Author |
Topic |
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 14:57:07
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by SejoSexon Kako ti nije dosadno stalno kukati zbog Dampyra? Ako ti cijena ne valja, ne kupuj ga.
hehe, ne kukam ja radi sebe, nego zelim raji otvoriti oci. sta se mene osobno tice, ako mi se strip svidja i ako ga zelim imati dat cu za njega para koliko treba, lova mi ne igra nikakvu ulogu u zivotu! kupovao sam ja i trejdove po 30-40$ za koje sam smatrao da vrijede toliko, ali on ne vrijedi 11$
ja sam samo potegnuo paralelu izmedju toga sta se dobije za 8E kod belog puta i 9E u hr, ali nevermind, necu vise to spominjati.
btw. sejo, ja sam kupio dampyra
Ljudi će sami odlučiti šta će kupiti. Niko nas ni na šta ne tjera. A ako nisi izdavač i ako ne znaš koliko koštaju prava, tisak itd., kako ćeš raji otvoriti oči ako i sam nisi upućen u tajne izdavaštva?
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 15:16:05
|
quote: Originally posted by wanderer pa u biti i nije 3. trejd toliko vazan za radnju, u prvom dijelu je dream zatocen i oslobodjen i onda ganja svoje svoje predmete, dok u drugom trejdu kaznjava krivce. ta 2 su usko nadovezana jedan na drugi, dok treci... hmmm, nije direktno nadovezan na glavnu radnju, vise je kao neka sporedna prica.
a mislim da je neko vec rekao da je prvi izasao kao pirat, pa zbog toga nisu htjeli prvi objaviti, a drugi je jako vezan na prvi,pa nisu ni njega mogli objaviti :)) pa je onda uletio treci vele da ce ionako danas-sutra izaci svih 10, don't worry deecay
u vz u gradskoj knjiznici ima sendmena?? morat cu pogledati u zg
Prvi su Preludes and Nocturnes. Tu ganja svoje predmete i kažnjava svoje krivce. U drugom kažnjava krivce za što? Za to što su mu unuštili kraljevstvo? Pa ono je samo propalo jer nije bilo nikog da ga održava... Znači ovaj treći su kratke priče nevezane uz radnju?
Bio ono pirat ili ne, teško da ga se može naći za kupiti...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 15:27:22
|
quote: Znači ovaj treći su kratke priče nevezane uz radnju?
Ne bas... unutar treceg trejda su cetiri price koje su naoko nevezane uz glavnu pricu, ali... pojedini likovi (Shakespeare, Erinije) pojavljuju se i kasnije, a osnovna ideja koja se npr. provlaci u "A Dream of a thousand Cats" je zapravo ista kao u cijelom Sandmanu. Moze se citati samostalno, moze kao dodatak, a moze i kao integralni dio "Sandmana". Sve ce ti biti jasno kad procitas cijelu seriju
Inace, treca prica iz trejda dobila je World Fantasy Award, kao jedini strip ikad, jer su se gospoda fantazisti pobunili da ne moze to tako i da nece valjda i stripovi dobivati WFA
Oh, you may stray, but you'll always return to your dark master, the cocoa bean. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 12/10/2005 : 15:38:44
|
Jok. "Erinije" je grcki naziv (jos i "Eumenide") za ono sto Rimljani zovu Furije, a u Sandmanu su to, dakle, "The Kindly Ones". A Nadu upoznajemo u cetvrtom trejdu...
I lakse malo s tim spojlerima, wandereru
Oh, you may stray, but you'll always return to your dark master, the cocoa bean. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 16:17:28
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
quote: Originally posted by BlekenDekara
hej westax, ako ti nije hitja kupitju ti ja sendmena pa doneti za CrSh.
Nije hitno. Ajde mi pošalji svoj super tajni mejl da se dogovorimo oko ključnih etapa ultra mega giga tajne operacije.
Life sucks, but Death swallows!
nije supertajni samo markosa mrzi da mi ovaj postojetji u profilu zameni sa validnim od starog nicka inache je grrrajndkor@yahoo.com
sendmen ti onda stize za KrSh.
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:18:52
|
quote: Originally posted by jgoran5
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
ma nemoj,a meni se ne nudiš
------------- carpe diem... -------------
em ne pitash em ga ionako od mene dobijash sledetji vikend postexpress preko VJa
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:24:13
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Dreamlord
Jer zna neko ko je izdao taj pirat, pa se sada plasi da mu ne krene prodaja???
