Author |
Topic  |
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 28/08/2006 : 11:47:50
|
Ovog aciku treba lansirati na mjesec. Tip je toliko bezobrazan, priznaje da je dobio novac i da nije ništa poslao i na kraju piše da mu neće vratiti novac. Na lomaču sa lopovima!
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši! |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/08/2006 : 06:10:19
|
Dobio sam interesantan mail od ovog idiota sa sljedećim sadržajem:
zazalices jako sto si me nazvao lopov na forumu,to ti ja obecavam austrijance pederski
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši! |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Member since 12/08/2004 |
Posted - 29/08/2006 : 07:11:15
|
quote: Originally posted by Porter
Kako sam ja skuzio Daniel je poslao lovu Aciki. Daniel nije dobio stripove a Acika nema tu lovu da mu vrati. Fino bi bilo od Acike da pozajmi tu lovu od nekog jarana i da vrati Danielu njegove pare. Ako sam sta ukrivu onda me ispravite.
Porter
Poslao je on neke stripove, ali u vrijednosti 16 eura. navodno ga je pošta u Srbiji zeznula. Ostalo je obećao nadoknaditi, ali još nije. To je to ukratko, uz još puno raznih laži. |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 29/08/2006 : 07:13:14
|
quote: Originally posted by SejoSexon
zazalices jako sto si me nazvao lopov na forumu,to ti ja obecavam austrijance pederski
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši!
Interesantan mail, ali sa praznim riječima. On samo puno priča. |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 29/08/2006 : 23:47:11
|
Hajde Acika probaj se dogovoriti sa danijelom za ostatak,ako nemas sve stripove mogu ja pripomoci posto imam dosta duplih.
Porter
zdravo porteru,ako me se secas,a mislim da cuvam neke tvoje majlove,u prosloj godini sam ti poslo jedan ili ne secam se mozda dva paketa stripova..nije vazno,ali ja danijelu ne dugujem pare,vec stripove koje je prvo htio onda nije,i odmah kad je promenio stvari,zapretio mi reketarstvom sa nekim ljudima iz makedonije...ukupno sa 46 clanova sajta sam radio prosle godine i samo sa 3 od njih je doslo do problema zbog poste,pa neki su pozurili da kazu svoje pre vreme...necu da mu dam pare unazad i stripove zbog ponasanja,daleko od toga da nisam imao i da nisam zelio..jedan iz kanade me ceko 6 mjeseca za stripove,a uplatio mi covjek odma 180 eura,pa nije ko sto kaze pomislio da me stavi na ove liste,cak mi nije ni pretio vec pokazivo razumljivu brigu za pare sto je poslao...ako sam lopov,lepo bi nekim reko da mi pisma ne stizu ili ne znam sta,to ja ne znam,pitajte nekog lopova,mozda ovog iz austrije sto se mesa negatovno sa strane,a ne produktivno kao recimo porter koga pozdravljam zbog kulture.. |
 |
|
Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 30/08/2006 : 00:00:42
|
Sejo je dobar momak,nasikira se ako negdje zapne kod nekih trgovina. Inace je pravo nezgodno ako neko nekom duguje ili lovu ili stripove. Tako je najbolje ako je negdje zapelo,da se na neki nacin ovo rijesi tako da ni ti a ni danijel ne osjecate se lose. Ne znam o kojem dugu se radi,ali ipak trebas ponuditi danijelu kompenzaciju u stripovima ako nemas lovu da mu vratis. Ako nemas ni stripove koji mu trebaju,moze danijel pogledati koje stripove ja imam na burzi,pa bih ih ja poslao tako da se covjek ne osjeca prevarenim. Sto se tice slanja stripova za mene to se na zalost ne sjecam,mislim da sam te pitao za neke stripove....ali izgleda da starim :)
Porter |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 30/08/2006 : 00:07:32
|
Sejo je dobar momak,nasikira se ako negdje zapne kod nekih trgovina. Inace je pravo nezgodno ako neko nekom duguje ili lovu ili stripove. Tako je najbolje ako je negdje zapelo,da se na neki nacin ovo rijesi tako da ni ti a ni danijel ne osjecate se lose. Ne znam o kojem dugu se radi,ali ipak trebas ponuditi danijelu kompenzaciju u stripovima ako nemas lovu da mu vratis. Ako nemas ni stripove koji mu trebaju,moze danijel pogledati koje stripove ja imam na burzi,pa bih ih ja poslao tako da se covjek ne osjeca prevarenim. Sto se tice slanja stripova za mene to se na zalost ne sjecam,mislim da sam te pitao za neke stripove....ali izgleda da starim :)
Porter
da,sad sam vidio na majlu,pito si me za kapetana mikija neke broeve,ne staris :) kad se izvini zbog uvrede,poslacu mu stripove,ako mislis na danijela,nikome drugome ne dugujem.. |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 30/08/2006 : 07:24:33
|
quote: Originally posted by acika
Hajde Acika probaj se dogovoriti sa danijelom za ostatak,ako nemas sve stripove mogu ja pripomoci posto imam dosta duplih.
