Author |
Topic  |
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 01/03/2006 : 13:27:39
|
quote: Originally posted by nedim
quote: Originally posted by SnotMan
Bez... love stripova nema pa prvo se lova !!!dakle nadam:)))))
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
ma mozes i sam ocjeniti kome kako slati. ako je neko stalan na forumu i ako je dugogodisnji clan, nema brige. mozete se i dogovoriti ko sta da prvi salje. u mom slucaju je stvar da sam student (citaj stalno na ivici kokuzluka) pa trebam pricekati novac da bi platio stripove koje saljem!
ZAGOR PRIČA...
Zbog svega toga postoji crna i bijela lista,odnosno,s kime poslovati bez ikakvog straha,a s kime ne....
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/03/2006 : 09:52:25
|
Treba se steći poverenje oko ovog slanja stripova, ja sam x puta prvi slao stripove kad je u pitanju bila razmena i niko me nije prevario, takođe sam i mnogo puta prvi dobijao stripove i uvek sam svima slao, ništa nema gore od toga prevariti nekoga za bednih par stripova, naravno ne treba nikad nikog za bilo šta prevariti, meni je uvek drago kad čujem da je taj kome sam poslao dobio stripove i živ se pojedem dokle god ne stignu stripovi. A evo da se i na nešto požalim, prošle godine i sad ove nestajalo mi je novaca iz pisama, dva puta, jednom iz Slovenije 5 evra i jednom iz Hrvatske , ne znam tačno koliko je bolo, trebalo je biti 5 evra i 20 kn, e to mi je neko otvorio pismo i onda sa strane zalepio oho lepkom i kad sam otvorio pismo - šipak, to su jedina loša iskustva, ostalo je sve ok bilo !!!!
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !" |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/03/2006 : 10:06:57
|
quote: Originally posted by srdjandj
Treba se steći poverenje oko ovog slanja stripova, ja sam x puta prvi slao stripove kad je u pitanju bila razmena i niko me nije prevario, takođe sam i mnogo puta prvi dobijao stripove i uvek sam svima slao, ništa nema gore od toga prevariti nekoga za bednih par stripova, naravno ne treba nikad nikog za bilo šta prevariti, meni je uvek drago kad čujem da je taj kome sam poslao dobio stripove i živ se pojedem dokle god ne stignu stripovi. A evo da se i na nešto požalim, prošle godine i sad ove nestajalo mi je novaca iz pisama, dva puta, jednom iz Slovenije 5 evra i jednom iz Hrvatske , ne znam tačno koliko je bolo, trebalo je biti 5 evra i 20 kn, e to mi je neko otvorio pismo i onda sa strane zalepio oho lepkom i kad sam otvorio pismo - šipak, to su jedina loša iskustva, ostalo je sve ok bilo !!!!
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Upravo sam zato i ljut na dotičnog Kornelija. Na početku mojeg stripovanja, bio sam pun povjerenja i odmah sam bio prevaren. To ti ulije neku dozu paranoje tako da i sada ne vjerujem svakome. Poštenog čovjeka može povrijediti to moje nepovjerenje. A zašto je to tako - zbog jednog sitnog prevaranta... Lopova je uvijek bilo i bit će. Ne volim to slanje novca u pismu jer uvijek netko može uzeti. To je dio razloga što ne kupujem iz inozemstva(+ skupa poštarina). Najviše volim da se lijepo uplati na račun(100% sigurno), slanje paketom i uvijek sve u redu...
>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<< |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 03/03/2006 : 10:17:54
|
Pazi ovako, dešavalo se da dobijem u običnom pismu i više nego što je 5 evra, znaš i sam da sam i tebi nešto sitno slao u običnom pismu, ali verovatno to neko radi u Beogradu, gde je to međunarodno raspoređivanje pisama, nikad mi se nije desilo da mi je novac nestao iz preporučenog pisma ili iz vrednosnog, a da ne pominjem koliko sam puta u stripovima ja slao novac i uvek mi je stizalo, ali desi se i zato ne preporučujem slanje u običnim pismima, ali ja sam svoju obavezu ispunio kao da mi je novac i stigao, jebiga treba biti pošten , niko se neće oštetiti za neki mali iznos !
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !" |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 03/03/2006 : 10:23:06
|
Pazi ovako, dešavalo se da dobijem u običnom pismu i više nego što je 5 evra, znaš i sam da sam i tebi nešto sitno slao u običnom pismu, ali verovatno to neko radi u Beogradu, gde je to međunarodno raspoređivanje pisama, nikad mi se nije desilo da mi je novac nestao iz preporučenog pisma ili iz vrednosnog, a da ne pominjem koliko sam puta u stripovima ja slao novac i uvek mi je stizalo, ali desi se i zato ne preporučujem slanje u običnim pismima, ali ja sam svoju obavezu ispunio kao da mi je novac i stigao, jebiga treba biti pošten , niko se neće oštetiti za neki mali iznos !
