forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 CRNA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Hacker
Starting Member

USA
35 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 14/01/2007 : 01:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Hacker an AOL message  Send Hacker an ICQ Message  Send Hacker a Yahoo! Message  Send Hacker a Private Message  Reply with Quote
Neradim za nikoga posto ovde slabo dolazim jer vec imam ljude skojima sam vec 4 godine u poslu ,rekao sam da je sve u redu zato sto mi je bilo dosta tvojih lazi da se paket izgubio i da si ga ponovo poslao kao sto vidim radis i drugima...

http://hometown.aol.com/djmisterno/narkoman.html
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 14/01/2007 : 04:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
Kao sto vidis,ne vidis dobro jer svima kojim sam zakasnio,ponovo prepratio i sve je bilo u redu,a drago mi je da si priznao da si reko da je sve u redu tad jer time si sve ovde kazao.Znam za koga radis,za tebe sam platio duplu postarinu jer sam 2 put pracao,nisi prvi put ovde da me kritikujes sjecas se svojih postova za mene u svastari,dakle eto ti posta u americi,nasa posta "bujrum" pa se zali gdje oces,na vase "ujdurme" ne padam vise.Jos da Danijelu skupim sta treba,pa sam ovde cist.Ko i da pise vise za vakve stvari,necu da odgovaram.
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 18/01/2007 : 21:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message  Reply with Quote

Nije lijepo, ali moram ovdje na Crnu listu dodat Mandraka. Covjek pobjedio na aukciji i nakon obecanja da ce se javit za koji dan, nista od njega. Opet sam mu se javio i opet ista pricha. I tako je proslo nekoliko sedmica....a stvarno mi je izgledao covjek od rijeci do sada...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/01/2007 : 21:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Govinda

Nije lijepo, ali moram ovdje na Crnu listu dodat Mandraka. Covjek pobjedio na aukciji i nakon obecanja da ce se javit za koji dan, nista od njega. Opet sam mu se javio i opet ista pricha. I tako je proslo nekoliko sedmica....a stvarno mi je izgledao covjek od rijeci do sada...

Ja ih imam najmanje 20 takvih... Nije to za crnu listu. Crna lista je više kada te netko prevari ili pokuša prevariti. Tih što se ne javljaju (neozbiljnih) ima jako puno...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 22/01/2007 : 22:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Govinda

Ja ih imam najmanje 20 takvih... Nije to za crnu listu. Crna lista je više kada te netko prevari ili pokuša prevariti. Tih što se ne javljaju (neozbiljnih) ima jako puno...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

sve je to za crnu listu.
Nabijaju cijene na aukcijama,a nemaju namjeru kupit strip.
Treba ih odmah prepoznat i skartirat!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 01/03/2007 : 18:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
ljudi koji odustanu sa aukcije nisu za crnu listu, das bad ref i to je to... moras razumjeti situaciju, kupis strip a kasnije se dogodi sranje... ostanes bez para i onda na crnu listu ?

to je jadno

http://www.youtube.com/watch?v=ooshRABGReE
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/03/2007 : 19:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

ljudi koji odustanu sa aukcije nisu za crnu listu, das bad ref i to je to... moras razumjeti situaciju, kupis strip a kasnije se dogodi sranje... ostanes bez para i onda na crnu listu ?

to je jadno

http://www.youtube.com/watch?v=ooshRABGReE

da, ok je ako odustane, ako se uljudno javi i izvini, ali šta da se radi sa onima koji se nikad na jave, a osvoje stripove i ti ih onda kao budala čuvaš, a majmun se ne javlja, šta onda da se radi

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/03/2007 : 20:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne slazem se, nikad ne znas sto se nekom dogodilo i iz kojeg razloga ne moze platiti.
crna lista bi prvenstveno trebala biti za prevarante
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/03/2007 : 21:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ne slazem se, nikad ne znas sto se nekom dogodilo i iz kojeg razloga ne moze platiti.
crna lista bi prvenstveno trebala biti za prevarante

Vidjet ćeš kada te netko bude zezao par mjeseci i pravio budalu od tebe, da li ćeš isto misliti.
Ne pričamo o ljudima koji iz objektivnih razloga ne mogu kupiti. Prije tri dana mi se javio jedan momak i naručio za 300 kuna stripove. Dan kasnije se javio i rekao da je došlo do novčanih problema. Ja sam mu rekao da nema problema i da mu svaka čast što je iskreno i odmah rekao.
Pričamo o ljudima koji licitiraju, a onda mažu, lažu, ne javljaju se po 30 dana pa se onda malo prave ludi. Imao sam puno takvih i niti jednog nisam stavio na crnu listu.
A zaslužili su...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/03/2007 : 19:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
po meni je najbolje vidjeti hoce li kupac poslati mail, ako nece znaci da ga strip ne interesira i to je to
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/03/2007 : 10:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
ja još uvek imam strpljenja za jednog kupca, sad je kao rekao da je poslao novac, a prošlo je od tada 10 dana, naravno novac nije stigaso, a zajebava me tri meseca, ali videću, neću još da reagujem sa ocrnjivanjem....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

