Author |
Topic |
GGG
Senior Member
Slovenia
2535 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 02/08/2006 : 10:42:46
|
...je li to ko čitao. Stvar izgleda zanimljivo, ali mi treba još kakvo mišljenje iz prve ruke
|
Edited by - King Warrior on 27/03/2010 13:17:45
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 02/08/2006 : 11:32:16
|
Treba pitati eksperte za USA-strip(Djole,zveles,Dekara itd. - da se neko ne uvrijedi,za ove znam da su stvarno veliki poznavatelji iako ih na ovom forumu naravno ima više)
Meni izgleda zanimljivo i bilo mi je u planu ovo nabaviti,međutim s obzirom na poplavu domaćih izdanja ipak u ovom trenutku ne dolazi u obzir.
Bond.James Bond. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 02/08/2006 : 15:20:57
|
iskreno,apsolutna debilana..puno sam vise ocekivao od gaimana..koncept u komi,marvel universe u 1602 godini,,a d ao kraju ne prićam..ja sam svoje prodao a drugi dio nisam htio ni na skenu pogledati..uzas
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
JohnDrake
Junior Member
467 Posts
Member since 08/01/2005 |
Posted - 02/08/2006 : 15:29:04
|
quote: Originally posted by jgoran5
iskreno,apsolutna debilana..puno sam vise ocekivao od gaimana..koncept u komi,marvel universe u 1602 godini,,a d ao kraju ne prićam..ja sam svoje prodao a drugi dio nisam htio ni na skenu pogledati..uzas
Ma nemoj. Takve kretenske izjave bez argumenata mogu stati samo ako iza njih stoji autoritet onoga tko ih izriče. Pirati sa Kariba II su debilana, a ne 1602. Kažem ja, a ako ne vjerujete meni, pitajte nindžu:) http://askaninja.com/node/1175 |
Edited by - JohnDrake on 02/08/2006 16:13:44 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/08/2006 : 18:45:29
|
meni je sasvim ok ,debilanu trazi na nekom drugom mjestu .
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 02/08/2006 : 21:43:28
|
quote: Originally posted by JohnDrake
Ma nemoj. Takve kretenske izjave bez argumenata mogu stati samo ako iza njih stoji autoritet onoga tko ih izriče. Pirati sa Kariba II su debilana, a ne 1602. Kažem ja, a ako ne vjerujete meni, pitajte nindžu:) http://askaninja.com/node/1175
FIRST THING FIRST:
TI SI KRETEN.....SAMO VRACAM ISTOM MJEROM..
STO SE TICE ARGUMENATA:KAD BUDES IMAO KOLEKCIJU AMERIKANACA KOJU JA IMAM I KAD BUDES PROCITAO BAR POLA OD AMERIKANACA STO SAM JA PROCITAO ONDA CES MI SE MOCI JAVITI I NAZIVATI ME COVJEKOM BEZ ZNANJA I AUTORITETA NA PODRUCJU AMERICKOG STRIPA..
A TI SI OCIGLEDNO OSOBA KOJA GLEDA SAMO RAVNO I NE POSTUJE TUĐA MISLJENJA..KO KAZE DA SE JA S TOBOM MORAM SLOZITI? MENI JE 1602 TOTALNO SRANJE,APSOLUTNI GAIMANOV PROPALI PROJEKT..UOSTALOM POSLIJE SANDMANA NIJE NISTA PAMETNO NAPRAVIO.
REPLICIRAM ONO "KAZEM JA" IZ CEGA JE OCIGLČEDNO DA TI NE PRIHVACAS TUĐA MISLJENJA I DA DEFINITIVNO NISI OSOBA S KOJOM SE MOŽE RASPRAVLJATI O TOME KOLKO JE 2 X 2 A KAMOLI O AMERICKIM STRIPOVIMA..
PIRATE S KARIBA 2 NISAM GLEDAO I NEMOGU O NJIMA RASPRAVLJATI..
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 02/08/2006 : 21:44:13
|
quote: Originally posted by mr murdoc
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
JOS JEDAN KOJI GLEDA SAMO SVOJE MISLJENJE..
