forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 KRITERIJ POSTOVA odnosno MEMBERA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

SHAPE
Junior Member

Croatia
313 Posts

Member since 03/11/2003

Posted - 07/09/2005 : 16:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send SHAPE a Private Message  Reply with Quote
Ajde vidim da se dosta pise o broju postova pa rekoh da i ja nesto kazem o tome, a da evo na taj nacin proslavim i svoj 200-ti post.

Dakle, radi se o slijedecem, a da bi pojasnio uzet cu sebe kao primjer:
clan sam ovog foruma od 03.11.2003 sto ce reci gotovo dvije godine, a za to cijelo vrijeme sam evo do danasnjeg dana skupio 200 postova odnosno u prosjeku 0,3 po danu. Mislim, istina je da nisam bas previse aktivan i da se u raspravu ukljucujem tek onda kad me nesto stvarno zainteresira i kad znam da mozda nekom mogu pomoci svojim odgovorom ili recimo ako sam tog trenutka raspolozen za salu ili u bilo kom drugom kontekstu kad mi se jednostavno receno pise nesto. Ipak, u vecini slucajeva zadovoljavam se samo sa citanjem i to gotovo svih tema na ovom forumu. E sad, dakle nakon dvije godine ja sam i dalje “New member” mislim nije da me to previse opterecuje u zivotu, ali nekad si gledam ove nove clanove koji bubaju postove po desetak i vise na dan i onda su za par mjeseci “Senior memberi” i cini mi se da to ipak nije fer…I to ne prvenstveno zbog mene, ma nou, ja sam tu u stvari nitko i nista, ali ako malo pogledate listu clanova onda cete vidjeti brdo clanova koji su na forumu od 2001 godine dakle od samih pocetaka i dalje su aktivni, tu i tamo stave neki post, svoje misljenje, salu ili komentar, ali jednostavno nije im zivotna preokupacija nabijanje postova na forumu kao kod nekih novih clanova i onda imate situaciju da su takvi clanovi s 4 godine staza na forumu ili New ili Junior memberi a tipovi s 2,3 mjeseca staza Senior memberi. E sad tu bi se jos dalo raspravljati i o tome koliko koji member doprinosi ovom forumu sa svojim znanjem o stripovima (mislim da je netko vec spominjao nekakav kviz koji bi svi clanovi trebali rjesavati) i da li onda u tom slucaju jedan member koji je pravi poznavalac strip umjetnosti, ali ne nabija postove vec samo komentira kad osjeti da moze pomoci svojim znanjem o stripovima treba biti samo New member nasuprot nekog novog clana koji istini za volju voli stripove, cita ih, ali iskljucivo nabija postove nekim stvarima nevezanim za strip umjetnost?
I jos jednu stvar da kazem, nemam ja nista protiv ni ovih novih clanova koji nabijaju postove, to je ipak njihova stvar, ali opet mislim da bi se na neki nacin trebao da to tako kazem nagraditi staz starijih clanova i njihove ucesce na forumu a ne da se dogada da clan s 4 godine staza bude New member a clan s 4 mjeseca iskustva Senior member. Po meni onaj s 4 godine staza koji kroz svo to vrijeme sigurno poput mene cita i na svoj nacin je ukljucen u forum mora imati na neki nacin lako vidljiv podatak o svom stazu na forumu, a ne da je sve rijeseno kao sad isljucivo s brojem postova…

eto, to je moje razmisljanje, i nadam se da ima jos ljudi koji ovako razmisljaju i koji bas kao i ja citaju sve na forumu, ali jednostavno ne komentiraju uvijek, vec samo onda kad osjete potrebu za tim. Takoder, mislim da ce se takvi ljudi sloziti sa mnom da u tom slucaju jednostavno bode u oci da oni nakon 4 godine budu New member, a netko samo nakon 4 mjeseca Senior member…ovo isto vrijedi i za ono razmisljanje vezano za znanje pojedinaca o stripu…

I to je to sto sam htio reci, nadam se da nisam uzalud potrosio svoj 200-ti post…

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 07/09/2005 : 16:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Meni se cini da jesi;) Ne, zaista, zasto bi se uopste opterecivao sa titulama i brojem postova drugih forumasa? Ne vidim neku potrebu. Nabijanja postova ce uvek biti, a ko koliko doprinosi sajtu tesko da se meri bilo postovima bilo "titulama" koji idu uz njih. Dela govore bolje od reci.

