVOM LOPOVU OD POSTARA NEKAKO ZAGORCAM ZIVOT, MOLIM NEKA KAZE!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/05/2005 : 13:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Na žalost, lopova je uvijek bilo i biti će.
A mi, dok imamo samo ovu jednu poštu da nas dere i potkrada, možemo samo plakati.

>>> I hope the party in my head never stops <<<
Go to Top of Page

trle
New Member

Bosnia and Herzegovina
243 Posts

Member since 06/07/2004

Posted - 26/05/2005 : 23:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send trle a Private Message  Reply with Quote
NABIJEM NA KURAC NEPOZNATOG PEDERA OD POSTARA SVE OD SLOVENSKIH MOKRICA DO VIROVITICE, KOJI JE SA STRANE OTVORIO PREPORUCENO PISMO, IZNUTRA IZVUKAO 200 KN I ONDA TAJ RUB ZALJEPIO LJEPILOM. NA POSTI SU NAPISALI ZAPISNIK (TO SAM PRIMJETIO ODMAH PRED POSTANSKIM SLUZBENIKOM KOJI MI JE URUCIO PISMO) I ZAHTJEV ZA ODSTETOM.

AKO NETKO ZNA STO BI SE JOS MOGLO NAPRAVITI DA TOM SMRDLJIVOM LOPOVU OD POSTARA NEKAKO ZAGORCAM ZIVOT, MOLIM NEKA KAZE!

---------------------------------------

Zamoli Mirka Filipovica da nadje tog postara pedera i neka ga on obradi, onako drugarski. Kad zavrsi sa vasim postarima red bi bio da navrati do Banja Luke da pregleda ove nase. Mislim da je to jedino rjesenje

TM
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 27/05/2005 : 00:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
posaljem prije 7 dana dva paketa u zagreb,jednom dodje a drugom ne,zamislite..pricekati cu jos koji dan i krecem u potragu..ili bi trebao odmah

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 27/05/2005 : 08:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
ako si slao kao paket i ako do ponedjeljka paket ne stigne u zagreb, odi na svoju postu naka napisu potraznicu.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/05/2005 : 18:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ima li kakve nade ako se tiskanica zagubi ?

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4034 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 29/05/2005 : 19:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ima li kakve nade ako se tiskanica zagubi ?

nema.

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 29/05/2005 : 19:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
ima ako je tiskanica poslana preporuceno.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/06/2005 : 11:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da su svi postari bivse Jugoslavije na crnoj listi.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Edited by - SejoSexon on 01/06/2005 11:26:49
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 01/06/2005 : 13:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torca

ima ako je tiskanica poslana preporuceno.

Ma, jok. Nema ni tada. Ja poslao Magicu preporucheno sa povratnicom i izgubilo se. Uzas. Poshta na prostoru bivshe SFRJ je zaista uzasna.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/06/2005 : 22:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveles

Imam neke ideje, ali mislim da je takav postupak bio kaznjiv i u vrijeme Spanjolske inkvizicije kaznom smrcu pa ti necu dacati savjete:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 01/06/2005 : 22:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zveles

Imam neke ideje, ali mislim da je takav postupak bio kaznjiv i u vrijeme Spanjolske inkvizicije kaznom smrcu pa ti necu davati savjete:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 05/06/2005 : 15:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Izgleda da su svi postari bivse Jugoslavije na crnoj listi.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

osim slovenskih
kod nas su samo cjene problem
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 10/06/2005 : 23:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
E, sutra ih stavljam na probu. Shaljem strip za Sloveniju. hehehe...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/06/2005 : 17:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thommo

I meni treba taj mulac Car! Poslao mu neku lovu, istina sica, ali stripova nema...

** Thommo was here! **

jeste li sredili sa tim tinejđerom? ima vas hrpa, zar niko nije iz Zagreba (ili otkud več je )?
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 15/06/2005 : 22:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
I još ima točnu adresu u profilu(negdje u Rudešu)...
Go to Top of Page

TomDar
Junior Member

Slovenia
488 Posts

Member since 05/11/2003

Posted - 20/06/2005 : 11:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit TomDar's Homepage  Send TomDar an ICQ Message  Send TomDar a Private Message  Reply with Quote
Poštari hm,
Zamislite naručim tri stripa Asteriksov Zabavnik 3,4,5 glancere. Taj dan kad bi morao dobiti stripove, sa veseljem otvaram sanduće i zamalo padam u komu... Stripove je mamlaz (nek doticni na forumu sa istim imenom izvine) od postara kad je trpao a4 format totalno pogrebao i unistio. I to nije bilo sve. Kad je uvideo (da posle par pokusaja) da ne moze da strpa direktno, je sa svojim kljucicem otvorio otvorio celi red sanducica i strpao unutra strip. E kad je to radio stisko je stripove medju vrata i pregradu i tako mi je napravio na cosku na prvi i zadnji strip zarezu od pola centimetra. Eto unisteni glanceri ... letio sam odma na postu i popizdio trazio glavnoga....
Dali mi neku seficu (dezurni kontrolor ili sta ja zman) i napravila zapisnik, rekao sam da neka srede to sa postarom ili cu ja da stredim. jos isti dan me nazvao vođa kontrolora, da su kao sredili stvar sa postarom, ja sam mu rekao da ovo nije bilo prvi put i da ako oni to ne srede da cu ja i da sutra cekam postara pored sanduka...

