forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 22/11/2005 : 19:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Jel Ima neko naslovne sljedecih zagor pirata (ako imate aj objavite)
utrka sedam strijela
Paukova mreza
Chico osvajac
Crna dusa
Sablasni vojnici
tajna kristofa columba

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 24/11/2005 : 09:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
evo i mene opet

---------------------

I'll make you fameous
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/11/2005 : 20:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

utrka sedam strijela
Paukova mreza
Chico osvajac
Crna dusa
Sablasni vojnici
tajna kristofa columba

Only God will judge me!

joj nikako nemogu da ti posaljem. do mene je problem. al mislim da je ovo lako nabaviti... sry al meni nikoko neide

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/11/2005 : 07:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

utrka sedam strijela
Paukova mreza
Chico osvajac
Crna dusa
Sablasni vojnici
tajna kristofa columba

Only God will judge me!

joj nikako nemogu da ti posaljem. do mene je problem. al mislim da je ovo lako nabaviti... sry al meni nikoko neide

ZAGOR PRIČA...

ma nema beda vec sam ih nasa
Aj uzivaj legendo!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/12/2005 : 19:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Wahe!!!NEce ovaj topic umriti!!
Znan da nas je vecina zauzeto ali docic e vrime kad cemo imati malo vise vremena...
Kjinga sporo napreduje ali se micemo i puni smo rupa ka nasa cesta HAHAHA
ZAgor forever

Only God will judge me!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 06/12/2005 : 22:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ko žuri vrat slomi, zato vi polako, pa ćete napraviti knjigu, možda do idućeg sv. nikole

daj, šta daš
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 11/12/2005 : 10:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Wahe!!!NEce ovaj topic umriti!!
Znan da nas je vecina zauzeto ali docic e vrime kad cemo imati malo vise vremena...
Kjinga sporo napreduje ali se micemo i puni smo rupa ka nasa cesta HAHAHA
ZAgor forever

Only God will judge me!

Ha!Preduhitrio si me!Bas sam se spremio da izvadim ovaj topic iz dna i krenuo da ga trazim kad ono...neka,neka...kralj je ipak "kralj"
Pozdrav svima!

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 11/12/2005 : 11:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
na znam kad se ovaj topic otvori ikad prije nabi ovoliko str...ali zagor je zakon,best of the best i to je ne osprno,ali se vi volite prepucavat,i treba vam ovakav opic

voli vas sve jedan tipican bosanac
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 11:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
preko 4500 posjeta na ovom topicu govori koliko je popularan.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/12/2005 : 06:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZAGOR PRIČA...

hehehe, nas zagor je legenda!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 15/12/2005 : 10:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

hehehe, nas zagor je legenda!!!

Only God will judge me!

He,he...ja sam ovde samo zbog chika

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 27/12/2005 : 16:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
nek kaže 'ko šta 'oće , al' ja skupi plamenu lubanju, na krilima noći i horde zla,
pa ih sad u miru čitam

daj, šta daš
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 27/12/2005 : 16:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

nek kaže 'ko šta 'oće , al' ja skupi plamenu lubanju, na krilima noći i horde zla,
pa ih sad u miru čitam

daj, šta daš

svaka cast, citaj i uzivaj...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/12/2005 : 16:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ih sad u miru čitam

Ajd prvo to, pa malo Gospodare prstenova...

Meni je bila dobra i ona epizoda kad su Zagor, Chico i Tonka ošli u podzemlje boriti se protiv onih jednookih i ogromnih kukaca. To je bila antologijska epizoda...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/12/2005 : 18:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ih sad u miru čitam

daj, šta daš

Želio sam onaj Horde zla od Altaira baš jako jer volim tu priču, a s druge strane, tebi je samo taj falio i inače ne volim prepucavanje na aukcijama. Zato sam donio kompromisno rješenje i ponudio 15 kuna. Rezon je bio da si ti ponudio više ako ga stvarno želiš. Da si ponudio samo 13, otišao bi meni. Ti si ga stvarno htio pa nisam dizao cijenu.
Nadam se da se ne ljutiš što sam malo čačnuo aukciju.

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 27/12/2005 : 20:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ih sad u miru čitam

daj, šta daš

to su legendarne epizode iz doga zs-e!!! mislim da niti jedne druge nije teze nabaviti

ZAGOR PRIČA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 27/12/2005 : 21:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
sendman bone i ostali su 0 za zagora

homos homini lupus
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 27/12/2005 : 22:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Evo i mene opet,konacno imam dopust i vremena. Ja sam inace namjeravao citati ove Kandraxove epizode koje trenutacno sada izlaze tek kada izadu svih 5 epizoda,ali nisam mogao biti miran,nisam se mogao scekati pa sam danas procitao Povratak Kandraxa i Krvnu zrtvu.
Meni su te prve 2 epizode super,mracna atmosfera,ima puno akcije...
Ali sto mu bubnjeva,koliko je Zagor dobio batina
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 28/12/2005 : 09:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Evo i mene opet,konacno imam dopust i vremena. Ja sam inace namjeravao citati ove Kandraxove epizode koje trenutacno sada izlaze tek kada izadu svih 5 epizoda,ali nisam mogao biti miran,nisam se mogao scekati pa sam danas procitao Povratak Kandraxa i Krvnu zrtvu.

a nije ga jos ni vidjeo!!!

ZAGOR PRIČA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/12/2005 : 10:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZAGOR PRIČA...

Grotesknom naslovu topica usprkos. Ili mozda bas zato.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 28/12/2005 : 11:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
sad je vec preko 5 hiljada! a junak i njegova desavanja su stari...
jos par topica (mm giganti i sl) imaju pravu (boom) posjecenost! mislim na topice o junacima a ne o desavanjima i sl

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 28/12/2005 11:59:40
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/12/2005 : 12:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ma daj, Tex vas je prešišao!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 28/12/2005 : 12:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ova prva dva broja se mogu uzeti kao jedna priča,a ostala tri kao druga tako da ti je ovo skoro isto kao da si pročitao jednu priču
quote:
Originally posted by zagorovac

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 28/12/2005 : 23:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

pa ih sad u miru čitam

daj, šta daš

Želio sam onaj Horde zla od Altaira baš jako jer volim tu priču, a s druge strane, tebi je samo taj falio i inače ne volim prepucavanje na aukcijama. Zato sam donio kompromisno rješenje i ponudio 15 kuna. Rezon je bio da si ti ponudio više ako ga stvarno želiš. Da si ponudio samo 13, otišao bi meni. Ti si ga stvarno htio pa nisam dizao cijenu.
Nadam se da se ne ljutiš što sam malo čačnuo aukciju.

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<

nema ljutnje, stavio sam malo više nego duplo od ponuđenog za svaki slučaj, al tjero bih do kraja

daj, šta daš
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 29/12/2005 : 11:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ma daj, Tex vas je prešišao!

jeste u pregledima, al u postovima se jos uvjek drzimo

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000