Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/02/2007 : 14:29:45
|
Tata, dali je istina da je mene roda donela? - pita mali Perica oca. - Jeste, sine! - A Mikicu sa treceg sprata? - Jeste, i njega! - A Anu sa sestog i Lazu sa drugog? - I njih, Perice! - rece otac. - Pa dobro, bre cale, da li se neko tuca u ovoj zgradi?! - razocarano ce Perica |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:30:56
|
Toga dana nije bilo kriminala u gradu i Supermen se zaželeo provoda sa prijateljima. Ode on do Betmena i upita ga hoće li s njim u bioskop, a Betmen će: • Jao, ne mogu! Nešto mi se pokvarilo na Betmobilu i moram ceo dan da ga popravljam. Supermen odleti do Spajdermena i pita ga: • Pauče, 'ajmo na pivo? • Ne mogu jer imam problema s ručnim bacačem mreže, pa moram da ga čistim. Tužan, Supermen odleti dalje. Kad ugleda on Ženu mačku, kako leži gola, raširenih nogu, uzdišući i stenjući. Sluša on to i uzbudi se, pa sam sebi govori: • Uvek mi se sviđala, oduvek sam hteo da je kresnem... Sad ću ja nju, najbrži sam na svetu i neće me ni primetiti. I doleti on, odradi posao, pa sav srećan odleti. • Šta je ovo bilo?! - iznenađeno će Žena mačka. • Ne znam ni ja, al' meni gori šupak! - kaže Nevidljivi čovek. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:33:33
|
Zaustavlja pandur auto na mostu. • Čestitam, vi ste dvehiljaditi auto koji je prešao oavaj most i zato ćete dobiti nagradu od dve hiljade dinara. Šta ćete da radite sa parama? Vozač progovara: • Uplatiću da polažem za vozački. Tek će tašta pored njega: • Ma pustite ga, vidite da ne zna šta priča kad je pijan. Na to će tast: • E, znao sam ja da nećemo dogurati daleko sa ukradenim autom. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:34:23
|
Pita sudija Muju: • Pa dobro, Mujo, kako si uspeo da zgaziš njih 52? • Otkazale mi kočnice! • Pa dobro ali baš toliko njih? • Pa u trenutku kad su mi otkazale kočnice na jednoj strani su bili njih dvojica, a na drugoj njih 50 na autobuskoj stanici. • I? • Onda ja razmišljam bolje da zgazim ovu dvojicu nego njih 50! • Pa dobro, kako si onda zgazio sve? • Pa kad sam zgazio onog prvog, ovaj drugi poče da beži među onih 50... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:34:36
|
Razgovaraju dvojica: - Danas sam ti spasio zenu od silovanja? - E bas ti hvala, a sto je bilo? - Uspio sam je nagovoriti! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:37:45
|
Nema Fate kući danima. Zabrine se Mujo i seti se da zove na mobilni: • Fato, jes' to ti? • Jesam. • Gdje si, bona?! • Evo me u Zvorniku na Savi. • Pa otkud Zvornik na Savi, valjda na Drini? • Ne znam bolan, evo ti Savo pa pitaj njega! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 08/02/2007 : 14:39:22
|
Dodje tip u kafic i kaze: - Narode, znam jedan novi vic o policajcima! Tip koji je sjedio sam za stolom ustane: - Hej! Znas li da sam ja policajac? - Ne brini, tebi cu vic ponoviti. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 08/02/2007 : 15:21:59
|
quote: Originally posted by supermark
Tata, dali je istina da je mene roda donela? - pita mali Perica oca. - Jeste, sine! - A Mikicu sa treceg sprata? - Jeste, i njega! - A Anu sa sestog i Lazu sa drugog? - I njih, Perice! - rece otac. - Pa dobro, bre cale, da li se neko tuca u ovoj zgradi?! - razocarano ce Perica
Nisam znao da je u Zaprešiću popularna ekavica?!?!?
