Author |
Topic  |
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Member since 12/08/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 15:29:03
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Kada sam počinjao sa trgovinom stripova, radio sam na povjerenje i desilo se da stvari ne ispadnu dobro. Poslao sam strip jednom članu - nazvat ću ga nitko(jer nemam materijalnih dokaza pa da ne prozivam).Poslao sam mu strip, a on je rekao: šaljem ti novac preporučeno na adresu. Novac nikada nije stigao, a on je rekao da ni strip nije stigao. Okrivili smo poštu i na tome je ostalo. Koja sam naivčina bio... Poslije toga sam slao 100 puta po Hrvatskoj, Europi, SAD i uvijek je sve stizalo, a moja sumnja je rasla. Poslije je u jednom razgovoru o poštenju, iskrslo ime nitko(va) bez da sam ga ja prvi potegnuo i tu sam bio potpuno siguran. Da u jednoj trgovini ne stignu ni novac ni strip - nevjerovatno. I da poslije čujem njegovo ime u kontekstu sumnjive osobe sklone sitnim prevarama, svi su dokazi koji meni trebaju. Nitko - znam da si me zajebo. Nadam se da će ti tih pedesetak kuna puno pomoći u životu jer su mene koštale puno nerviranja i sumnje u poštu kada pošiljka malo duže putuje. U poštu koja me, kako sada vidim, nije nikada iznevjerila u godinu dana kupovanja i prodavanja. Jedino, u tvom slučaju, nije stigao ni strip ni novac. Ili je možda strip stigao, a novac nisi ni poslao(zdravorazumska verzija). Neću te prozivati imenom i prezimenom jer je prošlo vremena i kasno je da tražim papirnate dokaze(koje onda nisam tražio jer sam ti vjerovao) pa ćeš za mene uvijek biti i ostati nitko.
>> U nastupu bijesa, jedna noga reče drugoj : među nama je svršeno! <<
Bilo bi dobro da kažeš o kome se radi, jer bi se možda još netko mogao poskliznuti, ako već i nije! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/10/2005 : 17:47:38
|
Niko važan. Izbačen je sa aukcija - primjetio sam da ima katanac u spisku korisnika na aukcijama. To samo potvrđuje moje sumnje. Spavajte mirno, kazna ga je očigledno stigla.
>> U nastupu bijesa, jedna noga reče drugoj : među nama je svršeno! << |
Edited by - Obi-wan on 15/10/2005 21:31:47 |
 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 14/10/2005 : 16:04:42
|
Niko važan. Izbačen je sa aukcija - primjetio sam da ima katanac u spisku korisnika na aukcijama. To samo potvrđuje moje sumnje. Spavajte mirno, kazna ga je očigledno stigla.
Oprosti, ali smisao crne liste je da kazes tko te je prevario. Ako ne kazes nickname onda je to isto kao da ga nisi ni stavio na crnu listu.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/ |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/10/2005 : 21:30:41
|
quote: Originally posted by fishleg
Oprosti, ali smisao crne liste je da kazes tko te je prevario. Ako ne kazes nickname onda je to isto kao da ga nisi ni stavio na crnu listu.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/
Evo fishleg posebno za tebe još jednom. U pitanju je niko.
Edited by - Obi-wan on 15/10/2005 21:32:51 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/10/2005 : 22:03:02
|
niko ili nobody?? ;-)))
došao sam čak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodična tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozač i kuvarica takodje ... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 15/10/2005 : 23:58:28
|
quote: Originally posted by manhunter
niko ili nobody?? ;-)))
došao sam čak ovamo da me ponižavaju!! zaista sramno ponašanje! je li kažnjivo biti siromašan? u pitanju je porodična tradicija... tata je bio siromašan, mama je bila siromašna, majordom, vozač i kuvarica takodje ...
Evo još jednom da ne bude zabune : niko
 |
|
Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts
Member since 11/07/2005 |
|
fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts
Member since 03/09/2002 |
Posted - 25/10/2005 : 16:29:48
|
quote: Originally posted by fishleg
PIERCE(alias Ivan Zubovic).
Stavljam ga na crnu listu...jer i moje strpljenje ima granica. Osvojio je jednu aukciju, i sve je islo kako treba, normalno se je javljao. Kada sam poslao stripove, onda odjednom nikakvog traga o njemu. Nije niti poslao novac niti se barem javio, ni nakon mnogih mailova ni na forumu. Radi se o 60kn + postarini... Vidim da mu radi mail, jer se kasnije javljao nekima za aukcije.
Ne ide se mi za taj novac, nego ne podnosim prevarante.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/
Danas sam dobio 8 eura...koliko je bila postarina od Pierca. Bez ikakvog objasnjenja na mail ili bilocega. Mislim da nije tesko javiti kako stoji stvar, dali je dobio stripove ili ne, zasto se nije javio...
Meni se ne ide za taj novac...nego me ljuti to da se netko ne moze javiti - pardon, nece javiti...
Za mene je stvar vec odavno zavrsena.
