forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Fibra predstavlja: Crveni Gospodar
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/03/2007 : 06:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Ok, ovo je verovatno ok, ali mi nikako nije jasno sto kog k. glavni junak mora da lici na Kena??? Mrzim to kad crtaci stalno vrte slicne glavne likove.... Nenadjebiv u tome je svakako William Vance...

Pa lici malo na Kena, ali je vise nego ocito da je radjen po Depardieu-u.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 24/03/2007 : 15:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, ovo je verovatno ok, ali mi nikako nije jasno sto kog k. glavni junak mora da lici na Kena??? Mrzim to kad crtaci stalno vrte slicne glavne likove.... Nenadjebiv u tome je svakako William Vance...

William Vance je nenadjebiv u mnogočemu.
Go to Top of Page

Francois
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/04/2007 : 16:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Francois a Private Message  Reply with Quote
Upravo procitah preview, izgleda zanimljivo. Moram reci da mi se vise svidio scenarij od Milazzijevog crteza. Nekako mi bolje lezi crno-bijeli Milazzo. Ovako pobojenom vide mu se sve mane.
A francuski kompjuterski kolor u naslovnici je GROZAN!
Jos si nesto razmisljam hocu li ga ili necu uzeti...

F.Dargaudix
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/04/2007 : 21:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Naravno da je milazzo bolji u c/b, uostalom, ja sam se odlucio to raditi kad sam dobio c/b fotokopije, kolor nisam ni vidio dok mi nisu albumi stigli. Planiram napraviti par c/b komada, cisto za dusu:)

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/04/2007 : 21:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Juče sam završio čitanje ovog stripa. Kupio sam ga u Sistemovom izdanju i...
Ivo Milazzo je kao i uvek maestralan. Mislim da su u pravu članovi foruma koji kažu da je boja pomalo upropastila utisak samog maestrovog crteža.
Što se tiče same priče, nije loša. Iskreno rečeno više sam očekivao od činjenice da se priča odvija u Rimu, u stara vremena. Dobili smo klasičnu detektivsku priču u kojoj ulogu detektiva preuzima jedan dželat. Mislim da su mogli da to malo obogate nekim istorijskim detaljima, no to je-što je.
Samo izdanje je veoma lepo i kvalitetno. Ruku na srce, više mi se dopada Fibrina naslovna strana, ali bože moj.
Suma sumarum, ja bih izuzev ovih sitnih zamerki svima koji vole Milazza, preporučio da ovaj strip kupe.
Molio bih i da mi se ne zameri što u ovom postu pišem o Sistemovom izdanju, ali mi je bilo bez veze da otvaram posebnu temu da bi izneo svoje zaključke o Crvenom Gospodaru.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/04/2007 : 21:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa, u principu, ovo je jedan vrlo dobar bonellijevski strip na francuski nacin.

Vec kad spominjes Systemovo izdanje, taman sam ih bio pohvalio za prijevod naslova, a onda poslije slučajno vidio jednu gresku - ne bas nebitnu. Jedan od glavnih likova - Padre Lupo tj. Pere Loup je preveden kao Otac Lupo, umjesto Otac/Čiča Vuk. Čudan propust, pošto su npr. Žapca dobro preveli.

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 15/04/2007 : 10:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Baš si ga dobro definisao, "bonelijevski strip na francuski način"

I meni je bilo čudno zašto tog lika oslovljavaju sa otac. Ja sam kontao da to banditi čine iz poštovanja, jer je on klasičan stripovski-pozitivan negativac. Ova tvoja ispravka ipak daje pravi smisao.

Pozdrav stripadžijama iz Kosovske Mitrovice.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 25/04/2007 : 12:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Moram kupiti i procitati ovaj strip ako nista drugo ono zbog Millaza.
Millazo ruls!

Every man dies.
Not every man really lives.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 27/04/2007 : 01:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ma dobar je ovo strip, ne moraš da ga kupiš samo zbog Milazza.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 28/04/2007 : 22:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Cu da ga kupim!