I zamislite drugi dan je dosao postar (ali zamjena) jer je taj dotični idiot uzeo bolovnje (bolje preventiva nego kurativa :( ) ... Eto toliko o postarima...

*   Web striparna     *
*  www.striparna.com  *
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/06/2005 : 20:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Bolje da se sam razbolio,vec da ti ga ti razbolio :)

Porter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 20/06/2005 : 20:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TomDar

Poštari hm,
Zamislite naručim tri stripa Asteriksov Zabavnik 3,4,5 glancere. Taj dan kad bi morao dobiti stripove, sa veseljem otvaram sanduće i zamalo padam u komu... Stripove je mamlaz (nek doticni na forumu sa istim imenom izvine) od postara kad je trpao a4 format totalno pogrebao i unistio. I to nije bilo sve. Kad je uvideo (da posle par pokusaja) da ne moze da strpa direktno, je sa svojim kljucicem otvorio otvorio celi red sanducica i strpao unutra strip. E kad je to radio stisko je stripove medju vrata i pregradu i tako mi je napravio na cosku na prvi i zadnji strip zarezu od pola centimetra. Eto unisteni glanceri ... letio sam odma na postu i popizdio trazio glavnoga....
Dali mi neku seficu (dezurni kontrolor ili sta ja zman) i napravila zapisnik, rekao sam da neka srede to sa postarom ili cu ja da stredim. jos isti dan me nazvao vođa kontrolora, da su kao sredili stvar sa postarom, ja sam mu rekao da ovo nije bilo prvi put i da ako oni to ne srede da cu ja i da sutra cekam postara pored sanduka...

I zamislite drugi dan je dosao postar (ali zamjena) jer je taj dotični idiot uzeo bolovnje (bolje preventiva nego kurativa :( ) ... Eto toliko o postarima...

*   Web striparna     *
*  www.striparna.com  *

zgleda da živiš v bloku. v blokih je zmeraj sranje, nič ne moreš pustiti izven kastlca, ker se zmeraj najde nekdo ki bo stvar ukradel.
Nam so prav zabičali da moramo stvar do konce potisnt v nabiralnike, ker se najdejo modeli ki imajo veselje vlečt ven če malo pošiljke gleda ven. Tudi kluče smo imeli zato, da smo odklepali... Edina šansa je da se zmeniš da ti pušča obvestila in da greš sam iskat na pošto, al pa da se zmeniš z nekom, ki je skozi doma... Pa poštarju daj jurja, boš videl da zaleže.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 28/06/2005 : 03:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Evo da prijavim i ja nekoga (nije da me to veseli)... Izvjesna "danijelaaf", osvojio sam od nje na aukcijama MM Vannini 1-4, poslao 35 kn, i cura se od tada više ne javlja, ne odgovara na mejl. Pokušao sam tri puta da je kontaktiram i vidim što se događa, ali s obzirom da nema povratne informacije, eto. Boli me k za 35 kuna, ali stvarno je tužno da netko izvodi gluposti za tih par eura... I krasti treba sa stilom ;o)

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 30/06/2005 : 08:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Damjan

Evo da prijavim i ja nekoga (nije da me to veseli)... Izvjesna "danijelaaf", osvojio sam od nje na aukcijama MM Vannini 1-4, poslao 35 kn, i cura se od tada više ne javlja, ne odgovara na mejl. Pokušao sam tri puta da je kontaktiram i vidim što se događa, ali s obzirom da nema povratne informacije, eto. Boli me k za 35 kuna, ali stvarno je tužno da netko izvodi gluposti za tih par eura... I krasti treba sa stilom ;o)

www.zid.hr - sve ono što o rocku i metalu nikada niste željeli znati, www.zid.hr/strip - osobni pogledi na aktualnosti u svijetu stripa, uz ponekog mladog autora željnog pažnje

Mislim da je vrijeme da se ukine pravilo da kupac uvjek prvi salje novac prodavacu,bas zbog takvih novokomponiranih clanova ko doticna danijelaaf koja onda starijim clanovima mazne lovu ko fol prodaje nesto.Mislim da bi komentari s aukcija trebali biti mjerilo ko ce kome prvi poslati lovu,odnosno stripove! Ako neko ima 150 pozitivnih komentara a drugi ih uopce nema mislim da je red da ovaj bez komentara vjeruje nekome za koga je sijaset ljudi reklo da je u redu!
Inace komentari koji se ostavljaju gube na smislu!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Rajher
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 04/10/2004

Posted - 01/07/2005 : 15:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rajher's Homepage  Send Rajher a Private Message  Reply with Quote

Mislim da bi komentari s aukcija trebali biti mjerilo ko ce kome prvi poslati lovu,odnosno stripove! Ako neko ima 150 pozitivnih komentara a drugi ih uopce nema mislim da je red da ovaj bez komentara vjeruje nekome za koga je sijaset ljudi reklo da je u redu!
Inace komentari koji se ostavljaju gube na smislu!

OK prijedlog,mada mi se čini da su ti kometari već i izgubili na smislu.
Isto tako pokušajte lovu slati preko računa,brže je,točnije i puno sigurnije... Ako ništa drugo,nema poštara u igri...
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000