Tiskara nam je obecala da ce napraviti sve sto mogu da to bude danas gotovo. Ja uopce ne sumnjam da ce se oni maksimalno potruditi, samo pitanje je hoce li to biti dovoljno. Dakle, sanse postoje, ali nemoj me pitati kolike su, jer zaista nemam pojma. No, tebi je to ionako vise manje svejedno, jer ti si iz Zagreba, ako se ne pojavi danas, kupit ces ga u ponedjeljak, utorak, meni je muka zbog slovenaca i seje koji su dosli ili ce doci zbog njega a on ne bude gotov...
Kenovi su u striparnicama u ponedjeljak vec. Inace, zaista sam zadovoljan sa uvezom ovih 6 brojeva, tisak je ionako uobicajeno odlican. Nadam se samo da nije prosao koji tipfeler...
Samo na kratko : Ken je tehnički odličan,sa odličnim uvezom.Uvodnici su također standardno odlični i sad samo čekamo recenziju pa da krenemo sa (ponovnim) čitanjem.Ken je odličan strip i on zaslužuje ovakvo izdanje!
Kenovi su u striparnicama u ponedjeljak vec. Inace, zaista sam zadovoljan sa uvezom ovih 6 brojeva, tisak je ionako uobicajeno odlican. Nadam se samo da nije prosao koji tipfeler...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Uvodi su haos. Na brzinu sam ih prelistao i nadam se da ćete ovako nastaviti.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
I ja sam ih nabavio. Super su, cestitam na sjajno odradjenom poslu. Nije cest slucaj kod nas da se drzi ovako visoka kvaliteta, obicno se ljudi nakon dobrog pocetka opuste pa pocnu fusati. Drago mi je da ste vi odlucili raditi drugacije... Cestitke Libellus!!! Samo tako dalje.
I ja sam ih nabavio. Super su, cestitam na sjajno odradjenom poslu. Nije cest slucaj kod nas da se drzi ovako visoka kvaliteta, obicno se ljudi nakon dobrog pocetka opuste pa pocnu fusati. Drago mi je da ste vi odlucili raditi drugacije... Cestitke Libellus!!! Samo tako dalje.
F.Dargaudix
Mi se trudimo da budu sto bolji iz kola u kolo, da popravimo prijasnje greske i poboljsamo sto se poboljsati da. Nadamo se da cemo dostici savrsenstvo, prije ili kasnije, makar sto se tehnicke izvedbe tice (mada to umnogome ovisi o tiskari i uvezu, ali eto). Prijevod i uvodnici su stvar inspiracije, ja se trudim najviše što mogu, Darko također, ali i to bi moralo i dalje ostati na izrazito visokom nivou... Hvala na podršci!
Nisam jos stigao procitati nove Kenove ali moram reci da su korice konacno onakve kakve trebaju biti. Nadam se da vise nece biti oscilacija (mislim na uvez) i da cete uspjeti odrzati postojecu kvalitetu.