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 07/09/2005 : 19:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message  Reply with Quote
Ja bi najradije vidio samo datum registracije i ništa od ovih titula, ali ne znam ako je to moguče.Na večini ostalih foruma ima samo datum registracije i broj postova, ali istina je, da forumi niso istog tipa kao ovaj, pa ne znam ako naš forum ima to opciju.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/09/2005 : 00:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Bolje je reci jednu pametnu nego 100 glupih. Vjeruj, SHAPE, da je to ono sto se pamti. Ne znam kad sam zadnji put pogledao koliko tko ima postova... Jace mi odzvoni recenica od onog koji se rijetko javlja, ali kad se javi kaze pametno, nego kad netko stalno sere, pa mu se mozda zalomi jednom nesto mrvicu inteligentno. Kako mogu uzet za ozbiljno npr. makikatalinica, pa nek ima i milijun postova?

Go to Top of Page

SHAPE
Junior Member

Croatia
313 Posts

Member since 03/11/2003

Posted - 08/09/2005 : 09:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send SHAPE a Private Message  Reply with Quote
Dakle prije svega, prozirna senko, slazem se s tobom. Potpuno si u pravu I vezano za to odmah treba napomeniti da je sad situacija puno bolja nego ranije posebno od uvodenja ove titule “stripovi.com.suradnik” jer su na taj nacin nagradeni ljudi koji definitivno doprinose razvoju ovog sajta I cine ga onim sto onu zapravo treba biti, a to je sajt o stripovima. Isto tako, ako malo pogledas koji su sve ljudi sad u statusu “suradnika” vidjet ces da bi bez te titule recimo fantom sa 165, Koresh sa 448 ili Ned Mace sa 410 postova bili tek obicni New ili Junior memberi pa prema tome evo jos jednom pohvaljujem to da su takve osobe I javno dobile status suradnika.

Dalje, sto se tice ovog sto kaze Ziga, u neku ruku, mislim da bi to moglo biti rjesenje za ovaj problem da se ne dogada situacija da recimo imamo Morda sa 669 postova koji je clan od 20.10.2001 I inace 6-ti clan po redu, a samo je average member pa zatim Melina sa 492 posta, clan od 24.10.2001 a Junior member itd itd recimo Desperado, Woo ili Kasper koji su sve stari clanovi jos iz samih pocetaka a imaju ili average ili junior titulu. Mislim bez uvrede nekim senior memberima (necu spominjati imena jer nije fer) ali uz malo pretjerivanja mogao bi cak reci da su ti stari clanovi bili na forumu jos dok su neki od danasnjih “senior” membera jos ucili citati…po meni totalni apsurd…e bas zato mozda bi trebalo razmisliti o ovom sto Ziga kaze, a to je da se uz ime clana, njegovu titulu mozda jos I doda ona informacija “clan od tog I tog datuma”…

A sto se tice ovog sto kaze Maximuss, I to je istina, I vec sam rekao da te stvari meni ne smetaju zbog mene osobno jer po ovim gore nabrojanim primjerima je bolje primjetno da tu stvari nisu poslozene bas najbolje I jos jednom napominjem da ako vec pravimo razliku I djelimo clanove prema broju postova onda bi ih isto tako trebali djeliti I po duzini clanstva na forumu…

Eto, nadam se da se ne borim protiv vjetrenjaca I da ovo sto govorim ipak ima nekog smisla…
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3069 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 08/09/2005 : 12:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
što se mene tiće u pravu si...i mene ponekad smetaju stupidni komentari, pitanja i sl. iz kojih jedino vidim želju za nabijanjem postova...al pusti to, protiv toga se nemože...pa i ja sam sebe nekad ulovim da stavim samo jedan smajlić i ništa više, al u tom trenutku imam potrebu ga stavit jer njime se tada u potpunosti izrazim.....
Go to Top of Page

SHAPE
Junior Member

Croatia
313 Posts

Member since 03/11/2003

Posted - 08/09/2005 : 12:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send SHAPE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nenno

što se mene tiće u pravu si...i mene ponekad smetaju stupidni komentari, pitanja i sl. iz kojih jedino vidim želju za nabijanjem postova...al pusti to, protiv toga se nemože...pa i ja sam sebe nekad ulovim da stavim samo jedan smajlić i ništa više, al u tom trenutku imam potrebu ga stavit jer njime se tada u potpunosti izrazim.....