Porter
zdravo porteru,ako me se secas,a mislim da cuvam neke tvoje majlove,u prosloj godini sam ti poslo jedan ili ne secam se mozda dva paketa stripova..nije vazno,ali ja danijelu ne dugujem pare,vec stripove koje je prvo htio onda nije,i odmah kad je promenio stvari,zapretio mi reketarstvom sa nekim ljudima iz makedonije...ukupno sa 46 clanova sajta sam radio prosle godine i samo sa 3 od njih je doslo do problema zbog poste,pa neki su pozurili da kazu svoje pre vreme...necu da mu dam pare unazad i stripove zbog ponasanja,daleko od toga da nisam imao i da nisam zelio..jedan iz kanade me ceko 6 mjeseca za stripove,a uplatio mi covjek odma 180 eura,pa nije ko sto kaze pomislio da me stavi na ove liste,cak mi nije ni pretio vec pokazivo razumljivu brigu za pare sto je poslao...ako sam lopov,lepo bi nekim reko da mi pisma ne stizu ili ne znam sta,to ja ne znam,pitajte nekog lopova,mozda ovog iz austrije sto se mesa negatovno sa strane,a ne produktivno kao recimo porter koga pozdravljam zbog kulture..
Čuj, ti stalno muljaš. Ja sam svoje čekao više od godinu dana. Htio sam naručene stripove, kada oni nisu došli htio sam Zagore extra. Njih si mi obećao, a kada si ih poslao scaramangi, onda si mi ponudio neke treće stripove koji mi više nisu bili zanimljivi. Da ne napominjem da imam Zagore extra i da bi mi ovi bili dupli. Kada sve to nije prošlo, onda sam htio novce nazad. Dakle, ako mi nemaš za ponuditi nešto što me zanima, vrati mi novce i točka. I nemoj više iskrivljavati ono što je bilo. Porteru, hvala za dobru volju, ali ja hoću da mi aco vrati ono što je dužan. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/08/2006 : 12:45:29
|
Nemojte se više svađati i komplicirati. Ne ide na čast ni jednom od vas. Tko je kriv i gdje je zapelo nije važno, rješite problem ovako :
1. Acika neka pošalje spisak svojih stripova koje trenutno ima i neka Danijel pokuša izabrati nešto za tih 50-55 eura. Danijel treba pogledati spisak i potruditi se nešto pronaći ako je moguće. Ako nađe, Acika treba odmah i momentalno to poslati ( ne za tjedan, mjesec ili godinu dana već za 2-3 dana). 2. Ako Danijel nikako ne može naći nešto zanimljivo, Acika mu treba vratiti novac (ako nema odmah, najkasnije u roku od 30 dana.)
Znam da ste obojica ljuti, ali nove svađe vas neće nikamo dovesti, dogovorite se kao ljudi, prebijte troškove i nemajte posla više nikada jedan s drugim.
"Njegovi neuspjesi nadilaze tuđe uspjehe" Alexander |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/08/2006 : 12:58:32
|
quote: Originally posted by alen
Jedi business, Obi-wan... 

Nisam policajac nikako, samo pokušavam pomoći...
"Njegovi neuspjesi nadilaze tuđe uspjehe" Alexander |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 31/08/2006 : 00:23:33
|
hfala obi-wan-u za konstruktivnost,ljepo od tebe,fer kao i uvjek..danijele,civam tvoije majlove,nikad nije bilo dogovora ko sto sam video za zgore -extra...vazi dil od obi-wana,naravno ukoliko se izvini danijel sto mi je pocrnio obraz ovde,ince nista..ponos vredi vise od ta eura.... |
Edited by - acika on 22/10/2006 01:36:51 |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 31/08/2006 : 07:11:24
|
Ispričati se mogu tek nakon što vidim novce ili stripove koji mi odgovaraju, a to ću sigurno učiniti tada! Prvo moraš dokazati svoje poštenje nakon svega ovoga. Da čuvaš moje mailove, onda me ne bi pitao za adresu više puta: "jos ocekujem tvoje pismo,i mislim da ce za brzo stici do mene...hteo bih od tebe samo sledece: 1.da mi napises jos jednom spisak tvoje potraznje,da vidim dali se uklapa sa mojim,jer ja sam to zapisao na hartiji kod kuce,a emajle brisem... 2.da mi kazes koliko si tacno para poslao u pismu,dali je preporuceno i dali si pisao tvoju adresu na pismu... ovo zbog sigurnosti 100% da uradimo ovo profesionalno.. nadam se da ti nece biti tesko da mi nabrzake napises ovo sto trazim,jer sam preko glave od majlove hfala unapred pozdrav alexandar" Ipak brišeš mailove, a ne čuvaš ih. Ja sam ti već bio poslao novce, a ti još nisi bio siguran što mi trebaš slati. To nije bilo nimalo profesionalno od tebe. I više puta si pisao da ćeš mi s najvećim interesom za mene i što je brže moguće riješiti stvar, a prošlo godinu dana. Kad si imao još donekle zanimljive stripove, nisi se javljao, nego kad si pokupio novce za njih, tek si onda poslao popis sa neinteresantnim stripovima za mene. A obećevao si da ćeš popis poslati puno ranije nego što si ga poslao:Ovo je mail od 29.8.: "zdravo..ovih dana cu da sredim ponudu na sajtu,a ocekujem da stavim i nove brojeve...javi cu ti da zavrsimo posao kad sredim stvar...nisam te zaboravio... pozdrav alexandar"
19.11. je došao mail: " ima jos oko 200 brojeva..imace s tvojim racuna mnogo"
A 10.01. je došao mail: "dakle..vidi dali ti treba nesto od ovih: slobodna dalmacija: m.misterija: 2,29,30 natan never: 27,28 d.dog: 51 mister no: 2.3 tex: 1,4,28 zagor: 19.24,25,27 .....svi su glanceri ili za 5... l.m.s. kit teler: 88(5) 76(g) 69(5) 68(g) dakle ocjenom 5 ili glanceri su... 51..nema zadnju(4+) zagor (dnevnik specijalni brojevi) br1-zagor-te-nej (4) neam zadnju br5-tajna gejzira (5) br7-plavokosa opasnost (5) br13-kameni ubica(5) znas da su u zagradu ocjene...pisi mi pozdrav alexandar ps: pisi mi i adresu,zaboravio sam je"
Dakle nije bilo nikakvih 200 stripova, a na popis sam čekao toliko dugo dok zanimljivi stripovi nisu prodani. dakle hrpa muljarija i kupovanja vremena...
