forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/11/2005 : 11:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Cilu ti radnju neću prepričavat da ti ne pokvarin čitanje kad ga nabaviš.Inače ti piše Burattini i vidi se da je malo pokupija ideju od Bosellijevog Duginog mosta.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 05/11/2005 : 19:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scaramanga

Nismo razresili misteriju Zagor pirata 1000 zamki!
sta je to i kako na 200 strana
jesu li u njemu i nekadasnji ciko i rubini?
hajde zagorovci!

Ja sam prije nekoliko godina imao strip hiljadu zamki,onda su mi ga pokrali.Ta prica se pojavljiva u Zagor Extra 31,32,33(ZASJEDA U SUMI,UZAS,i malo u epizodi VELIKI MARCUS)´
Nemam pojma dali je taj pirat Hiljadu zamki isti kao ovaj prijasnji Hiljadu zamki kojega sam imao.
U toj epizodi Zagor prvi puta susrece Chica.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/11/2005 : 21:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

quote:

hajde zagorovci!

Ja sam prije nekoliko godina imao strip hiljadu zamki,onda su mi ga pokrali.Ta prica se pojavljiva u Zagor Extra 31,32,33(ZASJEDA U SUMI,UZAS,i malo u epizodi VELIKI MARCUS)´
Nemam pojma dali je taj pirat Hiljadu zamki isti kao ovaj prijasnji Hiljadu zamki kojega sam imao.

Ako se u toj epizodi prvi put srecu Ciko i Zagor, onda je scaramanga u pravu oko epizode Ciko i rubini.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 06/11/2005 : 14:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Kralju poslao sam ti jos par mojih crteza Zagora i Cika na mail.

pozz svim Zagorovcima

Zagor je the best!

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/11/2005 : 15:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
pozdrav prijatelji...
Evo javljam se jer sam zaista zauzet...jucer sam bio 9 sati na poslu :( ahhhhh....
Sinoc sam nesto malo uradio tek tako...
JA se za sada bavim karakterizacijom likova...Prolazim kroz stripove i pisem likove, par quotova, slika,opis i tako...
Svi emailovi su primljeni i uvrsteni u odjeljak Zagor heheh
Nego, jel sam ovo samo ja ili mi se cini da imamo 28 stranica????

Only God will judge me!
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 06/11/2005 : 15:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
i ja isto vidim 28 stranica,a bilo je 17 stranica.Pa nije se valjda pisalo 11 stranica u jednom danu
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/11/2005 : 15:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

i ja isto vidim 28 stranica,a bilo je 17 stranica.Pa nije se valjda pisalo 11 stranica u jednom danu

nije,nije...to se Markos nesto igrao sa sajtomsmanjio je stranice pa su se tako one duplirale(al sam ga strucno objasnio)

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

Duh sa kriglom
New Member

Bosnia and Herzegovina
279 Posts

Member since 15/08/2005

Posted - 06/11/2005 : 16:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh sa kriglom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

quote:
Originally posted by Duh sa kriglom

quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Nevjernik neki ovdje se zaista trude

D. Kralju Jesi primio moj mail

---------------------

I'll make you fameous

meaning what?

Mislio sam na osobu sa nickom darkvudski kralj a ne duh sa kriglom
usput receno on se i nejavlja ovih dana sta bi sa njim

---------------------

I'll make you fameous
[/quote]

oket brate...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 06/11/2005 : 16:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:

quote:

hajde zagorovci!

Ako se u toj epizodi prvi put srecu Ciko i Zagor, onda je scaramanga u pravu oko epizode Ciko i rubini.

Pa kazem ti, dve epizode u jednoj knjizi
Danas sam kupio i knjigu(jer tako je moram zvati, zbog obima) br dva-u pitanju je epizoda leteci manijak i traje do 64 str a posle ide epizoda (ja sad tacno neznam vise u svim tim silnim izdanjima kako se zove) ono na brodu, kad chicca ispicka kengur!Dakle br 2 na 154 strane, sken los, pirat 100% ali oprema ovako odlicna , puno lepka hrbat crn- (samo malo zagor i broj na vrhu)....
Tip mi tvrdi da vec ima spremnih 30 knjiga, a sledeca bi trebala da izadje na 215 strana
To su one najstarije epizode koje nikad redom nisu izasle, tako da je moje pitanje, po italijanskoj numeraciji kako je izlazio zagor, i sta je ono stricchia ili tako nekako....
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/11/2005 : 16:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
cekaj malo hoces reci da si nabavio pirat 1000 zamki?
Kazi mi molim te gde si ga kupio i koliko je kostao(ako nije tajna)

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/11/2005 : 02:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
javljan se ja samo sam zauzet :)
primio sam emailove i sad sam poceo citati epizodu sa hellingenom 40-43 SD obicni i to cu napisati...
Inace jel vice jos uvik odi?/Zanima me jel mi poslao Crna Vatra strip ili ne???
Onako prodjite kroz strip..ako viditye neku dobru slikicu napisite str. i posaljite...
Takodjet ono ako ima koja dobra recenica ili smisna isto..
budem posalo prmjerak
Aj uzivajte mi narode
AHHHHJJJJJAKKKKKKKKKK

