"sad sam procitao tvoj tekst o mangama i moram reci da me gyo prilicno zaintrigirao. jel imas mozda to skenirano? pa da se nekako dogovorimo da mi posaljes? pa ja tebi nesto posaljem od svojih skenova"
imam je skeniranu,zaboravih ti to reci u mailu.cucemo se u vezi toga.
dreamlord napokon si odgovorio , posaljem ti mail kad dodjem kuci.
"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Dok iscekujem beloputa izdanja sandman-a i preacher-a, zavrsih Pekicevo "Besnilo". Dobro, znam da nisam mogo da izaberem gori trenutak da citam roman o mogucoj epidemiji besnila, ali ipak, to je cudo od knjige. Fenomenalno. Moj prvi susret sa Pekicem, sto znaci da pocinjem da trazim i "Atlantidu", a bogami i "Zlatno runo".
Zahn, "Star Wars: Posljednja zapovijed" Trilogiju sam poceo citati u BiH ali nisam stigao (jal zbog para jal zbog ocitog nedostatka doticne trilogije u Sarajevu) procitati zadnje dvije knjige, i napokon (zahvaljujuci inim ljudima i Ebayu ) zavrsavam. Fenomenalno, ne znam kakav je hrvatski prijevod ali na engleskom je sjajna. Prije toga sam procitao kompletan Batman: Hush i recenzijica je u pripremi, a sutra imam ispit
Hush je neverovatno izreklamiran serijal zato se toliko i prica o njemu. Po meni on ne predstavlja vrednost u Batman serijalu. Ima par nekih stvari koje je uveo u serijal ali u generali nista senzacionalno...
Od novijih Batmana mi je znatno bio bolji Azzarellov Broken City TPB odnosno mini series. Ili ako krenemo malo unazad tu je i The Long Halloween koji je za dve glave ispred Hush-a.
Tako je... Batman je nezadovoljan prvobitnom tvrdjnom ko je Holiday Killer pa resava da krene sam da resi slucaj.
Dark Victory nije dobar kao The Long Halloween ali je jedan od retkih uspesnih nastavaka price. Malo veca koncentracija je na likovima Batmana i Two-Face-a a njihovi alter egoi Bruce Wayne i Harvey Dent su potisnuti u drugi plan, sto nije bio slucaj u The Long Haloween. Interesantan uvid i potvrda Batmana kao usamnjenog junaka... U svakom slucaju vredi procitati...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.