Zna se, naravno, ali ja to necu reci jer ce me opet optuziti za klizece startove i kojekakve druge gluposti.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
ja nemam problema sa optuzbama takve prirode. boban(glodur belog puta) je radio tog pirata samo shto ga je kasnije platio poshteno DCju i ja ne vidim shto ne bi mogli to ovde ili bilo gde drugde da kazemo. njegova savest je chista a i moja.
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:32:04
|
quote: Originally posted by Markos
Platio ga je? To je bila ironija ili? A adresa ti ja kazna za dvostruki nickname:-)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
ne znam ja shta je ta "ironija"(sarkazam mi je vetj blizi:)) samo citiram bobanove rechi koje behu da je SVA piratska izdanja nedavno otplatio redovnim izdavachima.
shto se dvostrukog nicka tiche isti je upokojen poshto je odsluzio svoje jbga:))) sa ovim kao shto se da videti imam vetje planove i konkretniji cilj:)))
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:35:02
|
sad idem da przim papriku poshto sam gladan...mejl moze da sacheka:)))
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:43:27
|
neces se od paprike najesti nesreco vegetarijanska. Covjece, koja sramota, srbin pa vegetarijanac;-))) O tempora, o mores!
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 16:51:08
|
al mrzim hrvate tako da mi to uzimaju kao olakshavajutju okolnost ostala srBska bratja:)))
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 17:16:46
|
jel ulica kralja petra(hotel royal) blizu darkwooda ili AF-a ili mjesta gdje se mogu uzeti ti stripovi belog puta najjeftinije(po njihovim cijenama)?
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!" |
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 12/10/2005 : 17:19:04
|
"Po najnovijem saznanju cita se Gejman, mada mi je ostalo uhu milo Gejmen. Bez insinuacija, molim"
hahahahahaahahahahahaa joj nisam mogao odoliti
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 12/10/2005 : 17:20:31
|
"Svejedno, jedva cekam da vidim ovo u Sarajevu (ljudi u Buybooku su obecali da ce ici na sajam i donijeti hrpu novih stripova, valjda ce naci mjesta i za ovo)"
poznajuci ljude u buybooku to ce biti za 8-9 km skuplje nego u srbiji
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 12/10/2005 : 17:29:13
|
"sad idem da przim papriku poshto sam gladan...mejl moze da sacheka:)))"
glocenzi papricice everi dej, jes aj gloc
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 12/10/2005 : 18:47:33
|
zvakenzi bablegume evri najt, jes aj zvak:)))
druze kowalsky imamo josh jednog potencijalnog ovde - HURA!:))))
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 19:16:46
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by DusMan
U Srbiji je jedna cena za Preachera, a druga za Hellblazera. Za Sendmena je treca. Nije valjda da je kod vas sve ista cena? Neko se onda tu opasno ugradjuje.
nije kod nas za sve ista cijena, neki su 95, a neki 70 kn, tako da je za očekivati sandmana po 70
Kako nije ista cijena? Preacher 95kn, Batman 95kn, HElblazer 95kn, osim 100Bullets po 70kn. Tako će valjda i Sandman po 70kn jer ima manje stranica...
The greatest trick the devil ever pulled Was convincing the world he didn't exist, That was his power... |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 12/10/2005 : 22:15:02
|
quote: Originally posted by jgoran5
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
ma nemoj,a meni se ne nudiš
em ne pitash em ga ionako od mene dobijash sledetji vikend postexpress preko VJa
|
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 12/10/2005 : 22:19:51
|
zvakenzi bablegume evri najt, jes aj zvak:)))
druze kowalsky imamo josh jednog potencijalnog ovde - HURA!:))))
Evo i mene: šljokenzi šljivoviski na iskap? ...
Mada ja nekako najvolem onu - Kuj ne pije, neka se ubije / Kuj ne cuga, strefila ga šuga... eh, poezija me uvijek dirne u dušu
|
|
verter
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Posted - 13/10/2005 : 23:19:11
|
"zvakenzi bablegume evri najt, jes aj zvak:)))
druze kowalsky imamo josh jednog potencijalnog ovde - HURA!:))))"
iako mi je draza ona: s ljubavni romani mozak maltretiram, cu pronadjem sifru da te isarmiram, javorkaaaaa bre javorka
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
|
Topic |
|