forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/06/2007 : 12:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U Gacko nisu ni danas poslali ove stripove, problem je do INTERNACIONAL PRESSA. Moracu opet da vidm sa njima, svi lako obecaju, kao nema problema ali u praksi je i dalje isto.

Edited by - delboj on 02/06/2007 12:32:17
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/06/2007 : 12:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by duck

Problem je sledci. U moju Omarsku jedino ne dolaze taj Alan Ford, a sve ostalo dalazi. A u Prijedor AF dolazi samo na jedan kiosk , i to plane za cas. Zato ja skoknem do Zagreba i nabavim to sto mi fali, ali to nije to. Medjutim, nastavljam skupljati i kolekcionariosati, u svakom slucaju hvala ti Delboy i vjeruj da bih te volio licno upoznati. NEKA ZIVI STRIP!

Javi se na mail, ako dolazis u Banjaluku u drugoj polovini juna, onda se mozemo tada vidjeti.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/06/2007 : 12:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by satko

Marko hvala ti za ove telefone, pokušaću ali ... znaje lika koji distribuira stripove ovamo, međutim taj je kao svaki novopečeni bizmismen (seljak, moram da se popravim da se ne uvrijede pošteni ljudi seljačina) - kupujem tri godine stripove kod njega i dovodim mu nove kupšce a on još na kiosku gdje uvjek kupujem ostavi najlošije očuvane stripove i kaže da će to popraviti sledeći put. Ipak hvala ti za ove brojeve, i ako te put nanaese u ovaj kraj javi se na moj mobilni (ti ga imaš već) da se upoznamo.POZDRAV

Prvo pokusaj da zoves onaj broj u Orasju (031).
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 04/06/2007 : 09:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
U BL stripovi se mogu kupiti na nekih 10/15 mjesta
Ima kod pekare Manja na dva koiska ,
ima taj cuveni kiosk kod Sanrema ili Ciriha(zavisi s koje strane dolazis),
ima nize pivnice(sad Citadele)
ima na prvom od kioska izmedju poste i elektricnog
zgrada koja gleda na park Petar Kocic/ ima kiosk gde se mogu kupiti stripovi samo moras pitati za stripove
U velikom Tropic centru na samom ulazu se prodaju stripovi stize po 10ak komada zagora,extra zagora AF klasika ostali stripovi dolaze u manjem br 5/6 dole sam uzeo zadnji br teksa a na druga mesta ili nije dosao ili je dosao jedan primjerak
Ne znam da li ti sta vrede imformacije o kiscima po naseljima a i komplikovano je za objasniti zato necu to ni pisati
NADAM SE DA SAM BAR MALO OLAKSAO NABAVKU
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/06/2007 : 10:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Znam sve ove kioske, kao i još nekoliko kioska po naseljima. Ali neki stripovi se brzo rasprodaju, kao Mark. Evo sad već nema broj 11, moraću to negdje drugo da nabavim.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/06/2007 : 20:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Našao sam Mark 11 na autobuskoj stanici u Banjaluci ali taj jedini primjerak je bio prilično oštećen od vlage. Na kraju sam to kupio na autobuskoj stanici u Mostaru, iako ni taj strip nije baš najbolje očuvan.

A ako eventualno nekog interesuje, ima na kiosku kod San Rema svih pet brojeva Julije. To drže na nekoj zabačenoj polici, a kažu da je to neki serijal od 1 do 5(mada je u ovom slučaju razumljivo što prodavači nikad nisu čuli za pomenutu strip junakinju).

Osim toga, ima i mnogo stripova koji tu stoje mjesecima, a dosta ih je izvađeno iz paketa pa ih sada prodaju po 4 KM.

Edited by - delboj on 05/06/2007 22:27:10
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 06/06/2007 : 08:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam spomenuti da se zalomi na stanici poneki strip ne svi!
i da pored parka Mladen Stojanovic ima snadbeven kiosk u istoj ulici s druge strane 100 metara vise takodje snadbeveni kioscic
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 06/06/2007 : 09:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

U velikom Tropic centru na samom ulazu se prodaju stripovi stize po 10ak komada zagora,extra zagora AF klasika ostali stripovi dolaze u manjem br 5/6 dole sam uzeo zadnji br teksa a na druga mesta ili nije dosao ili je dosao jedan primjerak

Bio sam u Banjaluci kad je izašao zadnji broj Teksa i koliko se sjećam bio je samo po jedan primjerak na dva kioska u gradu (ja sam kupio jedan).
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 06/06/2007 : 12:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
U Prijedoru Zagor specijal - Posejdonovo proklestvo
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 06/06/2007 : 14:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
...i u Sarajevu

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/06/2007 : 00:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
taj zagoresku baš zatrpava kioske

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 07/06/2007 : 10:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
pozdrav!
jel ima neko od clanova foruma (iz sarajeva samo) nekih stripova viska za prodat ili mjenjat??zanimaju me novija, poslijeratna, izdanja. mozete ostaviti neki kontakt mail i sl ovdje na forumu.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 07/06/2007 : 10:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Kakav vam je ovaj Zagor specijal. Nije loš. Mada su malo zbrzali kraj brate, moglo je se to još malo razvući, kako bi se sve lepo objasnilo.

