forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Rekorder :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/01/2006 : 12:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Najnoviji član je svojevrsni rekorder po otkrivanu podataka o sebi. U njegovom profilu stoje ni više ni manje od 2 slova. Točnije nick RI. Ni adrese, ni maila ni imena, ničega. Za poredbu, recimo da kod mene u profilu ima oko 300 slova, a nisam baš najotvoreniji po tom pitanju.
Ipak, čuvaj se RI, moje psi-moći mi govore da su ti to inicijali. Pažljivom istragom, saznat ćemo mi tko si, a onda zna se... Šalje se službeni nindža sajta da podijeli pravdu.

>> Glanceri ne postoje.To je mit.Svaki strip ima bar malo oštećenje. <<

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/01/2006 : 13:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Najnoviji član je svojevrsni rekorder po otkrivanu podataka o sebi. U njegovom profilu stoje ni više ni manje od 2 slova. Točnije nick RI. Ni adrese, ni maila ni imena, ničega. Za poredbu, recimo da kod mene u profilu ima oko 300 slova, a nisam baš najotvoreniji po tom pitanju.
Ipak, čuvaj se RI, moje psi-moći mi govore da su ti to inicijali. Pažljivom istragom, saznat ćemo mi tko si, a onda zna se... Šalje se službeni nindža sajta da podijeli pravdu.

Samo napred genije, otkrij nam ga ..)
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 08/01/2006 : 19:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:

May the Force be With You!

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 09/01/2006 : 01:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
polako čovjek će se preplašiti,pa će maknuti jedno slovo,ostat će samo R

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/01/2006 : 23:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

polako čovjek će se preplašiti,pa će maknuti jedno slovo,ostat će samo R

Tako je generacijo ...)))
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/01/2006 : 00:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Sejo je vec na zadatku ocekujemo izvjestaj u petak a razotrkirvanje u subotu ;-)!

"you don't even like football, that's a myth like unicorns
he just like seein' grown men in tight uniforms"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 12/01/2006 : 00:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
jedva čekam

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/01/2006 : 15:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
A evo odmah i drugoplasiranog na listi koji također nema ništa u profilu osim 3 mala slova : goc
Čeka se apsolutni šampion koji će imati samo jedno slovo.

>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjećam kada mi nisu u blizini. <<
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/01/2006 : 16:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
pusti ljude , verovatno imaju neki kompleks.

Sad sam postao prepametan... interesantno...)))
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/01/2006 : 19:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

A evo odmah i drugoplasiranog na listi koji također nema ništa u profilu osim 3 mala slova : goc

a što da npr. netko napiše samo točku ili zarez,to je još manje od jednog slova

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 13/01/2006 : 21:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
Uh...zar ne preterujete malo sa tim popunjavanjem profila? Necu da bilo sta da znate o meni i toliko.Nikog ne vredjam, ako imam nesto da kazem ja kazem,nemam nikakve poslove sa bilo kim, procitam ono sto me zanima.Popunio sam sva polja koja su bila obavezna prilikom registracije i da su jos neka bila takva ja bih i njih popunio.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 13/01/2006 : 23:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
pa mi ne govorimo o tebi
ti si napredniji,imaš malo više slova u imenu,zar ne

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/01/2006 : 01:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milkywaymanser

Uh...zar ne preterujete malo sa tim popunjavanjem profila? Necu da bilo sta da znate o meni i toliko.Nikog ne vredjam, ako imam nesto da kazem ja kazem,nemam nikakve poslove sa bilo kim, procitam ono sto me zanima.Popunio sam sva polja koja su bila obavezna prilikom registracije i da su jos neka bila takva ja bih i njih popunio.

Pa čega se bojiš?
Napiši bar koji broj cipela nosiš...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/01/2006 : 01:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Toga člana ćemo onda prozvati: "Enigmatični misteriozo pod velom tajne".

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2006 : 09:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
HE, HE...

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 14/01/2006 : 12:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Toga člana ćemo onda prozvati: "Enigmatični misteriozo pod velom tajne".

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 14/01/2006 : 19:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa čega se bojiš?

45

Edited by - milkywaymanser on 14/01/2006 19:17:07
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2006 : 13:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa čega se bojiš?

45

Sad si se izdao. Dolazimo po tebe...

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 15/01/2006 : 15:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa čega se bojiš?

45

Sad si se izdao. Dolazimo po tebe...

Ok,stavljam kafu... (vidite li da nisam monstrum iako sam izbrisao sve podatke iz profila? )
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2006 : 16:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da. Sada mi je jasno.
U principu, ovaj topic sam otvorio najviše da ukažem na ljude koji nešto traže, a kada im se želiš javiti, nema države(važno zbog poštarine), a ni e-mail nisu ostavili. Često mi se javi netko i želi neku razmjenu ili kupovinu, ja mu odgovorim, a on mi se nikada više ne javi. Čak ni da mi kaže od...i! Zato volim vidjeti na listi membera s kim imam posla, da li me netko zeza i slično. Čak se ponekad zadesi i neki muljator i prevarant, a trgovina s takvima se može izbjeći, ako postoje podatci u profilu. Ovaj topic nije usmjeren protiv tebe i padaju mi na pamet neki razlozi zašto čovjek želi biti anoniman. Uostalom, pravila to dopuštaju i nije na meni da ih mjenjam.

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 15/01/2006 : 19:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
E,sad mogu da vratim svoje podatke nazad :-)
Popunjen profil ne mora da znaci da je neko posten,a nepopunjen ne mora da znaci da nije. Samo mi je bilo glupo sto je neko prozvan,a da nije prekrsio ni jedno pravilo (osim,mozda pravila lepog ponasanja).
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/01/2006 : 19:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Popunjen profil ne mora da znaci da je neko posten,a nepopunjen ne mora da znaci da nije. Samo mi je bilo glupo sto je neko prozvan,a da nije prekrsio ni jedno pravilo (osim,mozda pravila lepog ponasanja).

Potpuno si u pravu za ono o poštenju. Nije mi bila namjera nikoga prozivati. To nisam ni učinio jer gorespomenuti rekorder nije stavio ni ime da ga se prozove, a nije se ni javio ovdje da mi kaže da ne lupetam. Malo možda jesam pretjerao jer ispada da se rugam. Nije mi ni to bila namjera. Namjera je iznošenje prijedloga/komentara/kritike da se malo ispune ti profili. Naravno, odluka da li će se taj prijedlog,komentar,kritika prihvatiti zavisi od svakoga pojedinačno.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 15/01/2006 : 20:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

što si žensko
tako piše...

Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 16/01/2006 : 00:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

što si žensko
tako piše...

Auu,pa ovo je moglo da ispadne nezgodno....
Izvinjavam se sto sam lagao u pofilu
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/01/2006 : 17:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Lagao u profilu... Dolazimo po tebe...
Ups, to je već bilo, pristavi kavu opet...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/01/2006 : 20:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lagao u profilu... Dolazimo po tebe...
Ups, to je već bilo, pristavi kavu opet...

Vidiš da je zbunjen...)))

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000