forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 CRNA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 25/04/2007 : 09:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

ma ne moraš,nisam baš neki pijanac,popijem dva i letim,....ko Mrkela po ljevom krilu!!!!

ti leti a ja ću dokrajčit ostatak gajbe
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/04/2007 : 12:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote

-i ovdje ,na sedmom padaš!!!!!!!!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 28/04/2007 : 13:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

-i ovdje ,na sedmom padaš!!!!!!!!

oš me ti srećice odnjet do apartmana ako na sedmom panem
Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 08/07/2007 : 09:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acika

prihvat cu ispricanje,a i ono,rok od 30 dana do nove godine posto nesto prodam il prikupim vecinu stripova,bitno da se stvar razresi dobro za sve..

Evo mislim da je prošlo dosta vremena, pa bih te molio da rješimo tih 54 €!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/07/2007 : 04:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danijel

quote:

prihvat cu ispricanje,a i ono,rok od 30 dana do nove godine posto nesto prodam il prikupim vecinu stripova,bitno da se stvar razresi dobro za sve..

još to vučete ima skoro godina

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 11/07/2007 : 09:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

još to vučete ima skoro godina

Dvije godine...
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 13/07/2007 : 01:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
toliko sam i bez posla,mozda nesto vise,i zaista nisam zaboravio nit sam mislio da ce on zaboravit,jedino se nadao da ce ispat nesto dobro.. i taka ce i da bude na kraju,iako je predugo ovo sve..mrzim da se pravdam i iskreno kazem pred svih da dok ne dodzem do posla,ne mogu da namirim ovaj dug,na aukcije,glavno kupujem za druge,ili prodajem za druge,nesto sitno za mene..nadam se najboljem i brzem resenju..
Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 27/07/2007 : 14:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message  Reply with Quote
quote:

toliko sam i bez posla,mozda nesto vise,i zaista nisam zaboravio nit sam mislio da ce on zaboravit,jedino se nadao da ce ispat nesto dobro.. i taka ce i da bude na kraju,iako je predugo ovo sve..mrzim da se pravdam i iskreno kazem pred svih da dok ne dodzem do posla,ne mogu da namirim ovaj dug,na aukcije,glavno kupujem za druge,ili prodajem za druge,nesto sitno za mene..nadam se najboljem i brzem resenju..

Daj se probaj malo snaći, pa dvije godine su prošle. A u priče da kupuješ za druge mogu i ne moram vjerovati.

Mene bi bilo sram da ne vratim dug 2 godine.
Kod mene to diže veliku sumnju, htio ili ne, da ću ikada vidjeti novce.
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 28/07/2007 : 03:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
sumnja ti je opravdana,al na kraju bit ce neosnovana
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 03/08/2007 : 20:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
Cagliostro13 (trenutni nick) - uopće ne kužim kako su te opet pustili na aukcije

povjerenje u tebe je davno izgubljeno- nisam usamljeni slučaj to dobro znaš.

usput samo... ako je točno da imaš potvrdu da si poslao kao što kažeš,
uslikaj ju , pošalji i ja ću povući negativni + poklanjam ti 58 kn (ustvari već sam se pomirio s tim da nema ni stripova ni moje love)
a tebi su se stripovi onda vratili, zar ne

Hoka-hej!

Edited by - gumiflex on 03/08/2007 20:24:42
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/08/2007 : 04:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gumiflex

Cagliostro13 (trenutni nick) - uopće ne kužim kako su te opet pustili na aukcije

uslikaj ju , pošalji i ja ću povući negativni + poklanjam ti 58 kn (ustvari već sam se pomirio s tim da nema ni stripova ni moje love)

Hoka-hej!

ja ga ne mogu izbaciti,samo markos...

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 05/08/2007 : 08:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
omg poslao sam ti jebene stripove preporuceno i imam prokletu potvrdu.... i nabavit cu ti ponovno proklete stripove samo da mi se skines s kurca, a s njima cu ti poslati i potvrdu pa si je zabij u cmar i skakuci po ulici sa njom ok ?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/08/2007 : 01:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
slikaj ili skeniraj potvrdu da svi vidimo...i lakše malo s tim prijetnjama...

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 09/08/2007 : 07:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
to bi bilo najbolje...ali nema više potrebe stvarno.
bilo pa prošlo.

ne mogu vjerovat da je problem u pošti iz HR u HR..

inače, vidio sam njegov reply, ali jednostavno nisam znao što bih odgovorio na to

Hoka-hej!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/08/2007 : 11:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gumiflex

Hoka-hej!

