forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sta trenutno citate...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 141

mike
Senior Member

Slovenia
2864 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 29/10/2005 : 19:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Jeremiah 23 - Tko je plavi lisac. Hermann je genije. Bilo bi ljepo da se objave i 21. te 24. album.

Inace ovaj bi topic zaista mogao postati sticky.

Jack the Black.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/10/2005 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Veceras sam dobio sva cetiri Dampyra, pa kad dodjem iz grada krecem s citanjem (ako ne budem previse pijan).
Procitao Zekanove hvalevrijedne pustolovine - simpaticno, ali meni osobno niposto na nivou superlativa kakvi su ispisivani po forumu.
Go to Top of Page

wiz
Advanced Member

Slovenia
5487 Posts

Member since 20/10/2003

Posted - 30/10/2005 : 03:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wiz a Private Message
veceras ču pročitati DD - Pesma sirena :)

tražim: DD Dnevnik: 9, 13, 37, 38, 39, 40, 54, 55, 56, 57, 58
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/10/2005 : 10:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Jel' stiglo?

--
"Uh... what's a Shaggy Man and am I old enough to know?"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 11:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer
btw. svaki dan bacim oko na image dal je izasao 4. trejd walking deada, ali jos uvijek nista "not released yet"

SRAMOTA
. da sam na tvom mestu OVOG momenta bi bojkotovao USA trejdove i preshao na domatje sveshchice

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 15:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
srBsko-hrvatskom ustvari:)pPppp

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/10/2005 : 16:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
btw. svaki dan bacim oko na image dal je izasao 4. trejd walking deada, ali jos uvijek nista "not released yet"

SRAMOTA
. da sam na tvom mestu OVOG momenta bi bojkotovao USA trejdove i preshao na domatje sveshchice

da, to i ja kazem, sramota!!!
izgleda da nema druge nego da predjem na domace svescice, jedino mi je malo bed sta zaostaju "par" brojeva za amerima, a prva 2 trejda vec imam!
btw, imao sam prilike procitati jednu domacu svescicu, bilo mi je stvarno weird gledati kako Rick prica na hrvatskom

hahaha! sigurno si citao jedan od onih brojeva koje sam ja prevodio! :-PpPppPPPp

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/10/2005 : 17:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
ma tko nije? dekara je okruzen mrtvima... pardon, forumasima!

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/10/2005 : 17:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
back to the topic.

konacno sam procitao catwoman - when in rome odjednom. prije sam ovaj strip citao po dva broja svaka dva mjeseca, kako su mi svescice stizale i, naravno, uvijek redovito zaboravljao sto se ono u stripu prije dogodilo... ovako, u kompletu procitano, potpuno sam zadovoljan stripom. loeb je meni standardno dobar scenarist koji nije nesto posebno radikalan, ali zato svoj posao obavlja zanatski korektno - citko i nesuhoparno - puno bolje od mnogih drugih "zanatlija". saleov crtez je ovdje jos bolji nego sto smo navikli, a tome je kriv genijalni kolorist dave stewart koji je od njegovih olovki table ucinio da izgledaju kao da su slikane, a ne crtane.
strip je u batmanovskom maniru vise krimic nego cista catwoman akcija, a u nekoliko trenutaka mi se ucinilo da u njemu vidim i utjecaj millerovog sin cityja na loeba. glavni muski lik ovog stripa je profesionalni ubojica (koji kao takav u americkim stripovima nikako ne bi mogao na kraju ispasti "pozitivac"), a sto je tocno loeb s njim ucinio (da ne spoilam) provjerite sami. preporucam, mislim da vrijedi dati pare za ovo i naruciti.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 18:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by zveles
a u nekoliko trenutaka mi se ucinilo da u njemu vidim i utjecaj millerovog sin cityja na loeba.

...i sa ovom izjavom si me POTPUNO odgovorio i od pokushaja da nastavim sa chitanjem ovoga.
miller mije u SC dosadan do bola a kada se uzme da je Loeb po difoltu takav ne smem ni da pomislim na shta tje to nakraju ispasti...prochitao sam daaaaaaaaaaaaaavno prvu i drugu svesku i odustao usled nemogutjnosti maltretiranja samog sebe....a sale je dobar samo shto bi red bio da malo se i menja obzirom da im sve kolaboracije liche ko jaje jajetu...bez obzira na dobri kolor...ne setjam se da sam osetio neku bitnu razliku izmedju recimo derdevil yellow i ove ketvumen....

Edited by - BlekenDekara on 30/10/2005 18:12:33
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 30/10/2005 : 18:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
jel to nješto novo?
catwoman mi katastrofalno izgleda sad zadnji nekoliko godina s onin očalan i u onon glupon odijelu... u 90-in je puno bolje izgledala
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 18:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

quote:

quote:
... bilo mi je stvarno weird gledati kako Rick prica na hrvatskom

hahaha! sigurno si citao jedan od onih brojeva koje sam ja prevodio! :-PpPppPPPp

pa tko je sve od forumasa ukljucen u izdavanje Walking deada? Okruzenog mrtvima?

hmmmm...chek da vidimo:)

zmcomics
marlowe
kowalsky
zveles
emir pashanovitj
i moja malenkost

neki od njih vishe neki manje, neki danas a neki juche ali svaki je potpomogao izdavanje bar jednog broja u zamenu za srdachan stisak ruke i besplatni primerak shto je u mojoj knjizi - za naklon!:)

hvala josh jednom momci!

