forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MARTIN MYSTERE - GIGANTI!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/11/2005 : 11:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Ideš li sa autom? Ako ideš, dođi u Beč.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Nisam siguran dali idem sa autom, no svejedno idem prvo u Sloveniju par dana pa cu tek onda za Zagreb.
A da se mi polako prebacimo na mail...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2005 : 11:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Kako je sa prodajom u Slo - Buch?

Dogovorit cu se ja sa Sandijem, sigurno ce ih on imati!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/11/2005 : 13:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by SejoSexon

Ideš li sa autom? Ako ideš, dođi u Beč.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Nisam siguran dali idem sa autom, no svejedno idem prvo u Sloveniju par dana pa cu tek onda za Zagreb.
A da se mi polako prebacimo na mail...

no sikiriki

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 29/11/2005 : 15:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

hej, PRAVA STVAR!!!!!!!
nisam imao pojma o ovome, kad se sretoh s deecayom i on mi reče za MM gigante

ovaj put moram /čak/ i ja pohvaliti izdanja
(no, ovako po njuhu, najviše pohvaljujem gastona jer vjerujem da su gignati MM njegova ideja, dok markos i dado ne mogu doći do ovakvog briljantnog rješenja za izdavanje (hehe) / oni se zamaraju s nekakvim klarama šitovima)

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/11/2005 : 16:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kako se trenutno dosađujem, malo ću copy&paste'at i translatirat' s SBE:

Martin Myst#232;re Gigante n. 1, annual
Il segreto di San Nicola
Scenarij: Alfredo Castelli
Artwork: Giancarlo Alessandrini
Cover Design: Giancarlo Alessandrini

Lik je Svetog Nikole ili Nikolasa, Sveca zaštitnika Barija jednako kao i temeljni lik iza mita o Djedu Mrazu isprepleten s ostalim esencijalnim temama svijeta Martina Mysterea: Graal, Ljudi u crnom, izvanzemaljci, baza Drugdje, ezoterični interesi Nacista. To je samo nekolicina sastojaka avanture koja se još jednom bavi mitom o Kralju Arthuru, i koja govori kako je magični mač postao Heilige Lance!

Martin Myst#232;re Gigante n. 2, annual
Xanadu
Scenarij: Alfredo Castelli
Artwork: Paolo Morales
Cover Design: Giancarlo Alessandrini

Napad koji je doveo njegov život u ozbiljnu opasnost i koji ga je prikovao za kolica čini Detektivu nemogućeg da osvrne pogled na svoju prošlost. No meditacija se pretvara u akciju kada Kut Humi poziva Martina i Sergeja Orloffa u pomoć da obrane Agarthi od užasne prijetnje, koja ih uključuje u avanturu koja nam konačno dopušta da otkrijemo što se desilo s murchadnom, pretpovijesnim oružjem na zrake Martina Mysterea!

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/11/2005 : 18:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
evo ljudi napokon i ja otvaram ovaj topic nakon dugog vremena,sa tudjeg kompjutera,jer ne mogu sa svoga.
Pohvale za ovo Gigant izdanje!!!!!!!
Kad mi je Gaston prije nekog vremena saopcio ovu izvanrednu vijest,nisam moga vjerovat.A sada sam ponosan na njih....
Racunajte na mene tokom svih svojih buducih izdanja,jer znam da ste najbolji....
MM Gigant je ono sto vec duuuuugo zelimo na forumu,pa nam ga eto na velika vrata!!!!
Sad svi u akciju trosenja love na ovo...
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 29/11/2005 : 22:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message  Reply with Quote
Ali meni jos nitko nije rekao kako cu ja u BiH (posto me put pravo rijetko vodi u Zg) nabaviti ove Martije.

Ima li neki dobrovoljac iz Travnika ili Sarajeva da mi pomogne oko nabave?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2005 : 23:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GGG

Kako je sa prodajom u Slo - Buch?

Najvjerojatnije će to Aco dobaciti do Ljubljane.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/11/2005 : 23:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baboyo

Ali meni jos nitko nije rekao kako cu ja u BiH (posto me put pravo rijetko vodi u Zg) nabaviti ove Martije.

Ima li neki dobrovoljac iz Travnika ili Sarajeva da mi pomogne oko nabave?

To uopće neće biti problem. Samo mi se javi na mail kada vidiš da su giganti vani.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 30/11/2005 : 09:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Bravo! I opet bravo! Pored Nathan Nevera, Martyn M mi je najdraži strip Bonellijeve produkcije (dobro tu je još i ali nećemo o tome). Ovo je odlična vijest. Pošto ne vjerujem da ću prije kraja prvog mjeseca u ZG, morat ću se pobrinuti kod frendova u ZG da mi ih uzmu. Imam čak još bolju ideju. Reći ću ženi da mi ih kupi za Božić, neka se ona brine oko toga.
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 30/11/2005 : 11:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 30/11/2005 : 23:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message  Reply with Quote
a iz koga razloga kazes zivijo sc a dole hc kada je razlika u cijeni oko 1 € pa hc bolje izgleda

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/12/2005 : 00:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
100% bolje za 1 eu

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7828 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/12/2005 : 17:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
evo ti još upitnikA
quote:
Originally posted by jetset

živio sc,dolje hc

Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/12/2005 : 20:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
imao bih tu nekih komentara oko svih tih giganata ali bolje je to zadržat za sebe i ekipu nego ovdje javno rizikovati linčovanje

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/12/2005 : 20:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ako imas konkretne i argumentirane prijedloge ili kritike reci, zasto ne?

