Uspeli ste da sjebete ovaj topik glupostima :( Vec mesec i po nikog nema da nesto napise, a ne znate da ekipa sa ovog foruma obradjuje Torgala i da ga sad imate u boji nekoliko epizoda na srpskom... potrazite nesto o tome na topiku skenirani strip i scanlation...
Uspeli ste da sjebete ovaj topik glupostima :( Vec mesec i po nikog nema da nesto napise, a ne znate da ekipa sa ovog foruma obradjuje Torgala i da ga sad imate u boji nekoliko epizoda na srpskom... potrazite nesto o tome na topiku skenirani strip i scanlation...
Ne znam kako skeniranje i objavljivanje na google nalogu mozes da stavis ovde. Thorgal je strip koji treba da izadje na papiru, u boji i HC. Toliko.
Samo su ljudska glupost i svemir beskonačni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
A ja sam protiv da se uopste vide bilo kakvi brojevi na naslovnoj...ako vec moraju nek budu na rikni,i to kao broj knjige,npr.1,2,3...a ne ep.od-do...inace ovo je knjiga sa epizodama od 11-15,a najbolja numeracija bi po meni bila knjiga 3...ili tom 3...a za naslovnu,smetaju mi ovakvi Drakari,lepsi su oni originalni,a i font je manji i lepsi...a izbor Aaricie za naslovnu je bio i moj izbor,eto...
Slažem se sa time, najbolje bi bilo da se ovo zove knjiga 3, ali bi mi takodje bilo lepše za oko da je naslov gore, zajedno sa drakarima, onim originalnim. Ali dobro, koliko ljudi toliko ćudi, ne možeš svima ugoditi...;-)
Ne smeta meni što je Torgal krenuo od sredine već što se ne zna kad će ići nastavak i prethodnik bila bi bolja najava od dva godišnje ili dva odjednom ovako već vidim sudbinu grafičkih novela...
Boban na ZS objavljuje da ce ove godine ici cetiri knjige Torgala...sve epizode do 20-e...odgovor za Kicu...
Uff...to je dobro ako se ostvari. Nekad davno vjerovao sam u ozbiljnost Belog Puta danas više ne pogotovo od neki dan kad je Boban rekao da Beli Put ne izdaje samo stripove očito su pali u drugi plan no vidićemo,ako se ostvari ovo sa 4 Torgala godišnje koliko su ozbiljan izdavač...
Boban na ZS objavljuje da ce ove godine ici cetiri knjige Torgala...sve epizode do 20-e...odgovor za Kicu...
Uff...to je dobro ako se ostvari. Nekad davno vjerovao sam u ozbiljnost Belog Puta danas više ne pogotovo od neki dan kad je Boban rekao da Beli Put ne izdaje samo stripove očito su pali u drugi plan no vidićemo,ako se ostvari ovo sa 4 Torgala godišnje koliko su ozbiljan izdavač...
Kazes davno...BP je mnogo mlada izdavacka kuca da bi nesto za nju bilo davno...za ove godine od nastajanja izdali su sasvim dovoljno stripova,a bice ih jos vise,uveren sam...