Ima dana kad se smijem ima noci kada pijem http://robertscorner.blogspot.com/ |
 |
|
Hacker
Starting Member
USA
35 Posts
Member since 31/07/2003 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 29/10/2005 : 03:27:14
|
quote: Originally posted by danijel
quote: Originally posted by Hacker
E zanima me dali je neko od ove Trojice sto ih je ACIKA spomenuo dobio te stripove ja moje vec cekam vise od 6.4.2005 uvek nadje neki izgovor.Mislim cekam jos malo a posle cu da potvrdim ovaj Topic.
http://hometown.aol.com/djmisterno/narkoman.html
Preseli se zasad u Svaštaru -> topic: acika(aco lojd)
Zaboravio si mene spomenoti!!!: Evo isprike za aukciju gore navedenom clanu!!! Najavio sam na akciji da prodajem 70-i nesto slicica i naravno danijel (moslim da je on to osvojio) je dobio tu aukciju!! Naravno, blesavi mamlaz poput mene mu je poslao slicice sa zakasnjenjem (sto je Danijel prefin da kaze, ali evo mene:)=) i naravno glupi kreten i mamlaz mu je krivo poslao (12 manje slicica). Naravno da sam mu ih poslao nakon toga, ali bas me zanima tko ce dalje kupovati od mene (osim naravno danijela--kad nece da mi da negativni feedback moram ja sam sebi:))))
Mrzim mrznju! |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 29/10/2005 : 10:32:36
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by danijel
quote: Originally posted by Hacker
E zanima me dali je neko od ove Trojice sto ih je ACIKA spomenuo dobio te stripove ja moje vec cekam vise od 6.4.2005 uvek nadje neki izgovor.Mislim cekam jos malo a posle cu da potvrdim ovaj Topic.
http://hometown.aol.com/djmisterno/narkoman.html
Preseli se zasad u Svaštaru -> topic: acika(aco lojd)
Zaboravio si mene spomenoti!!!: Evo isprike za aukciju gore navedenom clanu!!! Najavio sam na akciji da prodajem 70-i nesto slicica i naravno danijel (moslim da je on to osvojio) je dobio tu aukciju!! Naravno, blesavi mamlaz poput mene mu je poslao slicice sa zakasnjenjem (sto je Danijel prefin da kaze, ali evo mene:)=) i naravno glupi kreten i mamlaz mu je krivo poslao (12 manje slicica). Naravno da sam mu ih poslao nakon toga, ali bas me zanima tko ce dalje kupovati od mene (osim naravno danijela--kad nece da mi da negativni feedback moram ja sam sebi:))))
Mrzim mrznju!
Smatram da je ovo sasvim bespotreban komentar, jer je mamlaz poslao ostatak sličica odmah drugi dan te se ispričao više puta za svoju pogrešku, sa čime je dokazao zapravo da je vrlo pošten čovjek i da se s njime može poslovati bez brige da će se ostati prevaren! |
 |
|
Zar
New Member

Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
Posted - 05/12/2005 : 21:51:02
|
TWISTER - umjesto novca poslao papiriće, a zahvaljujući negativnim komentarima ostalih koji su imali iskustva s njim, suzdržao sam se od slanje stripova prije nego dobijem novce i eto ostalo samo na pokušaju. Objašnjenje zašto u kuverti nije bilo novca čekam već osam dana, malo previše. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/12/2005 : 11:14:27
|
quote: Originally posted by Zar
TWISTER - umjesto novca poslao papiriće, a zahvaljujući negativnim komentarima ostalih koji su imali iskustva s njim, suzdržao sam se od slanje stripova prije nego dobijem novce i eto ostalo samo na pokušaju. Objašnjenje zašto u kuverti nije bilo novca čekam već osam dana, malo previše.
Takvih članova koji zajebavaju i zavitlavaju ima još dosta na aukcijama. Dok u isto vrijeme pošteni ljudi dobijaju negativne komentare. Neki ovo sve jednostavno ne shvataju ozbiljno...
>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! << |
 |
|
Zar
New Member

Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
Posted - 06/12/2005 : 22:12:22
|
Da, i ja dobijem negativan komentar na aukcijama zato što sam prijavio prevaranta, s njegovim objašnjenjem zašto si mi stavio onaj komentar!!! Twister već ima nekoliko neg. komentara i još nije izbačen, kakav li je smisao komentara na aukcijama??? (ako vas idu zajeb... nemojte dati negativan komentar jel će te i vi dobiti isti,a budala će se ponovo logirati pod drugim imenom - a komentar ostaje!) |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 06/12/2005 : 23:47:42
|
O komentarima iz osvete ja već pričam neko vrijeme, ali bez koristi. Daš negativan i dobiješ ga fino natrag. I kakve ti sada koristi imaš od toga. A preporuka nadležnih je : dajte slobodno negativne komentare. Sistem nije baš najbolji, možda treba porazmisliti o drukčijem.
