Author |
Topic |
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/10/2005 : 00:01:32
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by mamlaz Ali sta to znaci tocno svoj provider?? Zar net.hr?? Pa i tamo se svako moze ulogirati, zar ne??
Rekao sam "i slicni", dakle ni net.hr (mada mi se cini da sam jednog pustio, greskom;) .
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ali sta se onda dopusta??? Pa ispadne da se ne moze logirati, ako nemas neki oficijalni mail???
Mrzim mrznju!
Npr. ja sam se ulogirao pod 3 (TRI) nick-a (ajde dobro svi su slicni: mamlaz, mamlaz2 i mamlaz 3 ali na zadnja dva nisam nista radio osim jedmput bidao na SVOJU aukciju i sa ovim drugim trazio email od moderatora kada sam bio izbacen, i to je sve proslo bez problema i vrlo brzo, bez ikakvih zazvrzlama). Zar nije bolja ideja da se na forumu o ljudima kao i do sada sudi po postovima, a da se na aukcije uvedu dodatne kontrole???
Mrzim mrznju! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/10/2005 : 09:34:05
|
quote: Originally posted by mamlaz Ali sta to znaci tocno svoj provider?? Zar net.hr?? Pa i tamo se svako moze ulogirati, zar ne??
Rekao sam "i slicni", dakle ni net.hr (mada mi se cini da sam jednog pustio, greskom;) .
Ali sta se onda dopusta??? Pa ispadne da se ne moze logirati, ako nemas neki oficijalni mail???
Mrzim mrznju!
Tocno. Moras imati oficijalni mail.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Posted - 11/10/2005 : 09:36:17
|
Mrzim mrznju!
Npr. ja sam se ulogirao pod 3 (TRI) nick-a (ajde dobro svi su slicni: mamlaz, mamlaz2 i mamlaz 3 ali na zadnja dva nisam nista radio osim jedmput bidao na SVOJU aukciju i sa ovim drugim trazio email od moderatora kada sam bio izbacen, i to je sve proslo bez problema i vrlo brzo, bez ikakvih zazvrzlama). Zar nije bolja ideja da se na forumu o ljudima kao i do sada sudi po postovima, a da se na aukcije uvedu dodatne kontrole???
Mrzim mrznju!
E pa sad vise nece biti moguce logirati se pod tri nicka. I dodatne kontrole su problematicne jer odbijaju nove usere na startu.
|
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
|
Star Wars
Senior Member
Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
Posted - 11/10/2005 : 21:31:42
|
quote: Originally posted by fishleg
Da ne otvaram novi topic...Markose, molim te da izbacis osobu pod nickom PIERCE, ima vec previse negativnih komentara na aukcijama.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/
Prvo treba provjeriti....... ......onda izbacivati....
The Force is in my hands.... |
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 11/10/2005 : 21:43:40
|
Kakve su ovo muljaže na aukcijama?
Lik koji je danas registriran s .net e-mailom što je bilo rečeno da se više ne može od svih mogućih Lazarus Ledova ponuđenih na aukcijama zainteresiran je baš za onih 5 za koje sam ja stavio ponude (svi kod istog prodavača).
Na aukcijama je trenutno 40 LL i samo ovih 5 ima ponudu što lako možete provjerit. Osim ovih 5 isti prodavač nudi još 8 komada za koje nama ponuda.
Prodavač je isto registriran prije par dana s anonimnim mailom.
U profilima od obojice ni slova.
Ne znam je li ovo pokušaj navlačenja više cijene, stvarna kupnja ili nešto treće ali mi nije baš čisto. |
Edited by - rocco21 on 11/10/2005 21:47:50 |
|
|
fishleg
Advanced Member
Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 11/10/2005 : 22:23:36
|
quote: Originally posted by Star Wars
quote: Originally posted by fishleg
Da ne otvaram novi topic...Markose, molim te da izbacis osobu pod nickom PIERCE, ima vec previse negativnih komentara na aukcijama.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/
Prvo treba provjeriti....... ......onda izbacivati....
The Force is in my hands....
Cuj, tip ima 10 negativnih komentara, od 7 razlicitih osoba. Nije mi jasno sto tu treba provjeriti?
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/ |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
|
COLUMBO
Senior Member
Croatia
1615 Posts
Member since 21/11/2002 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 11/10/2005 : 23:50:52
|
Da bi se malo pripomoglo u vezi negativnih komentara,moze se otvoriti topic recimo User sa negativnim komentarima. Kada neko uoci da neka osoba ima 3 negativna komentara od 3 osobe da se stavi njegov nick ili da se obavijesti Markos. Tako bi ta osoba mogla ako je doslo do nesporazuma da objasni Markosu ili nekom od moderatora u cemu se radi. Tako da ne bude direkt izbacivanje bez objasnjenja a time bi se skrenula i pozornost drugih forumasa na user-e sa 3 neg.komentara.