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/06/2007 : 16:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Bio sam danas u Bileći pa sam se malo raspitivao kako to da oni redovno dobijaju sve stripove. U ovom slučaju nađeno je dobro, funkcionalno i održivo rješenje. Distributer iz Širokog Brijega stripove šalje u Trebinje, a onda iz Trebinja njima proslijede 1-2 primjerka, možda i više, u zavisnosti od toga kakvo je intersovanje. Kažu da je ranije prodaja išla malo bolje ali u zadnje vrijeme i nema baš mnogo zainteresovanih. Ovdje se valjda radi o nekim koiscima koji nisu privatno vlasništvo, pa onda mogu međusobno da sarađuju.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/06/2007 : 20:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

...i u Sarajevu

Idem u subotu nekim poslom u Sarajevo, pa da se malo detaljnije informišem.

Koliko su kiosci snabdjeveni stripovima, evo konkretno može li se naći novi Zagor specijal da se ne obilazi 10-15 kioska?

I ako budem imao vremena da odem tamo, kakav je izbor stripova kod tih prodavača spominjanih nedavno u ovom topicu na buvljaku kod Merkatora i kakve su cijene?

Edited by - delboj on 07/06/2007 20:34:19
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 07/06/2007 : 20:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by jasa

...i u Sarajevu

Idem u subotu nekim poslom u Sarajevo, pa da se malo detaljnije informišem.

Koliko su kiosci snabdjeveni stripovima, evo konkretno može li se naći novi Zagor specijal da se ne obilazi 10-15 kioska?

I kao budem imao vremena da odem tamo, kakav je izbor stripova kod tih prodavača spominjanih nedavno u ovom topicu na buvljaku kod Merkatora i kakve su cijene?

kiosci su solidno snadbjeveni stripovima, a pogotovo oni u centru (titova ulica) i u merkatoru.

i kod mirze (pijaca kod merkatora) je, po meni, odličan izbor (tu prije svega mislim na bonellijevce) i pristupačne cijene.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 07/06/2007 : 20:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Hvala. Samo nisam siguran koliko ću imati vremena na raspolaganju ali valjda ću stići da odem i na taj buvljak.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 07/06/2007 : 22:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
To ti je zatvorena pijaca, teže se nalazi, ali naći ćeš je ako prođeš kroz otvoreni dio pijace ili ideš od hitne pa skreneš desno, extra izbor, a ima i Mirso tu!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 08/06/2007 : 20:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Delboy, stvarno nemoj propustiti priliku da obidjes Mirzu u buvljaku kod Mercatora. Ja sam ga jedva nasao ali isplatilo se.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/06/2007 : 21:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pa ako budem imao vremena, ne znam ništa dok ne dođem.

Edited by - delboj on 08/06/2007 21:22:15
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/06/2007 : 21:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Lako sam našao buvljak kod Merkatora i zadovoljan sam izborom stripova i cijenama. Cijene su realne u odnosu na očuvanost, a može se naći dosta toga iako nisam našao baš sve što sam tražio. Ali opet je dobro, teško se danas igdje mogu naći stariji brojevi po tim cijenama.

Pošto nisam išao u centar za ovaj Zagor specijal sam morao obići 6 kioska, a isto kao i Banjaluci stripove drže na nekim policama da ih slučajno neki potencijalni kupac ne bi vidio. Izlozi su rezervisani za druge stvari.

Došla su danas 2 primjerka AF klasika 47 u Gacko ali u Lukavici na autobuskoj stanici su bila čak 3 primjerka (od ukupno 5?), kao i AF extra 9 i Zagor extra 142. E sad, iako se ničemu više ne mogu čuditi, ipak ne vidim nikakav smisao da ti stripovi stoje mjesec dana na kiosku u Lukavici a da to ne pošalju u Gacko gdje bi se prodali. Evo razumijem da do sada nisu dobijali ostala izdanja ali zašto onda nisu redovno slali ovo što su dobijali? I onda kažu da nije nikakav problem do njih! Stripovi stižu sa dnevnom štampom, znači nema nikakvih dodatnih troškova transporta. Pričao sam sa tim ljudima prije nekoliko dana, opet sam im rekao šta sve treba da traže i da pošalju ovamo, pa vidjećemo šta će da bude.

Edited by - delboj on 12/06/2007 11:19:19
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 09/06/2007 : 21:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pošto nisam išao u centar za ovaj Zagor specijal sam morao obići 6 kioska...

bez obzira što nisi bio u centru, nije bilo potrebe da običaziš tolike kioske, s obzirom da si bio u neposrednoj blizini merkatora, mogao si tamo kupiti sve, čak imaš i dobar izbor jer svakog stripa imaju po 15tak komada i fino kažeš da ti da neki iz sredine.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/06/2007 : 21:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Slabo poznajem grad pa nisam znao da li ću sve moći da stignem. Zato sam prvo tražio strip na kiosku, a tek poslije sam išao do Merkatora. Ali eto sad znam za drugi put, pa da ne lutam.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/06/2007 : 10:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Kakav vam je ovaj Zagor specijal. Nije loš. Mada su malo zbrzali kraj brate, moglo je se to još malo razvući, kako bi se sve lepo objasnilo.

Možda bi bilo bolje da su ovu priču stavili u maxi pa razvukli na još stranica. Ispalo bi dosta bolje, a i popravili bi kvalitet maxi izdanja.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/06/2007 : 11:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by djukak

Možda bi bilo bolje da su ovu priču stavili u maxi pa razvukli na još stranica. Ispalo bi dosta bolje, a i popravili bi kvalitet maxi izdanja.

U potpunosti se slažem. Zaista ovo je priča za Maxi

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000