nemam ja nista protiv toga, nemojte me krivo shvatiti...ovo je sajt o stripovima, ali isto tako ga zanimljivim cini i svastara i svi ti smajlici i sve zajebancije i sva prepucavanja koja se daju procitati i mimo stripova, ALI, tesko mi je provarljiva cinjenica da su neki od membera koji su clanovi od prije 4 godine a i dalje su aktivni jos uvijek juniori ili average, dok neki koji su tu 4 mjeseca, a nabili su postove s bezbroj gluposti imaju status senior memebera (mada kazem i te gluposti su sastavni dio ovog sajta i daju mu neku dodatnu draz)...
mislim da bi trebalo barem razmisliti o ovom sto je Ziga predlozio, a to je da se za pocetak, dok se ne nade neko pravo rjesenje, uz ime membera, broj njegovih postova i stavi datum pristupanja ovom sajtu...
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/09/2005 : 13:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ma nemoj se uopce opterecivati s postovima, to je bezveze.

nabijaju se postovi kada odgovaraju svakom članu u novom repleyu a ne da to strpaju u jedan.

evo ja sam član od (čekaj da vidim) (traži, traži, kopa...) a evo našao sam, od 06/11/2001 i stvarno nemam previše postova, neda mi se nabijati, a i pretežito je rasprava o bonneliju :-) što me nezanima, tj. pročitam ali baš ne sudjelujem

---
*** http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-)
Go to Top of Page

SHAPE
Junior Member

Croatia
313 Posts

Member since 03/11/2003

Posted - 08/09/2005 : 13:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Send SHAPE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

ma nemoj se uopce opterecivati s postovima, to je bezveze.

nabijaju se postovi kada odgovaraju svakom članu u novom repleyu a ne da to strpaju u jedan.

evo ja sam član od (čekaj da vidim) (traži, traži, kopa...) a evo našao sam, od 06/11/2001 i stvarno nemam previše postova, neda mi se nabijati, a i pretežito je rasprava o bonneliju :-) što me nezanima, tj. pročitam ali baš ne sudjelujem

---
*** http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/ najbolji shop u Hrvata :-)

ok, ti si u stvari isto tako jedan od staaaarih clanova o kojima sam pricao, ali ok, nema frke, ako to stvarno nikom ne smeta, onda ne smeta ni meni...zaboravite...
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 09/09/2005 : 19:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
ima ljudi koji masu pisu a kad sam ih upozna u stvarnosti (MASU forumasa sam upoznao osobno) iznimno su sutljivi i povuceni

ovo je specifican medij i nikad nisam uzimao za 'tko je tko' na forumu kriterij broja postova

redovno i ja pogledam kad je tko logiran, ali ni to nista ne znaci
pa sto ako je netko logiran od 2001.
sto to znaci, da ima vise znanja i ljubavi prema stripovima od mene
ili da je prije dobia internet i nasa ovu stranicu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25230 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2005 : 21:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Mislim da broj postova manje-više ništa ne znači.Ima ljudi koji svakoga dana pišu po 20 postova i ne možeš ih uzeti za ozbiljno,dok ima i onih koji se javljaju jednom sedmično,ali za koje znaš da imaju znanje.. :-)
Ma nije to ni važno toliko!

Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo.
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 09/09/2005 : 21:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHAPE

Dakle prije svega, prozirna senko, slazem se s tobom. Potpuno si u pravu I vezano za to odmah treba napomeniti da je sad situacija puno bolja nego ranije posebno od uvodenja ove titule “stripovi.com.suradnik” jer su na taj nacin nagradeni ljudi koji definitivno doprinose razvoju ovog sajta I cine ga onim sto onu zapravo treba biti, a to je sajt o stripovima. Isto tako, ako malo pogledas koji su sve ljudi sad u statusu “suradnika” vidjet ces da bi bez te titule recimo fantom sa 165, Koresh sa 448 ili Ned Mace sa 410 postova bili tek obicni New ili Junior memberi pa prema tome evo jos jednom pohvaljujem to da su takve osobe I javno dobile status suradnika.

Dalje, sto se tice ovog sto kaze Ziga, u neku ruku, mislim da bi to moglo biti rjesenje za ovaj problem da se ne dogada situacija da recimo imamo Morda sa 669 postova koji je clan od 20.10.2001 I inace 6-ti clan po redu, a samo je average member pa zatim Melina sa 492 posta, clan od 24.10.2001 a Junior member itd itd recimo Desperado, Woo ili Kasper koji su sve stari clanovi jos iz samih pocetaka a imaju ili average ili junior titulu. Mislim bez uvrede nekim senior memberima (necu spominjati imena jer nije fer) ali uz malo pretjerivanja mogao bi cak reci da su ti stari clanovi bili na forumu jos dok su neki od danasnjih “senior” membera jos ucili citati…po meni totalni apsurd…e bas zato mozda bi trebalo razmisliti o ovom sto Ziga kaze, a to je da se uz ime clana, njegovu titulu mozda jos I doda ona informacija “clan od tog I tog datuma”…

A sto se tice ovog sto kaze Maximuss, I to je istina, I vec sam rekao da te stvari meni ne smetaju zbog mene osobno jer po ovim gore nabrojanim primjerima je bolje primjetno da tu stvari nisu poslozene bas najbolje I jos jednom napominjem da ako vec pravimo razliku I djelimo clanove prema broju postova onda bi ih isto tako trebali djeliti I po duzini clanstva na forumu…

Eto, nadam se da se ne borim protiv vjetrenjaca I da ovo sto govorim ipak ima nekog smisla…

A tom titulom "stipovi.com suradnik" se dobivaju neke privilegije ili sto?