SHAPE
Junior Member

Croatia
313 Posts

Member since 03/11/2003

Posted - 11/03/2007 : 15:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send SHAPE a Private Message  Reply with Quote
ajde recimo da se s vecinom stvari koje su ovdje recene slazem jer u ove cetiri godine na sajtu imao sam puno situacija gdje su ljudi odustajali od kupnje stripova, na ovakav ili onakav nacin - ili da su posteno rekli da su pogrijesili, da nemaju love ili slicno ili da se nikad vise nisu javili ili da su me zavlacili po par mjeseci, ali evo do sada nikad nikoga nisam stavio na crnu listu zbog toga...istina, treba reci i to da me dosad nitko nikada nije prevario na nacin da mi je uzeo novac, a nije poslao stripove ili obrnuto jer zbog toga bi ljude definitivno stavio na crnu listu, a kazem odustajanje zbog ovog ili onog razloga toleriram...

bilo kako bilo, zelim postaviti jedno drugo pitanje, a to je sto sa onih 3% koje placamo www.stripovi.com a kupac je odustao od aukcije - dakle aukcija je osvojena, nismo prodali stripove, a opet placamo kao i da jesmo...sto nam preostaje? davati negativne komentare? od toga vrlo vjerovatno nemamo nista jer sam, evo konkretno ja, imao poveci broj ljudi koji su se jednom registrirali, osvojili aukciju i nikad se vise pojavili na forumu? bar ne pod tim nickom jer tko mu prijeci da se opet ne logira pod drugim imenom i napravi tu istu stvar?

dakle, sto uciniti???

…Napalm, son. Nothing else in the world smells like that.
I love the smell of napalm in the morning… Smelled like... victory...

Robert Duvall, "Apocalypse Now" (1979)
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 11/03/2007 : 18:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Ako to je kupac odustao na stripove u vrednosti do recimo 300-400 kuna,sto i nije malo,onda bi ti sad trebao da se zamaras za nekih 9-12 kuna,trebas se javljati markosu,pa oduzimati od racun tih 9 kuna,sto je bezveze,jel?ili ,ako si vec oprostio tom liku sto je odustao,nemas sto traziti da ti se ta provizija odbije,zato i mislim da dosad nije dolazilo do takve intervencije.

Zivela Striposlavija!
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 11/03/2007 : 18:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Ako to je kupac odustao na stripove u vrednosti do recimo 300-400 kuna,sto i nije malo,onda bi ti sad trebao da se zamaras za nekih 9-12 kuna,trebas se javljati markosu,pa oduzimati od racun tih 9 kuna,sto je bezveze,jel?ili ,ako si vec oprostio tom liku sto je odustao,nemas sto traziti da ti se ta provizija odbije,zato i mislim da dosad nije dolazilo do takve intervencije.

Zivela Striposlavija!

Jesi primio mail?
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 11/03/2007 : 18:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Ovaj jesam,ali kako sto kazes da si slao drugi pre toga,taj nisam.

Zivela Striposlavija!
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 11/03/2007 : 18:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
O.K. Dobro da je bar jedan došao. Šaljem ono sutra ili prekosutra.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 11/03/2007 : 19:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
I ja cu valjda poslati u utorak.Mozda ti stavim i 200 kuna u paket da mi kupis nesto,kad ti proradi mail dogovoricemo se detaljnije,ti zasad ne salji nista,videcemo.

Zivela Striposlavija!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/04/2007 : 18:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Moram i ja staviti na listu-tarful2000!!
Lik je muljator-mislim da je kod mene uzeo prvu aukciju uopce, i tad sam u mailu dobio poruku s njegovim podacima:
Tihomir Pureta
Buzanova 12
10 000 Zagreb

i onda je sve podatke promijenio u "f"
ime, prezime adresa, sve mu je--f!
jednom se javio, kao-kako da ti platim?
i otad nista.
kad sam mu poslao mail s pitanjem:
Hoces da ti saljem na ..(gore navedenu adresu).. , ili da
se nadjemo u gradu, odmah odgovara, da mu vise pase u gradu :)
i otad se vise ne javlja...
pazite ako se bude ponovno ulogirao pod nekim drugim nickom!ž
dat cu mu jos par dana, ako ce se javiti, ako ne, crveni komentari...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2007 : 22:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo ja stavljam sebe na crnu listu..
dveribade, kaži nešto čoveče kad vidiš da je meni mozak otišao.

Listen very carefully, I shall say this only once
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/04/2007 : 22:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Evo----"A,što vole da ih biješ,..jebote!"---VELJA iz "LEPA SELA LEPO GORE"
-a što me prozva??
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2007 : 22:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Evo----"A,što vole da ih biješ,..jebote!"---VELJA iz "LEPA SELA LEPO GORE"
-a što me prozva??

Pa zbog onih par neisplaćenih stripova sa aukcija(sa moje strane). Pa pošto ti nisi našao za shodno da me staviš na crnu listu, evo ja sam to uradio...kapiši??

Evo brzom brzinom šaljem..a ako si zaboravi možda se i predomislim...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2007 : 22:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A naravno može i primopredaja u Makarskoj+neko pićance, ako ti odgovara..
A od ove sramote me neće moći ni celi Jadran da opere..

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/04/2007 : 22:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Oprat će te gajba piva!hik!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25989 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/04/2007 : 22:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Oprat će te gajba piva!hik!

OK,pokušaću da prošvercujem jednu preko grane..
Mislim da je po današnjem kursu povoljnije ovde nego na moru..

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/04/2007 : 22:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
ma ne moraš,nisam baš neki pijanac,popijem dva i letim,....ko Mrkela po ljevom krilu!!!!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000