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
|
|
senad7
Senior Member
Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 08/02/2007 : 19:01:15
|
-Ide starija zena gradom i nosi dvije kese. -Policajac posmatra tu zenu i zapazi kako iz jedne kese ispadne 100 kuna. -Pridje policajac zeni i kaze joj da je ispalo 100 kuna iz kese,a istovremeno primjeti da je ta kesa puna novcanica od 100 kuna. -Policajac znatizeljno upita -pa odaklen ti tolika lova?- -Zena:-Pa, znas,ja stanujem blizu nogometnog stadiona i kad se igra utakmica ,onda dodje neko od navijaca pa pisa na moju zivicu , a ja ga fino uhvatim za glavic i kazem -100 kuna ili rezem. -Policajac-Pa dobro onda ...A zasto ti je ta druga kesa? -Zena-To je za one koji nisu platili.....
Veliki mozgovi isto razmisljaju! $€N@D |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:38:47
|
Sastanak u klubu ljubitelja viceva. Svi vicevi su katalogizirani pod brojevima i stari članovi ih znaju napamet. Jedan od članova priča vic: - Pedeset i jedan! Svi se smiju! Jedan drugi član: - Dvadeset i osam! Grohotan smijeh. Sastanku prvi puta prisustvuje jedan novak. Videći kako je dovoljno izgovoriti samo broj vica, odluči da proba i on. - Osamnaest! Tajac, nitko se ne smije. Jedan od starijih članova mu se obrati: - Kolega, nije važno kakav je vic, važno je kako se ispriča.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:39:41
|
Sastanak u klubu ljubitelja viceva. Svi vicevi su katalogizirani pod brojevima i stari članovi ih znaju napamet. Jedan od članova priča vic: - Pedeset i jedan! Svi se smiju! Jedan drugi član: - Dvadeset i osam! Grohotan smijeh. Sastanku prvi puta prisustvuje jedan novak. Videći kako je dovoljno izgovoriti samo broj vica, odluči da proba i on. - Osamnaest! Tajac, nitko se ne smije. Jedan od starijih članova mu se obrati: - Kolega, nije važno kakav je vic, važno je kako se ispriča.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:40:12
|
Jedan policajac poslao ženu i djecu na more i nakon tjedan dana ide da im se pridruži. Dođe u hotel i navali na ženu. - Ma dragi, djeca su u susjednoj sobi, ne možemo to ovdje raditi. - Imaš pravo, idemo na plažu. Nako pet minuta, na opustjeloj plaži u predvečerje počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zagrljaju, kraj njih se stvori policajac. - Sram vas bilo, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mjestu. - Oprostite, reče muž, ovo je bio trenutak slabosti, nismo se vidjeli cijeli tjedan. Znate i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu. - U redu, vi ste kolega i vama je oprošteno, ali ovu kurvu hvatam već treći puta ovaj tjedan i kazna joj ovoga puta ne gine. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:41:01
|
Ljeto. 40 stupnjeva u hladu. Zec sjedi u hladovini bukve i šilji jedan kolac. Prolazi vuk: - Zeko, zeko, što to radiš? - Šiljim kolac da ubijem medvjeda. Misli vuk: "Jadni zeko, udarila mu vrućina u glavu". Prolazi lisica: - Zeko, zeko, što to radiš? - Šiljim kolac da ubijem medvjeda. Misli lija: "Jadni zeko, poludio od ove vrućine". Prolazi medo: - Zeko, zeko, što to radiš? - Šiljim kolac i pričam pizdarije |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:42:06
|
Sedam patuljaka, na čelu sa Ljutkom, došli u Vatikan, ulaze u katedralu Sv. Petra i traže Papu. Došao Papa i pita ih šta hoće. Ljutko: - Slušaj Papa, ima li koja časna sestra koja je manja od nas? - Nema, kaže Papa. - Ma možda ipak ima, razmisli malo? - Ma nema kad vam kažem! Ljutko, ljutito: - Ma Papa, jesi li sto posto siguran??? - Ma Ljutko, sto posto sam siguran da nema niti jedne časne sestre manje od vas!!! A šest patuljaka iza Ljutka: - Ljutko je jebo pingvina, Ljutko je jebo pingvina...