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7310 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/11/2005 : 09:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Tu san,tu san,a strip ću poslat,sorry ako si dugo čeka,ovaj vikend šaljen,šta škola šta druge obaveze ali ne brini ništa ,javit ću ti još kad pošaljen :)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 07/11/2005 : 11:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, matori.....
Epizoda je pirat loseg skena, ali odlicne naslovne i narocito hrbata, a ono sto je jos bolje je sto je na 200 strana....Ja sad ne ynam koje su sve Dnevnikove ili SD epizode unutra, ali prvo ide ono kad su se upznali Zagor i Ciko a posle ide epizoda ciko i rubini, sve u jednpj svesci....Ja pitam jesu li i u originalu epizode poredjane tim redom?
Elem, kupio sam i drugu svesku 160 strana i nastavicu da kupujem iako je pirat, samo da izdrze da izlaze u tom ritmu.....
Kosta 330 din ili 33 kn(aproximativno) a kupio sam ga u Novom Sadu na pijaci kod strip levata.....
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 07/11/2005 : 15:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, matori.....
Epizoda je pirat loseg skena, ali odlicne naslovne i narocito hrbata, a ono sto je jos bolje je sto je na 200 strana....Ja sad ne ynam koje su sve Dnevnikove ili SD epizode unutra, ali prvo ide ono kad su se upznali Zagor i Ciko a posle ide epizoda ciko i rubini, sve u jednpj svesci....Ja pitam jesu li i u originalu epizode poredjane tim redom?
Elem, kupio sam i drugu svesku 160 strana i nastavicu da kupujem iako je pirat, samo da izdrze da izlaze u tom ritmu.....
Kosta 330 din ili 33 kn(aproximativno) a kupio sam ga u Novom Sadu na pijaci kod strip levata.....

Jel kod onog tipa na "futoskoj"?

Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 07/11/2005 : 18:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message  Reply with Quote
Jeste! Futoska je cudo!
Ti si moj iz NS-a?
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 07/11/2005 : 19:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Da.Zivim na Detelinari. A ti?

Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 07/11/2005 : 23:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message  Reply with Quote
quote:

LIMAN DRZAVA!
pa sto ne govoris bre!Da na "futaji", mada malo je skupo....Ali, ako ce nastaviti da izlazi ko sto on kaze kupovacu...
Imas tu negde u profilu moj mail pa me mozes kontaktirati, mozda imam neki strip za tebe,nesto......ja ne mogu da vidim tvoj profil, nesto me jebe sajt!

Go to Top of Page

padobranac
Starting Member

25 Posts

Member since 22/06/2005

Posted - 08/11/2005 : 15:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send padobranac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj
... bolje ispasti budala nego iz aviona...

Nije vjeruj mi. Jedino ako ispadnes iz aviona bez padobrana. E onda si ispao extra budala

I love the smell of jet fuel in the morning
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 08/11/2005 : 17:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by padobranac

quote:
... bolje ispasti budala nego iz aviona...

Nije vjeruj mi. Jedino ako ispadnes iz aviona bez padobrana. E onda si ispao extra budala

I love the smell of jet fuel in the morning

Ipak je bolje ispasti budala nego iz aviona

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/11/2005 : 17:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

LIMAN DRZAVA!
pa sto ne govoris bre!Da na "futaji", mada malo je skupo....Ali, ako ce nastaviti da izlazi ko sto on kaze kupovacu...
Imas tu negde u profilu moj mail pa me mozes kontaktirati, mozda imam neki strip za tebe,nesto......ja ne mogu da vidim tvoj profil, nesto me jebe sajt!

Jeste da je tip na futoskoj malo skuplji ali bez obzira na to ja redovno od njega narucujem stripove, kod njega zaista dobijem glancere.
Svraticu sutra do njega da nabavim tog piratskog Zagora.
Imas mail.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/11/2005 : 04:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

LIMAN DRZAVA!

Jeste da je tip na futoskoj malo skuplji ali bez obzira na to ja redovno od njega narucujem stripove, kod njega zaista dobijem glancere.
Svraticu sutra do njega da nabavim tog piratskog Zagora.
Imas mail.

jel moguce da mi nabavis ciko na ostvu s blagom, princ elfova i legenda o lutalici fitzyu od toga svercera i koliko bi me kostalo??

Only God will judge me!
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 09/11/2005 : 14:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message  Reply with Quote
Mislim da to nema, no treba proveriti....
Ne verujem da su skuplji od 5e po komadu, ali ne znam tacno....
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/11/2005 : 18:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by scaramanga

[quote]Originally posted by sdragan@

jel moguce da mi nabavis ciko na ostvu s blagom, princ elfova i legenda o lutalici fitzyu od toga svercera i koliko bi me kostalo??

Only God will judge me!

Pitacu ga,i ako nema on zapise pa mi javi kada nabavi, tako sam ja 8 meseci cekao ZS 639,640,641(legendarne epizode) ali se isplatilo
Jel mi mozes formulisati te epizode po brojevima da bih mu lakse objasnio,za Cika na ostrvu znam da je specijalac a ovi ostali mi nisu jasni?

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 09/11/2005 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ajd da se i ja ubacim, na aukciji sam osvojio ZS 639, a kako bi' nabavio 640, 641, ako neko prodaje , može i sve tri, cijena ? prava sitnica, dogovorit ćemo se

daj, šta daš
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/11/2005 : 04:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

[quote]Originally posted by scaramanga

[quote]Originally posted by sdragan@

Only God will judge me!

Pitacu ga,i ako nema on zapise pa mi javi kada nabavi, tako sam ja 8 meseci cekao ZS 639,640,641(legendarne epizode) ali se isplatilo
Jel mi mozes formulisati te epizode po brojevima da bih mu lakse objasnio,za Cika na ostrvu znam da je specijalac a ovi ostali mi nisu jasni?

princ elfova je specijal zagor u izdanju ZS....Legenda o lutalici fitzyu je pirat specijal

Only God will judge me!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.05 seconds. Snitz Forums 2000