Isti je slučaj samnom, no čovjek je bio vrlo pristojan u komunikaciji tako da me je uvjerio u stjecaj okolnosti. Ovaj odgovor Gumiflexu me je iznenadio, no dopuštam da su neke nevolje u pitanju i još se nadam pozitivnom ishodu.
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 16/08/2007 : 11:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
darkwoodaxe eee da vidis mailove meni upućene...

milk and honey...a onda kad sam ga pitao šta je- drvlje i kamenje po meni

možda, ali možda samo VJ dobije stripove koje je izbidao u isto vrijeme kao ti i ja.. to su stripovi iz tog kompleta- neke je iste aukcije momak stavio dvaput i dobio ponude na obje

Hoka-hej!

Edited by - gumiflex on 16/08/2007 11:13:31
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/08/2007 : 11:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
Imam uplatnicu, ime i prezime gospođe na čiji račun sam uplatio te adresu, pravnik sam po struci, pa ako zatreba igrat ćemo se. O aukciji postoji trag, mojoj podmirenoj obvezi također, pa sad otom potom.

Edited by - darkwoodaxe on 16/08/2007 11:33:44
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 16/08/2007 : 11:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
kolega, misliš da se isplati zajebavat za 50 kn. ja sam riknio 58 kn.

kolega po kojem ćemo osnovu- naknada štete, (ne)ispunjenje ugovora ili stjecanje bez osnove???

Hoka-hej!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/08/2007 : 13:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
Ha ha, ja sam 110,ista stvar, ovako na prvu loptu rekao bih neispunjenje ugovora,ipak se radi o prodaji, samo putem dražbe. Ti si u pravu, no stvar je principijelne prirode,
naravno, prije bi išao pismeni poziv s primjerenim rokom za naknadno ispunjenje ili alternativno povrat novca (na što pristajem), a možda bi se neposredno obratio vlasnici računa na koji sam uplatio novac, ja u krajnjoj liniji ni ne znam daljnji tijek kretanja novca (zvučim kao Mesić). U biti je ona stekla bez osnove samo što mi nismo bili u zabludi (u biti jesmo samo što se to ne broji)pa se po toj osnovi možemo slikat. Dakle, to bi vrijedilo isključivo u kontekstu mirnog rješavanja spora. Ma što nas je više to veselije,završit će kao stilske vježbe Perwe Kvrgića.
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 16/08/2007 : 13:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
i ja mislim ispunjenje ugovora, ali tužbeni zahtjev s eventualnom kumulacijom za naknadu štete ako ispunjenje nije moguće - što će u ovom slučaju biti tako jer on te stripove 99% nema.

da se ovo ne pretvori u raspravu - pozdrav tebi i javi ako se Cagliostro "smiluje"

Hoka-hej!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 16/08/2007 : 13:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
ispunjenje ugovora 100%

----------------------------------
Marriage is the only adventure open to the cowardly.
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 02/11/2007 : 10:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
A da je nekog iz pošte dajem na crnu listu, koji je tako fino otvorio pismo i uzeo novac van, te zalijepio da dao prazno pismo naprijed!!!

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 30/12/2007 : 10:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message  Reply with Quote
quote:

acika, hoćeš li mi rješiti taj dug više?
Go to Top of Page

acika
Junior Member

Trinidad and Tobago
381 Posts

Member since 04/02/2004

Posted - 30/12/2007 : 15:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acika's Homepage  Send acika a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

evo,globinjo ce da ti plati to,i jos nekolcini u hravtskoj sto im dugujem preko ovog foruma..ne boj se,imucan je on,zna reketrati ljude,ili mu daju,ili ljete napolje..

www.stripovimk.tk
"more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40320 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/12/2007 : 20:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

evo,globinjo ce da ti plati to,i jos nekolcini u hravtskoj sto im dugujem preko ovog foruma..ne boj se,imucan je on,zna reketrati ljude,ili mu daju,ili ljete napolje..

Ajde smradino, odj... odavde... Varas, krades, pljujes, i ko zna sta jos... i jos se bunis... Sram te bilo... Ako treba nekom da se vrati dug, a ti si ga prevario, ja cu da sujdeluje i da pomognem...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000