Author |
Topic |
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 30/03/2007 : 16:20:29
|
samo je Fibra u zadnje vrijeme sticky, libellus ekipa spava!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 30/03/2007 : 16:51:43
|
quote: Originally posted by Vega
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
Ne zovi vraga i ovako smo najebali!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
frano
Advanced Member
Croatia
6692 Posts
Member since 25/05/2003 |
Posted - 31/03/2007 : 08:18:32
|
"Ordinary victories" su jedan od mojih TOP 5 stripova. Ne dajte da vas oko prevari, Manu Larcenet je majstor crtač - kad se jednom zagledate u likove i atmosferu, osvoji vas vrlo brzo. Priča je, khm, pa priča za sebe. Obavezno kupujem domaće izdanje i jedva čekam ostatak. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 31/03/2007 : 09:19:50
|
Je, ovo je maestralno. Procitao sam u jednom dahu preview! Stvarno ostavlja dubok dojam!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 31/03/2007 : 10:03:49
|
quote: Originally posted by Vega
taman posla
nocas legao u 3, a jutros sam vec od 8 za kompom
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Posted - 31/03/2007 : 12:44:25
|
Ajd' čekamo rezultate mukotrpnog rada!
|
|
|
HC
Average Member
Croatia
943 Posts
Member since 28/11/2006 |
Posted - 31/03/2007 : 21:07:36
|
quote: Originally posted by jurica
quote: Originally posted by HC
Crtež očajan
buuuuahahahahahahah!
everybody's an art critic
ne, ozbiljno: pazi da to ne govoris pred ljudima. osramotit ces se.
_________________________ www.kajgod.co.nr
pa prema mome kriteriju crtež i je očajan, a kod stripova prvenstveno promatramm crtež, nekon što sam pročitao preview nisam našao ništa interesantno u tom stripu, tako da ovo izdanje sigurno neće u moju kolekciju, fibra ima puno boljih izdanja |
|
|
branimir
New Member
Bosnia and Herzegovina
144 Posts
Member since 11/08/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Posted - 31/03/2007 : 22:09:49
|
Meni osobno je Svagdanja borba, uz Eternautu, Tom's Bar i Kena Adah/Pravo i naopako najbolji i najdrazi strip koji cu ove godine objaviti. Ukusi su razliciti, netko u stripu trazi akciju, krimice, razonodu, dok je ovo strip o djelicima zivota koji ponekad djeluju tako prokleto stvarno i tako se lako poistovjetite s tim likovima i njihovima problemima. Ja sam ga procitao do sada bar deset puta, sto na engleskom, sto kroz razne prijevode i korekcije kroz koje sam prolazio i svaki, svaki put sam bio na rubu suza. Nekoga te teme dirnu, nekoga ne, stvar senzibiliteta. Ne morate ga kupiti, ali ga bar pokusajte posuditi u knjiznici i procitati. Mozda se iznenadite.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Posted - 31/03/2007 : 22:11:16
|
Nego Markose, bude koji Bernet uskoro?
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Posted - 31/03/2007 : 22:16:11
|
Oooo vidi!! promaknuo mi Ivan Piire!:)
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/03/2007 : 22:23:40
|
Meni je isto odlican strip ali nije ostavio takav dojam, ko recimo Blankets, Box Office, Dungeon itd. Ipak dvojbi nema. To je strip koji se jednostavno mora imati.
Posle svih tih godina citanja stripova, dobio sam to iskustvo, da je pre svega najvaznije kakvog ste raspolozenja kad nesto citate. Eto vidi, ja sam u poslednje vreme ponovno zavoleo Bonellija .
Jack the Black. |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 31/03/2007 : 22:34:27
|
Pohvale Markosovoj ekipi na izdanjima, a pre svega na fenomenalnom sajtu. Vi znate kako se prodaju stripovi! Gledajući odlomke iz objavljenih stripova pao sam na dupe kako su Spagetti Brothers fenomenalan strip, ja sam po dizajnu mislio da je to neki Amerikanski strip u stilu Frenka MIlera, a ono.... Molim boga da ga Darkvud ili Alan Ford već nisu prodali. Oduševio sam se i sa ovim Milazzovim stripom. Tema me je podsetila na Pljačku Wels fargo-Kena Parkera i tamo je,ako se ne varam tema bio dželat. Obavezno ću kupiti i ovaj strip koji je tema ovog topika. Interesuje me da li je ovo kompletan strip ili ako se ne varam treba da izađu nastavci?
Zanima me i to da li su ovi stripovi već stigli u beogradske prodavnice_ |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 31/03/2007 : 22:43:02
|
quote: Originally posted by HC pa prema mome kriteriju crtež i je očajan,
Prema tvom kriteriju crtež ti se samo može nesviđati. Da bi nešto bilo očajno, treba se čuti mišljenje stručnjaka.
Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/03/2007 : 23:00:39
|
Sa time sa apsolutno slazem. Reci da je Larcenetov/Sfarov/Trondheimov itd. crtez ocajan je... uf... poremeceno .
Jack the Black. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Posted - 31/03/2007 : 23:03:32
|
što uopće znaći stručnjak ?