Porter |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Posted - 12/10/2005 : 10:05:56
|
Ma ne treba, imam ja sredjeno to programski, samo nisam pogledao:-) A ove izbacene clanove cu naglasiti u popisu clanova na aukcijama. Inace, Pierce is out.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Posted - 12/10/2005 : 10:10:57
|
quote: Originally posted by rocco21
Kakve su ovo muljaže na aukcijama?
Lik koji je danas registriran s .net e-mailom što je bilo rečeno da se više ne može od svih mogućih Lazarus Ledova ponuđenih na aukcijama zainteresiran je baš za onih 5 za koje sam ja stavio ponude (svi kod istog prodavača).
Na aukcijama je trenutno 40 LL i samo ovih 5 ima ponudu što lako možete provjerit. Osim ovih 5 isti prodavač nudi još 8 komada za koje nama ponuda.
Prodavač je isto registriran prije par dana s anonimnim mailom.
U profilima od obojice ni slova.
Ne znam je li ovo pokušaj navlačenja više cijene, stvarna kupnja ili nešto treće ali mi nije baš čisto.
Ispravno uoceno. Lete obojica. Aukcije se brisu.
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 12/10/2005 : 12:56:13
|
Kod popisa clanova na aukcijama,kad klikam sa 1.str. na 14str.pojavi se ovo:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'
Invalid column name 'aucCloseDate'.
/AuctionUserList.asp, line 151
Porter |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Posted - 12/10/2005 : 14:47:04
|
meni se to nije ponovilo, ali recimo da sam popravio:-) U medjuvremenu sam dodao i neke nove sitnice tu u user listu, pa pogledajte...
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 15:13:59
|
Nove sitnice u user listi su dobre i jako korisne.
Vidim da su ova dvojica (ili je to zapravo jedan) što su petljala oko Lazarusa isključena ali da aukcije još stoje. |
|
|
slovenec
Senior Member
Slovenia
1024 Posts
Member since 05/04/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 15:21:20
|
Osoba od koje sam nedavno dobio negativan komentar mi se u drugom komentaru ISPRIČALA za taj negativan i ja sam, iskreno, sretan da je tako jer je uvidio grešku i idemo dalje. Zahvaljujem mu na drugom komentaru koji mi je dao i što se mene tiče, taj ja nesporazum sređen. Naravno, ja se , kao i svi drugi prodavači i kupci , držim i dalje pravila zacrtanih u ovom sajtu, svojih načela u vezi prodaje i kupnje te davanja komentara u svezi sa time....
eto! |
|
|
slovenec
Senior Member
Slovenia
1024 Posts
Member since 05/04/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 15:22:56
|
meni se to nije ponovilo, ali recimo da sam popravio:-) U medjuvremenu sam dodao i neke nove sitnice tu u user listu, pa pogledajte...
super, tako i mora biti...
eto! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29294 Posts
Posted - 12/10/2005 : 15:28:39
|
quote: Originally posted by rocco21
Nove sitnice u user listi su dobre i jako korisne.
Vidim da su ova dvojica (ili je to zapravo jedan) što su petljala oko Lazarusa isključena ali da aukcije još stoje.
Nisam stigao to izbrisati, poslije cu.
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 12/10/2005 : 22:22:38
|
quote: Originally posted by Porter
Da bi se malo pripomoglo u vezi negativnih komentara,moze se otvoriti topic recimo User sa negativnim komentarima. Kada neko uoci da neka osoba ima 3 negativna komentara od 3 osobe da se stavi njegov nick ili da se obavijesti Markos. Tako bi ta osoba mogla ako je doslo do nesporazuma da objasni Markosu ili nekom od moderatora u cemu se radi. Tako da ne bude direkt izbacivanje bez objasnjenja a time bi se skrenula i pozornost drugih forumasa na user-e sa 3 neg.komentara.
Porter
Izvini, ali forum ni na jednoj od aukcijskih kuca nije relevantna stvar za izbacivanje!!! Koliko sam ja vidio na nasem forumu ljudi koji prednjace u feedbasck-ovima nemaju puno postova!!!
Mrzim mrznju! |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 13/10/2005 : 00:46:53
|
quote: Originally posted by Porter
Pa forum i nema veze sa izbacivanjem,prvenstveno sam mislio na negativne komentare sa aukcija.
Porter
Kuzim
Mrzim mrznju! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15599 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 16/10/2005 : 14:31:02
|
"Uvedena su nova pravila, ja sada osobno odobravam da li ce se neki novi korisnik registrirati ili ne, i prihvacam samo korisnike sa ne anonimnom email adresom, dakle sa email adresom od svog providera, npr. a ne sa yahooa ili hotmaila ili neceg slicnog. Jest da mi to stvara dodatni posao, ali ce konacno uvesti malo reda."
e ovo mi se jako svidja.iako bi mozda bolje bilo razgraniciti prijavu na aukcije od prijave na forumu ali no big deal.
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
|
|
Topic |
|