forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Private Messages
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/03/2006 : 22:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Zašto na ovom forumu ne možemo slati/primati privatne poruke? Meni to s mailom nije najbolje rješenje. Zašto ne možemo imati avatare? Ovo me muči od prvog dana ovdje... :(

Giuda ballerino!

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2006 : 23:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kako misliš privatne poruke, pa daš mail sa kim hoćeš da se razgovaraš i ne mora preko foruma, može privatno !

Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/03/2006 : 23:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
zato sto sam lijen i mislim da to nije nesto posebno bitno:)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 04/03/2006 : 23:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

:)) Sad si me razoružao tom spontanom iskrenošću...neću više ništa pitati. Sve OK. :)

Giuda ballerino!

Edited by - Betty Page on 05/03/2006 10:22:21
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/03/2006 : 23:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma mozes pitati:)
Samo stvarno mislim da to nije toliko potrebno, a nije tako trivijalno dodati. Jednom ako budem imao bas puno vremena i bude mi bas dosadno...

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15805 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/03/2006 : 00:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
znači nikad :-))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/03/2006 : 06:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

sramota,dama ga moli za uslugu,a on ništa

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15805 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 05/03/2006 : 10:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
zločko :-))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2994 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 05/03/2006 : 14:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Markose, nikad nemoj staviti avatar! Forum bez avatara je super.

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/03/2006 : 17:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Tako je, puno je bolje bez avatara.
Ovaj forum je zaista idealan (mislim "tehnicki") i ne bi ga trebalo kvariti za raznoraznim bespotrebnim stvarcicama koji ga mogu samo usporiti...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 05/03/2006 : 19:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
Ali bilo bi lijepo s private message-om...

[url=http://www.hostingphpbb.com/forum/index.php?mforum=magic]Pogledajte ovaj Forum[/url]
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/03/2006 : 19:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Star Wars

Ali bilo bi lijepo s private message-om...

[url=http://www.hostingphpbb.com/forum/index.php?mforum=magic]Pogledajte ovaj Forum[/url]

smajlići su baš jaki
bilo bi dobro da ih je i na ovom forumu malo više tako da se mogu zafrkavat

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 05/03/2006 : 21:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Srecom pa je markos lijen...:))

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 06/03/2006 : 09:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
PM mi je totalno OK- brzo, jednostavno i lako. Avatar nije nužan, ali mi olakšava prepoznavanje drugih članova. Što više smajlija, meni OK.

Giuda ballerino!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 15/03/2006 : 22:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
i ja sam za PM!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 15/03/2006 : 23:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Betty Page

PM mi je totalno OK- brzo, jednostavno i lako. Avatar nije nužan, ali mi olakšava prepoznavanje drugih članova. Što više smajlija, meni OK.

Giuda ballerino!

Avatari bi vjerovatno još opteretili ionako opterećen forum. Mada bi bilo zgodno jer ima dosta članova sa sličnim nickom ili s nickom koji ne asocira ni na šta. Upravo sam zato ja tatatatatata Obi-wan.

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/03/2006 : 18:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam inace i za Avatare i PM...no ovdje nisam...budimo realni,zato sto bi problemi sa serverom se nastavili(double-double)a to nitko ne zeli,jer onda se otvara tisuću novih topica o tome...

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 16/03/2006 : 22:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
PM! PM!

Giuda ballerino!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/03/2006 : 23:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Ja sam inace i za Avatare i PM...no ovdje nisam...budimo realni,zato sto bi problemi sa serverom se nastavili(double-double)a to nitko ne zeli,jer onda se otvara tisuću novih topica o tome...

Maki, nešto si mi se povukao u zadnje vrijeme. Čak sam te prestigao s postovima...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/03/2006 : 10:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by makikatalinic

Maki, nešto si mi se povukao u zadnje vrijeme. Čak sam te prestigao s postovima...

Obi-wan-kenobi@inet.hr

Ma dolazim tu i tamo...uglavnom nekad sam dosta a nekad sam malo...a i ne želim više postati debilne postove kao što sam i prije radio...bolje mi je ovako.

Go to Top of Page

Kuna
New Member

Croatia
197 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 21/03/2006 : 01:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kuna a Private Message  Reply with Quote
+1 za PM.
Pogotovo za stripovi.com forum... članovi mogu vrlo jednostavno kontaktirati jedni druge.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 21/03/2006 : 11:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ajme ljudi šta ste toliko navalili na PM? ako smo mogli svih ovih godina možemo i dalje :-) pa lijepo kontaktirajte putem profila gdje možete poslati mejl. recimo meni stiže mejl na mob pa znam tko mi piše i jel se moram javiti hitno ili ne.

---
http://www.paucina.com
http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/
paucina (at) gmail . com (oni koji pašalju spam šaljem na abuse)
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 22/03/2006 : 12:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
PM je jednostavnije nego mail- obavijest o PM ti dođe u pop-up windowu i odmah znaš da ti je stigla, dok mail treba kontrolirati, što ne ide uvijek brzo dok si na forumu. PM mi se čini neposrednije od maila.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/03/2006 : 16:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
u biti je najbrža komunikacija putem mob-a.ostaviš broj preko maila i to je to

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/03/2006 : 22:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ostavite se toga i jednostavno šaljite dimne signale

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/03/2006 : 22:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

ostavite se toga i jednostavno šaljite dimne signale

Ili poruke ritmičkim udarcima u deblo

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000