>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! << |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/12/2005 : 09:54:01
|
Ja takođe nisam smeo da dajem negativne komentare, a imam dosta nerealizovanih aukcija, jednostavno se nikad ne jave, stvarno neozbiljno, pa zašto onda licitiraju ? Ima stvarno poštenih ljudi, a vala i dosta prevaranata, ali šta da uradimo po tom pitanju ? Dajte neke predloge :::: |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Posted - 22/12/2005 : 00:51:51
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ja takođe nisam smeo da dajem negativne komentare, a imam dosta nerealizovanih aukcija, jednostavno se nikad ne jave, stvarno neozbiljno, pa zašto onda licitiraju ? Ima stvarno poštenih ljudi, a vala i dosta prevaranata, ali šta da uradimo po tom pitanju ? Dajte neke predloge ::::
Pokusaj par puta nakon mjesec dana kontaktirati ljude preko mail-a i ako to ne ide, ostavi negativni feedback.
Mrzim mrznju! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/12/2005 : 17:01:51
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by srdjandj
Ja takođe nisam smeo da dajem negativne komentare, a imam dosta nerealizovanih aukcija, jednostavno se nikad ne jave, stvarno neozbiljno, pa zašto onda licitiraju ? Ima stvarno poštenih ljudi, a vala i dosta prevaranata, ali šta da uradimo po tom pitanju ? Dajte neke predloge ::::
Pokusaj par puta nakon mjesec dana kontaktirati ljude preko mail-a i ako to ne ide, ostavi negativni feedback.
Mrzim mrznju!
dosadi mi kad nekom šaljem neprekidno mailove, misliće da mi je pošto-poto stalo da mu prodam taj strip, glupo mi je da nekom neprekidno šaljem mailove, ne znam , mislim da svakjo treba da pročita da ima obavezu da kupi strip ako ga je licitirao..   |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts
Posted - 31/12/2005 : 00:05:54
|
O komentarima iz osvete ja već pričam neko vrijeme, ali bez koristi. Daš negativan i dobiješ ga fino natrag. I kakve ti sada koristi imaš od toga. A preporuka nadležnih je : dajte slobodno negativne komentare. Sistem nije baš najbolji, možda treba porazmisliti o drukčijem.
>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
I za to bi trebalo biti rjesenje: tzv. replay na negativni komentar --- tj. da mozes objasniti zasto si dobio taj negativni. Taj tvoj odgovor ti pise u feedback-ovima (komentarima) odmah ispod negativnog i dosta dobro izgleda, ako si ga dobio bezveze.
Mrzim mrznju! |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 03/02/2006 : 14:32:12
|
tek sad ovo citam pa mogu reci za tipa koji se zove niko alias kornelije..dva mjeseca je kod njega bilo 20 zagora koje sam mu poslao,lovi ni traga ni glasa..nasao sam mu broj teklefona i nazvao ga jedno pet puta,tek je onda poslao novce jer sam mu zaprijetio da cu ga prijaviti ovdje.....i sad imam jednog iz europske unije koji redovno bida na moje stripove a ne javlja se na mejl,saga traje vec mjesec dana
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/02/2006 : 14:37:28
|
quote: Originally posted by dcarapo2
tek sad ovo citam pa mogu reci za tipa koji se zove niko alias kornelije..dva mjeseca je kod njega bilo 20 zagora koje sam mu poslao,lovi ni traga ni glasa..nasao sam mu broj teklefona i nazvao ga jedno pet puta,tek je onda poslao novce jer sam mu zaprijetio da cu ga prijaviti ovdje.....i sad imam jednog iz europske unije koji redovno bida na moje stripove a ne javlja se na mejl,saga traje vec mjesec dana
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Iz Nemacke mozda??
ne volem glancere.. http://geminix.theblog.net |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 03/02/2006 : 19:31:37
|
quote: Originally posted by dcarapo2
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Kornelije(niko) je mene zajebo, a tebe je pokušao. Tek sam nedavno shvatio da me je prevario, kada sam trgovao s njim, u svojoj naivi, okrivih poštu. Sada je sve jasno - bio je kvaran ko šupalj zub. On je izbačen tako da vjerovatno neće moći ovdje varati. Tip se zove Kornelije Vujnović iz Dubrovnika (za prezime nisam siguran). Ako ga netko primjeti pod drugim nickom prilikom eventualne trgovine, neka pazi i neka javi ovdje.
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << |
Edited by - Obi-wan on 03/02/2006 19:36:29 |
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 03/02/2006 : 20:38:13
|
Kornelije(niko) je mene zajebo, a tebe je pokušao. Tek sam nedavno shvatio da me je prevario, kada sam trgovao s njim, u svojoj naivi, okrivih poštu. Sada je sve jasno - bio je kvaran ko šupalj zub. On je izbačen tako da vjerovatno neće moći ovdje varati. Tip se zove Kornelije Vujnović iz Dubrovnika (za prezime nisam siguran). Ako ga netko primjeti pod drugim nickom prilikom eventualne trgovine, neka pazi i neka javi ovdje.
>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. << [/quote]
Zanimljivo... Neke moje stripove je osvojila stanovita manuela iz Dubrovnika. Nakon uplate (koja je bila bez problema) stripove sam slao na adresu Kornelije Vujnovic, Dubrovnik. Osobno nisam imao nikakvih problema s i opet bi poslovao s njima. Međutim, namece mi se pitanje nije li to jedna te ista osoba???  |
 |
|
Topic  |
|