|
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 02/08/2006 : 21:58:38
|
quote: Originally posted by JohnDrake
Ma nemoj. Takve kretenske izjave bez argumenata mogu stati samo ako iza njih stoji autoritet onoga tko ih izriče. Pirati sa Kariba II su debilana, a ne 1602. Kažem ja, a ako ne vjerujete meni, pitajte nindžu:) http://askaninja.com/node/1175
SAMO JOS DA SE NADOVEZEM NA TEBE MISTER DRAKE I NA ONO STO SAM NAPISAO DA NE POSTUJES NIJEDNO MISLJENE OSIM SVOJEG VLASTITOG
OVDJE JE LINK NA JEDAN OD STARIH TOPIKA.OBRATITE PAZNJU NA ZVELESOV POST NEGDJE 8 ODOZGORA NA TOJ DRUGOJ STRANICI TOPIKA:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=19121&whichpage=2
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 02/08/2006 : 22:02:00
|
fakat koji je kurac svima, covjek fino pita za misljenje, ljudi iznesu svoja a odjednom ko da je u najmanju ruku alter-ego Neila Gaimana zavladao dotichnim osobama i nasao se uvrijedjenim sto ga nazivaju debilom, mal ne pocese bombe bacati. de ba, oladite ljudi, znam da hrvatsko ministarstvo turizma (ili ko vec) zove ljude da ne idu na more, ali mozete doci na Unu i neke druge rijeke i jezera pa malo miris asfalta saprati sa sebe - ne morate usmrdjivati ostalima topice.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri! |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 02/08/2006 : 22:21:31
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
fakat koji je kurac svima, covjek fino pita za misljenje, ljudi iznesu svoja a odjednom ko da je u najmanju ruku alter-ego Neila Gaimana zavladao dotichnim osobama i nasao se uvrijedjenim sto ga nazivaju debilom, mal ne pocese bombe bacati. de ba, oladite ljudi, znam da hrvatsko ministarstvo turizma (ili ko vec) zove ljude da ne idu na more, ali mozete doci na Unu i neke druge rijeke i jezera pa malo miris asfalta saprati sa sebe - ne morate usmrdjivati ostalima topice.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri!
potpuno se slažem..bilo bi lijepo okupat s eu uni
|
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Posted - 03/08/2006 : 11:04:29
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
jgorane, ja idem u Bosansku Dubicu vjerovatno za desetak dana pa ako ne stignes, onda cu se jednom bucnuti i za tebe.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri!
nema problema,mozes i 2 puta..uživaj
|
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 03/08/2006 : 11:51:31
|
A mozda je bolje da covek sam procita pa odluci. GGG imas link na Skidaj S(V)E topic-u pa skini, vidi i odluci dali se isplati kupiti. |
|
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/08/2006 : 18:15:46
|
quote: Originally posted by mr murdoc
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves!
JOS JEDAN KOJI GLEDA SAMO SVOJE MISLJENJE..
mislim da nece biti potrebno da ti kazem da odleprsas iz iz svoga svijeta ruzicastih leptirica i bijelih jednoroga i da shvatis da u svakoj temi postoji za i protiv ..ja sam protiv tvoga osvrta i da to jest moje jebeno misljenje
i know assholes grow on trees but i"m here to trim the leaves! |
|
|
GGG
Senior Member
Slovenia
2535 Posts
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
|
GGG
Senior Member
Slovenia
2535 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 08/08/2006 : 22:26:32
|
Ništa posebno. Zanatski odrađena Gaimanova šljaka. Za razliku od jgorana ja nisam ni puno očekivao, tako da nisam ni razočaran.
Ali ako neko očekuje Sandmana - grdno greši.
-- "Regarde la comete, Sweep. Dans deux mille ans elle reviendra verifier si nous sommes bien tous morts." |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 08/08/2006 : 22:49:58
|
pristojan stripić, na momente vrlo zabavan, ali nista previse spektakularno...moze gaiman i bolje.. p.s. prije čitanja poželjno je kakavo takvo poznavanje marvel univerzuma, da bi se lakše pratila radnja i pohvatale neke reference
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/03/2010 : 12:14:19
|
Jedna vrlo čitljiva (Gaiman) i odlično nacrtana priča (Andy Kubert). Marvel junaci stavljeni u 1602.godinu, ali ne bezveze već totalno kao da tamo pripadaju. Na kraju ove priče (gdje se mirne duše može staviti kraj), ostavljeno je prostora za još gomilu nastavaka o svakom liku ponaosob. Mene je ovo držalo, nisam osjetio dosadu ni u jednom trenutku, uživancija... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40310 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/09/2011 : 14:16:34
|
Nisam fan Marvela i njegovih stripova ali srednjovekovna mistika se nije smela propustiti... Procitao sam "1602" i super mi je!!! Ne kazem da je must have ali sigurno preporuka za citanje.. Veoma zabavno... Interesantno... Hoce li mi neki vrsni poznavaoc Marvela dati njegovo vidjenje stripa da povezem neke stvari jer mi dosta toga nije jasno... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 04/09/2011 : 15:34:56
|
quote: Originally posted by mikado
Ne razumem ovo "srednjevekovna mistika"?
Zeznuo se, želio je reći ranonovovjekovna. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Topic |
|