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 30/10/2005 : 18:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by mifugo

jel to nješto novo?
catwoman mi katastrofalno izgleda sad zadnji nekoliko godina s onin očalan i u onon glupon odijelu... u 90-in je puno bolje izgledala

meni taj darvin kukov redizajn u V2 odlichno pashe samo shto nisam tolki fan ketvumen i krimitja da bih sekao vene sto posto.
ova koju zveles pominje je ustvari mini serija(6 sveski) nezavisna od tekutje serije.

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 30/10/2005 : 18:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:

jesi citao catwoman iz 90-ih? i jesi citao brubaker-ovu catwoman iz 2003/04? citao, a ne listao?

ili je postalo moderno po svemu pljuckati bez pravih argumenata samo zato da bi se kao djeca pred drugima pravili pametni?

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 30/10/2005 : 22:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

quote:

jesi citao catwoman iz 90-ih? i jesi citao brubaker-ovu catwoman iz 2003/04? citao, a ne listao?

iz 90-ih sam čitao, a ovu iz posljednjih godinama čitah kao gošću u batmanu i sl.
ne govorin o scenariju nego čisto o izgledu lika, odnosno o crtežu... prije mi je bila efektnija, no ne mora svako dilit moj ukus...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 31/10/2005 : 15:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
-Kandrax!-
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 02/11/2005 : 22:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
lex luthor - man of steel - osobno jedan od najboljih stripova ove godine.

hellblazer - down in the ground where the dead men go - serijal mi je bio puno bolji prije filma, tj. prije nego su ga umjetno nabrijali prenategnutim "kljucnim" zaokretom u samoj seriji. umjesto pravog sadrzaja cini mi se da se ovdje vise pazilo pokrpati rupe u scenariju. stvar uvelike izvlaci odlican crtez leonarda manca, ali niti on nije izdrzao 6 brojeva u kontinuitetu, tako da je u zadnja dva nastavka kvaliteta crteza strasno opala. steta. (slijedi one-shot broj kojeg crta frazer irving, pa se barem veselim sto ce mi ta sveskica stici vec ovaj vikend.:-))

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4016 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 02/11/2005 : 23:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
@korn
damn, propustio sam naruciti sveske girls, pa sada kombiniram sto ce biti jeftinije, trejd ili retro sveske. luna brothers rulez! zakon.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/11/2005 : 02:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
"ili je postalo moderno po svemu pljuckati bez pravih argumenata samo zato da bi se kao djeca pred drugima pravili pametni?"

posto me indirektno prozivas opet cu ti odgovoriti...o kakvim ti to argumentima govoris? ako se nekome ne svidja neki lik onda je to tako bez obzira da li je to tebi najdrazi lik ili ga je radio tvoj najdrazi autor. to je cisto subjektivno i tu ne trebaju nikakvi posebni argumenti. niko tebe ne pokusava ubijediti da je taj lik/strip opcenito los pa cemo sada debatirati. evo npr tebi je bendisov DD najbolji trenutni serijal u USA a meni je 100 bullets. i sada bih ja tebe trebao ubjedjivati da je 100B najbolji?!?

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 03/11/2005 : 02:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message
da se vratim na topic. procitao aliens colonial marines i aliens hive. steta sto ih nema na ebayu

"Miami...a genital wart on America's shriveled cock!!!"
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13499 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/11/2005 : 07:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
ZS 1014 - Atentat u Vasingtonu

Jer nem, jeziv i bled on je bio
Kao onaj sto je pricu govorio
I avet psa u coveku otkrio.
Go to Top of Page

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 03/11/2005 : 07:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

ZS 1014 - Atentat u Vasingtonu

I? Jesu li ubili koga u atentatu? Je li glavni junak preživio?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/11/2005 : 13:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Sinoc procitao Hernannov i Van Hammeov "Mjesec ratnika" - samo suparelative mogu izdvojiti za taj strip. Prica kao da je inspirirana Tarantinovim filmovima, Alan Fordom i filmom "Maratonci trce pocasni krug" - uvrnuto, smijesno i brutalno. Fenomenalna karakterizacija likova i fini zaplet. Mjesto radnje i likovi po meni vise kulturoloski pripadaju "zapadnom Balkanu" negoli francuskoj provinciji, hehehe. Kad sam vidio kadar na prvoj stranici - kako je Hermann nacrtao djedicu Maillarda, znao sam da je strip urnebes.
Nakon sto sam ovdje vidio scenarista Van Hammea na djelu, moram svakako procitati i "Gospodare jecma".
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13499 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 03/11/2005 : 18:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Procitaj nastavak :)

Jer nem, jeziv i bled on je bio
Kao onaj sto je pricu govorio
I avet psa u coveku otkrio.
Go to Top of Page

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 04/11/2005 : 18:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message
jučer pred spavanje, sam pročitao biser strip 74 - hogar
Go to Top of Page
Page: of 141 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000