-još ništa od novaca... |
Edited by - danijel on 20/10/2006 18:42:59 |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 08/09/2006 : 15:14:48
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši!
bečki konjušaru :)))) Kako to da nisi pronašao Natašu a imao si 8 godina vremena? ccc
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
Posted - 22/10/2006 : 14:34:42
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Nemojte se više svađati i komplicirati. Ne ide na čast ni jednom od vas. Tko je kriv i gdje je zapelo nije važno, rješite problem ovako :
1. Acika neka pošalje spisak svojih stripova koje trenutno ima i neka Danijel pokuša izabrati nešto za tih 50-55 eura. Danijel treba pogledati spisak i potruditi se nešto pronaći ako je moguće. Ako nađe, Acika treba odmah i momentalno to poslati ( ne za tjedan, mjesec ili godinu dana već za 2-3 dana). 2. Ako Danijel nikako ne može naći nešto zanimljivo, Acika mu treba vratiti novac (ako nema odmah, najkasnije u roku od 30 dana.)
Znam da ste obojica ljuti, ali nove svađe vas neće nikamo dovesti, dogovorite se kao ljudi, prebijte troškove i nemajte posla više nikada jedan s drugim.
"Njegovi neuspjesi nadilaze tuđe uspjehe" Alexander
Ispričavam se aciki što sam mu ocrnio obraz! Vjerujem da nisam imao pravo.
A sada možemo raditi po obi-wanovom prijedlogu kako si se složio! Hvala Obi-wan na konstruktivnom prijedlogu! |
Edited by - danijel on 22/10/2006 14:36:38 |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 22/10/2006 : 18:01:43
|
prihvat cu ispricanje,a i ono,rok od 30 dana do nove godine posto nesto prodam il prikupim vecinu stripova,bitno da se stvar razresi dobro za sve.. |
 |
|
danijel
New Member

Croatia
143 Posts
|
Matara
New Member

Croatia
146 Posts
Member since 01/08/2006 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 24/11/2006 : 11:05:27
|
Baboyo- Ovaj lik je jedini idiot sto sam susreo na ovom sajtu,jebem ja ta njegova 10 eura,ali uvek kad ga vidim logiran na forumu sjetim se tog idiota Poslao sam mu mal milion mailova,i ne javlja se,a proslo je vec 5-6 meseci.
Baboyo(Kriminalac)!!Znam da ces ovo procitati,posto cesto te vidim na forumu,javi se ovde i dacu ti adresu na koji mozes vratiti stripove koje si "ukrao"
ZIVELA STRIPOSLAVIJA |
 |
|
Hacker
Starting Member
USA
35 Posts
Member since 31/07/2003 |
Posted - 13/01/2007 : 03:34:56
|
Uff odkada nisam posjecivao ovu losu stranu web sita ali koliko vidim acika i dalje je glavna tema ovde pa kada ga svi ovde crnite da ga ocrnim i ja meni je isto meni je isto tako obecavao da cu dobiti paket da se vratio da ga je poslao opet ali nikada ga nisam ni dobio,razlog sto se tek sada javljam je reko da i ja dodam koju red bi bio...
http://hometown.aol.com/djmisterno/narkoman.html |
 |
|
acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts
Posted - 13/01/2007 : 17:59:52
|
ja sam ti poslao paket do cikaga,imali smo problema,na kraju si reko da je sve u redu i da ti se to desava,sad ko ti je reko i kome radis biznis da me ocrni,ne znam ali mozete obojica da se..znas sta..na kraju krajeva,nisam ni ja posta,slobodno se zali tamo,bas me briga.. |
 |
|
Topic  |
|