Kornelije Vujnović iz Dubrovnika izbačen pod nickovima "niko" i "Manuela" se ponovo registrirao pod nickom "korna". Stavio je aukciju od 8000 kuna. Upozoravam, ne plaćajte mu unaprijed ni slučajno...
What we do in life, echoes for eternity...
bio sam zainteresovan za tu aukciju i spreman da dam preko 1000 eura!!!!
Šališ se... Možda sam te spasio velike neugodnosti... Uglavnom, štete ne može biti ako prvo dobiješ stripove pa onda ostalo.
Kornelije Vujnović iz Dubrovnika izbačen pod nickovima "niko" i "Manuela" se ponovo registrirao pod nickom "korna". Stavio je aukciju od 8000 kuna. Upozoravam, ne plaćajte mu unaprijed ni slučajno...
bio sam zainteresovan za tu aukciju i spreman da dam preko 1000 eura!!!!
Šališ se... Možda sam te spasio velike neugodnosti... Uglavnom, štete ne može biti ako prvo dobiješ stripove pa onda ostalo.
ne salim se JARANE,puno sam razmisljao hocu,necu ali opet sam odustao jer stari brojevi iz ZS i LMS nisu bili dobro ocuvani(dobio sam sken stripova na mail od korne)i za tu svotu stripova cijena je bila po mom misljenju MALA, i zgog toga sam i odustao.Tebi hvala naljepsa zemljak kad tako upozovaras druge postene ljude.
Nemoj tako, ni SejoSexon nije svima drag, ali je mnoge spasio belaja.
A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
To bi trebao Markos da sredi jednom za svagda. Koliko znam, moguće je blokirati ip-adresu, tako da će tom liku ostati manje mogućnosti da se ponovo registruje.
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju
da, ali što ako se logira kao ja preko knjižare gde ima više compa?
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!