pa, kupovao sam u darkwoodu, naravno, samo sto me put do beograda i nazad izadje kao 2 broja KP! Tako da cekam priliku da zbog drugog razloga moram do beograda, a to ce biti ko zna kad. Steta, bilo bi dobro imati neko prodajno mesto i u novom sadu
Originally posted by Markos
Originally posted by osim
da li ce ovo moci da se kupi negde u novom sadu i, uopste, u vojvodini?
Da li si i kako do sada kupovao? Uglavnom, u SCG ga se moze kupiti samo u Darkwood klubu u Beogradu, i to po iznimno povoljnim cijenama.
pa, kupovao sam u darkwoodu, naravno, samo sto me put do beograda i nazad izadje kao 2 broja KP! Tako da cekam priliku da zbog drugog razloga moram do beograda, a to ce biti ko zna kad. Steta, bilo bi dobro imati neko prodajno mesto i u novom sadu
Originally posted by Markos
Originally posted by osim
da li ce ovo moci da se kupi negde u novom sadu i, uopste, u vojvodini?
Da li si i kako do sada kupovao? Uglavnom, u SCG ga se moze kupiti samo u Darkwood klubu u Beogradu, i to po iznimno povoljnim cijenama.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Pa dogovori se sa Darkwoodom da ti posalju postom. Sto se nas tice, za sada je Darkwood jedino mjesto u SCG gdje se mogu kupiti nasa izdanja, a tako ce vrlo vjerojatno i ostati.
Ej ljudi, ne izazivajte vraga! Imao je Edvin pravo, bolje ne požurivat tiskaru da nešto ne zeznu i sve upropaste. Po meni nije tolko važno da strip izađe za CRŠ. Važno je da izađe i bude otisnut kak spada, a ak provede dan dulje u tiskari, to može bit samo dobro za izdanje.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.
kako je vec receno, svemu je kriva ta vasa Klara....svim (s)tiskacima potpuno se zamaglio vid, njuh i sluh....sva strip izdanja koja idu istovremeno s njom bit ce puna gresaka i izoblicenja
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Ako si ti zadovoljan onda bi trebalo biti dobro.Naime meni se čini da je ona druga grupa,brojevi 6-12 ipak bila pinku lošija od prve,odnosno brojeva 1-6. Ovaj put su znači napravili kako treba.Vidićemo kad dođu u Split.
Ako si ti zadovoljan onda bi trebalo biti dobro.Naime meni se čini da je ona druga grupa,brojevi 6-12 ipak bila pinku lošija od prve,odnosno brojeva 1-6. Ovaj put su znači napravili kako treba.Vidićemo kad dođu u Split.
Prvih 6 su uvezani za 4+ recimo, drugih 6 su uvezani za 3, 3+ mozda, ali ovih novih 6 su uvezani za cistu peticu. I od sada necemo dozvoliti da se uvez radi igdje drugdje osim u GZH, dakle, svi naredni brojevi bi trebali biti iste kvalitete uveza, dakle, vrhunski!