Samo nastavite tako pa ce Liga za ocuvanje puritanizma zabraniti Kena jer "lose djeluje na mlade, a vidi sto je ucinio od ovih starijih". I sto cemo onda?
očekivano odlična vijest naslovnice savršene, kao i sve ostalo, bez sumnje, a vjerujem i da su uvodni tekstovi vrhunski, jesu li svi tvoji, marko?
Srecom, nisu svi, samo tri, jedan je napisao Darko, a imamo i dvije biografije novih autora. Moram priznati da mi je to najveci strah i najtezi posao oko Kena, pisati te uvodnike.
očekivano odlična vijest naslovnice savršene, kao i sve ostalo, bez sumnje, a vjerujem i da su uvodni tekstovi vrhunski, jesu li svi tvoji, marko?
Srecom, nisu svi, samo tri, jedan je napisao Darko, a imamo i dvije biografije novih autora. Moram priznati da mi je to najveci strah i najtezi posao oko Kena, pisati te uvodnike.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Radi kao i prije i neće biti problema.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
da li ova reprint izdanja kena parkera mogu da se nadju u srbiji? u knjizari "alan ford" nemaju niti ce ih dobiti. kolika je cena? p.s. deluju ismpresivno
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Dosad su svi bili odlični...
točno, tekstovi su redom odlični i daju onaj dodatni šarm izdanju kad kupim novu turu, prvo njih pročitam
sve e to super sa tvrdom "dugom pupkom", ali ja bi ipak jedno sc izdanje... znam znam, ne smiju se takve stvari govoriti (ali meni je i systemov ken sasvim dobar)...