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13165 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 01/12/2005 : 21:00:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma kakvo linčovanje
ako se /štovani/ auditorij sjeća, JA /moja veličina/ je prije nekih 2 mjeseca javno obznanila i najavila POPLAVU SKUPIH IZDANJA /sa samo jednim temeljnim ciljem - njegovim veličanstvom p r o f i t o m/

proročanstvo se pokazalo točno - sad još samo ostaje drugi dio /zlokobne/ vizije da se počne odvijati, tj. urušavanje i slom tržišta (prema prirodnim dijalektičkim zakonima)

no, uprkos tome, MM gigante ću si kupiti jer JA tako želim /iako su skupi, precijenjeni, itd.
u tome vidim svu svoju slabost, pobjedu demona i sila mraka te sebe kao roba upecanog sa ostalom svjetinom
pri punoj svijesti, izjavljujem da je jedini ispravni stav ne-kupovanje albuma, HC izdanja, kolekcionarskih edicija, ograničenih naklada i ostalog oruđa đavla kojim djeluje u svijetu
štoviše, najviši oblik čovjeka je ne-kupovanje ničega osim hrane, žena i pića; ostalo smeće kojim smo porobljeni, ako ne potpuno odbaciti, onda srezati na pravu mjeru /npr. umjesto cijene stripa od 100kn treba doći do takvih odnosa, gdje će taj isti strip koštati 5kn, a autor, distributer, izdavač i čitava ta galerija likova, bit će zadovoljni i uvjereni u primjerenost datog stanja

ludaci su me oduvijek voljeli...a i ja njih
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/12/2005 : 21:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
bravo stinky ili stynki ili stynky,zapravo stinki,ok nek je kak je,ni drug fidel a niti tung a kamoli visarionovič ne bi bili egzaktniji

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 01/12/2005 : 21:09:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
drugovi bit će svega na tržištu,čujem da neki idu štampat stripove u kinu.moglo bi bit svega po 5 kn....

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 02/12/2005 : 00:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
stnky ni mao ce tung u svojim najboljim govorima ti nije ravan

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2005 : 01:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

no, uprkos tome, MM gigante ću si kupiti jer JA tako želim /iako su skupi, precijenjeni, itd.
u tome vidim svu svoju slabost, pobjedu demona i sila mraka te sebe kao roba upecanog sa ostalom svjetinom

Nije to slabost to je jacina, kupujes ono sto TI zelis. Slabost bi ti bila da si otisao da kupis iPod nano jer milijarda ostalih losera to ima...Sorry nano rajo !

"This page was generated in "koga zaboli" seconds. "

Go to Top of Page

Tom
New Member

Croatia
112 Posts

Member since 17/12/2003

Posted - 02/12/2005 : 10:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tom a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav,

pozdravljam ideju objavljivanja MM u ovakovom izdanju. Citajuci komentare ostalih, 99kn je dosta puno za strip, bez obzira na HC i na malu nakladu (zasto ne povecate nakladu - po reakcijama ovdje na forumu, prvi tiraz ce biti prodan odmah, a kada se procuje i kod onih stipoljubaca koji nisu ovdje na forumu, smatram da prva tiraza nece biti dovoljna). Nije valjda da idete za extra profitom ? hehe !!

No, da ne duljim, nisam dugo citao MM, pa tako mi nisu poznate ove epizode, no citao sam ga od prvih dana (izdanja) kada je izlazio zajedno sa Đilom !!

Pa me zanima da li mozda planirate i reizdanje onih prvih epizoda (ako su neke od tih epizoda u ova dva, moje isprike na neznanju) !? Ovo pitam zato jer HC i gigant format je nesto trajno tako da bi bilo izuzetno lijepo imati sve MM u HC i gigant formatu.

E kada vec pitam, da pitam, da li mozda imate plan izdati kojeg Riđobradog u isto ovako HC i gigant formatu ?????

Pozdrav

Tom
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/12/2005 : 10:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tom

Pozdrav,

pozdravljam ideju objavljivanja MM u ovakovom izdanju. Citajuci komentare ostalih, 99kn je dosta puno za strip, bez obzira na HC i na malu nakladu (zasto ne povecate nakladu - po reakcijama ovdje na forumu, prvi tiraz ce biti prodan odmah, a kada se procuje i kod onih stipoljubaca koji nisu ovdje na forumu, smatram da prva tiraza nece biti dovoljna).

Istina postoji odredjen interes za ove gigante, no da ce se ekstremno brzo rasprodati nismo sigurni.
Cinjenica je nazalost da vrlo mali broj ljudi kupuje MM redovne brojeve i na kioscima,
po prilicito povoljnoj cijeni. Zbog toga manji tiraz.

quote:

Pa me zanima da li mozda planirate i reizdanje onih prvih epizoda (ako su neke od tih epizoda u ova dva, moje isprike na neznanju) !?

Prve orginalne epizode nisu u ovim gigantima, ovdje su posebne epizode koje su u originalu
objavljene na ovom velikom formatu i nikada nisu izlazile u redovnoj seriji.
O reizdanju prvih redovnih epizoda ne razmisljamo.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/12/2005 : 11:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, tocno je, prvi tiraz ce biti prodan odmah u dvije godine.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2005 : 11:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Da, tocno je, prvi tiraz ce biti prodan odmah u dvije godine.

Optimisto !

"This page was generated in "koga zaboli" seconds. "

Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000