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Vrlo lijepo od tebe!
>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<< |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 03/03/2006 : 10:30:25
|
Takav sam !!!
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 03/03/2006 : 10:57:29
|
oba imate pravo, s tim sto je srle momak i po!! dosad je s njim sve bilo za 5+, samo da se tako i nastavi srdjane!!!
ZAGOR PRIČA...
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 03/03/2006 : 12:12:31
|
OK, Nedime, opet ću ti ja poslati prvi stripove, pa ti posle razmišljaj kako da mi uzvratiš !!!!
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 03/03/2006 : 13:03:55
|
OK, Nedime, opet ću ti ja poslati prvi stripove, pa ti posle razmišljaj kako da mi uzvratiš !!!!
 mislim da cu ovaj put ja biti prvi  
ZAGOR PRIČA...
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 03/03/2006 : 17:16:22
|
OK, ništa ne brini, šaljem i ja kao i do sada !!!
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 04/03/2006 : 22:54:12
|
A otkupnina? Tipa ja pošaljem xy-u, a on prilikom preuzimanja mora platiti inače ne može dobiti pošiljku.
Giuda ballerino! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 04/03/2006 : 23:05:13
|
quote: Originally posted by Betty Page
A otkupnina? Tipa ja pošaljem xy-u, a on prilikom preuzimanja mora platiti inače ne može dobiti pošiljku.
Giuda ballerino!
Pouzećem retko ko šalje, jer pošiljaoc mora platiti poštarinu, a opnda kupac ne mora uzeti otkupninu, i pošiljka se vrati prodavcu, a dao je badava lovu za poštarinu, zanimljivo.   
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 05/03/2006 : 10:49:45
|
A niko nije ni lud da šalje pouzećem !
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/10/2006 : 18:03:53
|
Kornelije Vujnović iz Dubrovnika izbačen pod nickovima "niko" i "Manuela" se ponovo registrirao pod nickom "korna". Stavio je aukciju od 8000 kuna. Upozoravam, ne plaćajte mu unaprijed ni slučajno...
What we do in life, echoes for eternity... |
Edited by - Obi-wan on 23/10/2006 18:26:27 |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 23/10/2006 : 18:17:47
|
A baš sam mislio dati 8000 kn     
"Velikodušnost bez premca "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/10/2006 : 18:25:49
|
quote: Originally posted by makikatalinic
"Velikodušnost bez premca "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Zaboravio sam smajlić staviti na kraju da naglasim sarkazam...
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/10/2006 : 19:08:19
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Toninho
za kaznu nek Kornelije opali Manuelu kako god zna i umije

Pa već sam se više puta izjašnjavao, ali ne bih imao ništa protiv da me manuela istuče i to onako da zapamtim, nek me bije pičkom, sve po kurcu, uh ,ala bih najebao, pa kako mi bude !      
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/10/2006 : 19:13:22
|
quote: Originally posted by makikatalinic
"Velikodušnost bez premca "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
.. a ja sam hteo da kupim odmah za 7500 kn   
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 23/10/2006 : 19:53:43
|
quote: Originally posted by alanmaras
Dečki! Nema stripova bez love...dakle, prvo lova pa nada stripovi ! ! ! ! ! ! ! ! !
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
.. a meni prvo stripovi , pa lova kad bude   
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25958 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/10/2006 : 22:08:47
|
To bi trebao Markos da sredi jednom za svagda. Koliko znam, moguće je blokirati ip-adresu, tako da će tom liku ostati manje mogućnosti da se ponovo registruje.
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 23/10/2006 : 22:13:25
|
quote: Originally posted by manhunter
To bi trebao Markos da sredi jednom za svagda. Koliko znam, moguće je blokirati ip-adresu, tako da će tom liku ostati manje mogućnosti da se ponovo registruje.
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
A baš mi je postalo zabavno, ovako ga raskrinkavati s vremena na vrijeme...
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3941 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 26/10/2006 : 00:38:38
|
koji si ti šerlok šolms :))))
It's in my hands The sky, so bright It's burning It's for me to decide If flames will reach heaven tonight It's in my hands |
 |
|
bero7
New Member

227 Posts
Member since 25/10/2005 |
Posted - 26/10/2006 : 09:32:00
|
quote: Originally posted by manhunter
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
...osim ako se spaja na net s modemom pa svaki put dobije drugi ip ili s drugog kompa, druge lokacije itd...nije bas rjesenje :( |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 05/11/2006 : 10:37:08
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Kornelije Vujnović iz Dubrovnika izbačen pod nickovima "niko" i "Manuela" se ponovo registrirao pod nickom "korna". Stavio je aukciju od 8000 kuna. Upozoravam, ne plaćajte mu unaprijed ni slučajno...
What we do in life, echoes for eternity...
bio sam zainteresovan za tu aukciju i spreman da dam preko 1000 eura!!!!   |
 |
|
Topic  |
|