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 09/02/2007 : 23:43:35
|
Jedna gospođa dođe u ljekarnu i traži arsenik. Ljekarnik: - Budući se radi o jakom otrovu, moram vas pita za što vam je potreban? - Želim otrovati moga muža. - Žao mi je, ali u tom slučaju vam ga ne mogu dati. Gospođa otvori torbicu, iz nje izvadi jednu fotografiju na kojoj se vidi njen muž i žena od ljekarnika kako vode ljubav i pokaže je ljekarniku. - Oprostite gospođo, nisam znao da imate recept.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2007 : 14:26:44
|
Sretnu se Mujo i Haso. Mujo: "Znaš li zašto je dobro istetovirati si 500 eura na penisu?" Haso: " Pa ne znam. Zašto?"
Mujo:
1) Uvijek imaš gotovinu u ruci! 2) Raduješ se dok gledaš kako ti ustedjevina raste! 3) Daješ ženi da troši koliko hoće! 4) I na kraju - ako ti neko traži 500 eura na zajam, ti mu kažeš: EVO TI KURAC !!!"
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15912 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/02/2007 : 14:36:53
|
quote: Originally posted by DeeCay
Sretnu se Mujo i Haso. Mujo: "Znaš li zašto je dobro istetovirati si 500 eura na penisu?" Haso: " Pa ne znam. Zašto?"
Mujo:
1) Uvijek imaš gotovinu u ruci! 2) Raduješ se dok gledaš kako ti ustedjevina raste! 3) Daješ ženi da troši koliko hoće! 4) I na kraju - ako ti neko traži 500 eura na zajam, ti mu kažeš: EVO TI KURAC !!!"
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Arak
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
43 Posts
Member since 01/06/2005 |
Posted - 22/02/2007 : 19:29:47
|
Dosao tip kod taksista i rece: Koliko bi mi naplatili do Djakova? Kaze Taksist: 100 kuna. Tip: Ja imam samo 80, moze li za 80? Taksist: Ne moze, ostavit cu te par kilometara prije Djakova. Tip: Aj dobro. Dosli oni, na kilometarsatu pokazuje 80kn, taksist zaustavi auto i kaze: Ovdje izlazis. Tip: Ma daj covjece, pa pljusak je vani, kako cu sad, daj me odbaci jos tih par kilometara. Taksist: Ne moze, izlazi. I dobro, tip izadje. Kroz par dana, eto njega ponovo, trazi taksi i ispred njega red taksista. Gleda on gdje je onaj sto ga je vozio, kad on skroz zadnji. Dodje on do prvog. Tip: Koliko bi mi naplatili do Djakova? Taksist: 100 kuna. Tip: Dat cu vam 100kn plus jos 100kn ako mi popusite putem. Taksist: Mars pedercino! I tako on redom od jednog do drugog i svi ga potjerali, dok nije dosao do ovog sto ga je zadnji put vozio. Tip: Koliko do Djakova? Taksist: 100 kuna Tip: Dat cu vam 100 kuna do Djakova, plus jos 100kn ako polako prodjete pored kolega i lagano im masete... |
|
|
Daniel
Advanced Member
Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 22/02/2007 : 21:46:02
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by DeeCay
Mujo:
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu!
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
HAHAHAHA! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 23/02/2007 : 08:27:48
|
Pita prvi murjak drugoga: "Što je to - ide vodom a ne brčka, ide šumom a ne šuška?" Drugi razmišlja pa veli: "Da nije zagonetka?!"
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/02/2007 : 10:03:20
|
U ovim godinama kad ti srce zaigra pa stane...I osjetiš nemir, Kad ti se pred očima zamagli... I pamet ti se pomuti,Ne boj se! Nije to ljubav... To je infarkt!!!
wicked!!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Posted - 24/02/2007 : 09:33:20
|
Sede u avionu Amerikanac, Rus i Taliban. Dolazi stjuardesa i pita ih šta će da piju. Amerikanac kaže: • Viski! Rus će: • Votku! A Taliban će: • Ništa, ne pijem kad vozim. |
|
|
Topic |
|