Od 10 stručnjaka će npr. 6 reći da, a 4 ne i što onda Svako ima svoje kriterije i po njima ocjenjuje, a što kažu "stručnjaci" u životu ti ne treba biti bitno Da slušamo stručnjake nikada nebi ništa pogledali, pojeli ili pročitali
volim ovakav crtež ( i ovakav humor ) i meni to izgleda OK ( nakon ovih nekoliko stranica ). Zaboli me što će reći neki stručnjak o ovome ( ili bilo ćemu drugom )
if you only knew the power of the dark side |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Posted - 31/03/2007 : 23:27:41
|
quote: Originally posted by Raspucin
Pohvale Markosovoj ekipi na izdanjima, a pre svega na fenomenalnom sajtu. Vi znate kako se prodaju stripovi! Gledajući odlomke iz objavljenih stripova pao sam na dupe kako su Spagetti Brothers fenomenalan strip, ja sam po dizajnu mislio da je to neki Amerikanski strip u stilu Frenka MIlera, a ono.... Molim boga da ga Darkvud ili Alan Ford već nisu prodali. Oduševio sam se i sa ovim Milazzovim stripom. Tema me je podsetila na Pljačku Wels fargo-Kena Parkera i tamo je,ako se ne varam tema bio dželat. Obavezno ću kupiti i ovaj strip koji je tema ovog topika. Interesuje me da li je ovo kompletan strip ili ako se ne varam treba da izađu nastavci? Zanima me i to da li su ovi stripovi već stigli u beogradske prodavnice_
Spaghetti Brothers mozes kupiti u Darkwoodu.
Metabaruni, Crveni Gospodar i Sv. Borba izlaze 1.5. Svagdanja borba su prve dvije epizode od ukupno 4. Cetvrta jos nije objavljena u Francuskoj, bit ce dogodine.
Treba napomenuti da je Crvenog gospodara, Milazzov strip, vec objavio i System Comics pod nazivom Crveni plast, a i Metabaruni ce izaci u srpskom izdanju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 31/03/2007 : 23:48:27
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Raspucin
Pohvale Markosovoj ekipi na izdanjima, a pre svega na fenomenalnom sajtu. Vi znate kako se prodaju stripovi! Gledajući odlomke iz objavljenih stripova pao sam na dupe kako su Spagetti Brothers fenomenalan strip, ja sam po dizajnu mislio da je to neki Amerikanski strip u stilu Frenka MIlera, a ono.... Molim boga da ga Darkvud ili Alan Ford već nisu prodali. Oduševio sam se i sa ovim Milazzovim stripom. Tema me je podsetila na Pljačku Wels fargo-Kena Parkera i tamo je,ako se ne varam tema bio dželat. Obavezno ću kupiti i ovaj strip koji je tema ovog topika. Interesuje me da li je ovo kompletan strip ili ako se ne varam treba da izađu nastavci? Zanima me i to da li su ovi stripovi već stigli u beogradske prodavnice_
Spaghetti Brothers mozes kupiti u Darkwoodu.
Metabaruni, Crveni Gospodar i Sv. Borba izlaze 1.5. Svagdanja borba su prve dvije epizode od ukupno 4. Cetvrta jos nije objavljena u Francuskoj, bit ce dogodine.
Treba napomenuti da je Crvenog gospodara, Milazzov strip, vec objavio i System Comics pod nazivom Crveni plast, a i Metabaruni ce izaci u srpskom izdanju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Puno hvala na ovim obaveštenjima, Interesuje me da li i Fibrinih izdanja ima i u knjižari Alan Ford? |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 31/03/2007 : 23:50:41
|
quote: Originally posted by darth-vader
Stručnjak bi u ovom slučaju bio neko ko je napisao eseje i knjige o (karikaturalnom) stripu i/ili crta stripove cijeli život te strukovno zna ono što možda nije imao vremena niti strpljenja da uči od drugih stručnjaka. Naravno, to je jedan u hlijadu "samoprozvanih stručnjaka", ali to ne znači da se baš svako može razbacivati kategorizacijama tipa "očajan", "dječiji" i sl. I uopšte nije bitno šta bi taj stručnjak rekao - bitno je strip pročitati. Tipa, ako ti je neki stručnjak za vina rekao da ta boca koja ti je zadnja ostala u špajzu kurcu ne valja, drugi da je prosjek, a ti trebaš da ugostiš damu kojoj je stalo više do tebe nego do cijele večere i vina, no ipak želiš da ima ako ništa sliku potpunog doživljaja šta ti podrazumjevaš pod romantikom, ima da tu bocu zakolješ pa makar zbog tog jednog gutljaja prije nego se krene na daljnje korake.
Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Posted - 01/04/2007 : 12:52:51
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by darth-vader
Stručnjak bi u ovom slučaju bio neko ko je napisao eseje i knjige o (karikaturalnom) stripu i/ili crta stripove cijeli život te strukovno zna ono što možda nije imao vremena niti strpljenja da uči od drugih stručnjaka. Naravno, to je jedan u hlijadu "samoprozvanih stručnjaka", ali to ne znači da se baš svako može razbacivati kategorizacijama tipa "očajan", "dječiji" i sl. I uopšte nije bitno šta bi taj stručnjak rekao - bitno je strip pročitati. Tipa, ako ti je neki stručnjak za vina rekao da ta boca koja ti je zadnja ostala u špajzu kurcu ne valja, drugi da je prosjek, a ti trebaš da ugostiš damu kojoj je stalo više do tebe nego do cijele večere i vina, no ipak želiš da ima ako ništa sliku potpunog doživljaja šta ti podrazumjevaš pod romantikom, ima da tu bocu zakolješ pa makar zbog tog jednog gutljaja prije nego se krene na daljnje korake.
Hitulididi! Hitulididiiiii! Hitulididiiiiii!: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Biće od tebe dobar pravnik |
|
|
Topic |
|