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/09/2005 : 22:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Star Wars

Pa osim ogromnog ugleda koji donosi ta titula koja sama po sebi govori da smo mi "suradnici.com" na puno višem nivou i puno više vrijedimo na ovom sajtu u odnosu na vas ostale obične forumaše, neke veće razlike praktički nema.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/09/2005 : 22:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pak naljepši na forumu pa sam dobio počasnu titulu stripovi.com suradnik, radi ničeg drugog... Kiky je prošlogodišnji najljepši, a Markos još nije sredio njegov account

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/09/2005 : 00:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

ima ljudi koji masu pisu a kad sam ih upozna u stvarnosti (MASU forumasa sam upoznao osobno) iznimno su sutljivi i povuceni

ovo je specifican medij i nikad nisam uzimao za 'tko je tko' na forumu kriterij broja postova

redovno i ja pogledam kad je tko logiran, ali ni to nista ne znaci
pa sto ako je netko logiran od 2001.
sto to znaci, da ima vise znanja i ljubavi prema stripovima od mene
ili da je prije dobia internet i nasa ovu stranicu

To ti je tako. Ja sam upravo takav. Ovdje pišem gluposti 300 na sat, a u stvarnom svijetu sam izuzetno šutljiv i povučen. Izuzetno prema ljudima koje ne poznajem. Valjda je to neka kompenzacija...

>>> I hope the party in my head never stops <<<
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/09/2005 : 08:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

da...ja npr. dobijam placu i stripove besplatno

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29285 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/09/2005 : 08:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
wandere, mani se botova:-) A i forum ionako ima flood control.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 10/09/2005 : 12:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

da...ja npr. dobijam placu i stripove besplatno

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Uh, blago tebi.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/09/2005 : 18:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Iskreno
baš me briga jel mi piše junior ili senior member
čak mi je bilo neugodno postat senior
pa sam na sastanku u ST i pričao o tome
član sam već godinu dana i volim raspravljati o stripovima
na forumu ili na sastancima,svejedno
bit ovoga svega je
-upoznat ljude slične sebi,raspravljat i razgovarat s njima (eto,upoznao sam već petnaest ljudi ovde) sa nekima sam stalno u kontaktu i drago mi je zbog toga...
saznajem na forumu koji stripovi izlaze,mogućnost je nabavke nekih koji mi nedostaju,mnogo je njih sličnog mišljenja kao i ja,neki nisu ali valja vidit i tuđe stajalište
i opet
kidajte mi sve zvijezdice i točkice
meni to nije važno....

Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 12/09/2005 : 21:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Iskreno
bit ovoga svega je
-upoznat ljude slične sebi,raspravljat i razgovarat s njima (eto,upoznao sam već petnaest ljudi ovde) sa nekima sam stalno u kontaktu i drago mi je zbog toga...
saznajem na forumu koji stripovi izlaze,mogućnost je nabavke nekih koji mi nedostaju,mnogo je njih sličnog mišljenja kao i ja,neki nisu ali valja vidit i tuđe stajalište
i opet
meni to nije važno....

Tako zbori pravi forumaš.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 12/09/2005 : 21:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Iskreno
bit ovoga svega je
i opet
meni to nije važno....

to kico!!! tako se zbori!!! tako prica pravi forumas stripovi.com

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/09/2005 : 22:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, što da vam se kaže... To što ste junior ili new member uopće ne znači da ste glupi ili da ne volite čitati stripove. Svi smo mi vrijedni članove jedne ogromne strip zajednice

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 24/09/2005 : 01:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ja pratim dvije godine ovaj forum, a sad sam tek registrirao.
barem ovdje mogu biti junior
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15586 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/09/2005 : 12:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 24/09/2005 : 13:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

kus ti mulac jedan

dobrodosao na forum ;)
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 25/09/2005 : 00:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

quote:
Originally posted by mladen13

kus ti mulac jedan

dobrodosao na forum ;)

e pa hvala na dobrodošlici
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000