Every man dies.
Not every man really lives.
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 16/05/2007 : 16:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
jel to u nastavcima ili samo ovo, ili svaki album za sebe...

pitanje za markosa- pošto su spagetti brothers?

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2007 : 16:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Za Boga miloga, pa zar je tako tesko otici na www.fibra.hr i procitati?

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 16/05/2007 : 16:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Za Boga miloga, pa zar je tako tesko otici na www.fibra.hr i procitati?

Nije, bio sam ali nisam uočio cijenu. Možda zbog sitnog fonta... U svoju obranu- čak sam pročitao i prve 52 strane:))...
A sad- ako si već napisao cca 48 slova mogo si samo cijenu napisat- bilo bi brže, a ne da ovako onečišćujemo forum.

to e to

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2007 : 17:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sorry, ti si ispao zrtva za sve one koji me pitaju "sto ces novo raditi na jesen", "kad ce novi Spaghetti", "koliko kosta ovo" itd, itd... a sve lijepo pise na sajtu.

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 16/05/2007 : 17:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
nema problema... obično pogledam site, prije nego li davim ali eto...
e sad moze jos jedno pitanje- kolko ima "spageta" sve skupa...

to e to

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2007 : 17:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bit ce ukupno 6 albuma.

Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 16/05/2007 : 17:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
hvala...sad idem dalje proučavat fibrin site:))

to e to

Go to Top of Page

Kowalsky
stripovi.com kum

Croatia
2204 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/05/2007 : 10:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kowalsky a Private Message  Reply with Quote
Od jucer je Crveni gospodar na prodaji u SK Libellus!

kriv sam!
Go to Top of Page

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 19/05/2007 : 08:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kowalsky

Od jucer je Crveni gospodar na prodaji u SK Libellus!

kako baš "CRVENI" pa još u SK

to e to

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/07/2007 : 18:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Bas sam uzivao u prvom albumu,ali sam prekinuo poslije 48 str.jer mi zao slupati sve u cugu.Poslije svake slicice sve se vise i vise uvlaci u kosti ovaj odlicni strip.
Naslovnice sam kuzirao pa kontam ne bi bilo lose iskinuti ih pa na zid.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/08/2007 : 12:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
U tonama izdanja koje se me zatrpale ove godine
evo,danas je na red stigao i Crveni Gospodar
izvrstan strip
maestralan crtež
fenomenalni kadrovi
i iznimne pohvale Fibri na ovome izdanju...
Go to Top of Page

etmgosa
Senior Member

1731 Posts

Member since 15/07/2002

Posted - 09/08/2007 : 07:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send etmgosa a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jesi nasao koga ces navesti kao primjer! Pa on ne vrti samo slicne glavne likove - kod njega su svi ljudi, zene, djeca, djedovi... jednako cetvrtasti kao i automobili. Mozda se zanese pa im i lica izvlaci lenjirom.
(A o frizurama da i ne govorim, pominjano je vec na Forumu).

Cudno je kako nekome u prici gdje se spominje Milazzo, koji ima krajnje lezeran stil, padne na pamet bas ovaj Belgijanac koji je toliko krut (i trebao ostati na crtanju samo automobila, jer mu ljudi ne idu bas najbolje).
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 09/08/2007 : 10:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

U tonama izdanja koje se me zatrpale ove godine
evo,danas je na red stigao i Crveni Gospodar
izvrstan strip
maestralan crtež
fenomenalni kadrovi
i iznimne pohvale Fibri na ovome izdanju...

A mene ko jebe, je li? Dobro je, i drugi put ću ti donit nešto iz Zagabrie!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/08/2007 : 15:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ehm....
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelika Zahvala roccu21 koji mi je to donio iz Zagreba!

/evo frende
pomenut si/

Edited by - kico on 09/08/2007 15:15:10
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/09/2007 : 21:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
evo, tek sada sam ga pročitao, dobar strip, serijal s velikim potencijalom
koliko toga je do sada izašlo?

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000