Author |
Topic |
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/09/2007 : 21:16:06
|
imao sam sve brojeve na njemackom,,ali sam ih prodao da napravim mjesta za djeciju sobu ..bolno je ..al jebiga |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 03/09/2007 : 21:20:44
|
quote: Originally posted by mladen13
Kapulo ide od broja 16, nisam da za to da Spawn ide u crno-bijeloj verziji, a opet i ona je bolja, nego ništa, a Savage Dragona bi svakako uzeo, kad bi se pojavio na hrv.
Ja bih čak rađe od ovih početnih Imageovih naslova rađe vidio Savage Dragona nego Spawna. A od Spawnovog univerzuma bih rado vidio Bendisove priče iz serijala Sam & Twitch. Da se razumijemo, i Spawn je dobar, ali nedostatak reprinta Gaimanove i Simove epizode stvara dosta veliku rupu u kvaliteti izdanja. Zato nisam ni htio kupiti ove nove Imageove reprintove Spawna.
Nego, Larsen i dalje radi svog Savage Dragona i stalno pazi da novi brojevi budu dostupni u regularnim trejdovima, a za nove fanove već dvije godine izdaje reprint izdanje u stilu Marvelovih essential edicija, po imenu Savage Dragon Archives. Mislim da je format nešto umanjen, crno-bijeli je crtež, čime Larsenov stil možda bolje dolazi do izražaja, a jedna knjiga sadrži cca 25 epizoda. I to sve za 20 dolara.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/09/2007 : 21:32:48
|
vidish te archivese nikako da se nakanim da uzmem... mislim SD mi je relativno dosadan strip ali povremeno ima nekih dobrih momenata i moram ceniti chinjenicu da je najduze izlazetji nezavisni superherojski strip koji je u potpunosti crtao(i pisao) jedan isti autor. nazalost zahvaljujutji sadashnjoj Image kolaboraciji sa francuskim derikozama izgleda ispada jeftinije kupiti prava za Spawna negoli Savage Dragona...
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 03/09/2007 : 21:59:57
|
quote: Originally posted by hello
Trudim se, radim punom parom i imam dva prioriteta: -pokušati osigurati prava i za epizode 9 i 10 -pokušati sniziti cijenu finalnog proizvoda
Čemu se lomiti za "osigurati prava i za epizode 9 i 10"???? Da bi 4 ipo gunđala sa foruma mogla fanazirati o savršenoj potpunoj "kolekciji". Spawn je prototip šund stripa koji bi bio odličan na kioscima za sitne pare, nešto kao sada "Amazing Spiderman", a skupe luksuzne knjige s njim (220 kn za Spawna, brrrr) bi imale svrhe samo za nostalgičare koji su ga čitali kao mali (Hrvatska populacija takvih: 0)
S druge strane, možda sam u krivu i HC trade Spawna postane domaći bestseler i isplati se izdavaču sa prodanih 311 primjeraka. Vjerojatno su se i luđe stvari dešavale.
BTW, Angela je sasvim OK. Miniserija je od Capulla, a ne sjećam se je li u #9 (ili #10?) McFarlane. |
www.stripgen.com |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/09/2007 : 22:41:01
|
Trudim se, radim punom parom i imam dva prioriteta: -pokušati osigurati prava i za epizode 9 i 10 -pokušati sniziti cijenu finalnog proizvoda
A zašto ne napraviti knjigu sa 1-8 brojevima, svakako u boji, ipak je prevelika rupa da fale 2 broja,
|
mladenlov@gmail.com |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/09/2007 : 22:44:38
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Čemu se lomiti za "osigurati prava i za epizode 9 i 10"???? Da bi 4 ipo gunđala sa foruma mogla fanazirati o savršenoj potpunoj "kolekciji". Spawn je prototip šund stripa koji bi bio odličan na kioscima za sitne pare, nešto kao sada "Amazing Spiderman", a skupe luksuzne knjige s njim (220 kn za Spawna, brrrr) bi imale svrhe samo za nostalgičare koji su ga čitali kao mali (Hrvatska populacija takvih: 0)
S druge strane, možda sam u krivu i HC trade Spawna postane domaći bestseler i isplati se izdavaču sa prodanih 311 primjeraka. Vjerojatno su se i luđe stvari dešavale.
BTW, Angela je sasvim OK. Miniserija je od Capulla, a ne sjećam se je li u #9 (ili #10?) McFarlane.
Angela je u broju #9 |
mladenlov@gmail.com |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/09/2007 : 22:53:11
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Kapulo ide od broja 16, nisam da za to da Spawn ide u crno-bijeloj verziji, a opet i ona je bolja, nego ništa, a Savage Dragona bi svakako uzeo, kad bi se pojavio na hrv.
Ja bih čak rađe od ovih početnih Imageovih naslova rađe vidio Savage Dragona nego Spawna. A od Spawnovog univerzuma bih rado vidio Bendisove priče iz serijala Sam & Twitch. Da se razumijemo, i Spawn je dobar, ali nedostatak reprinta Gaimanove i Simove epizode stvara dosta veliku rupu u kvaliteti izdanja. Zato nisam ni htio kupiti ove nove Imageove reprintove Spawna.
Nego, Larsen i dalje radi svog Savage Dragona i stalno pazi da novi brojevi budu dostupni u regularnim trejdovima, a za nove fanove već dvije godine izdaje reprint izdanje u stilu Marvelovih essential edicija, po imenu Savage Dragon Archives. Mislim da je format nešto umanjen, crno-bijeli je crtež, čime Larsenov stil možda bolje dolazi do izražaja, a jedna knjiga sadrži cca 25 epizoda. I to sve za 20 dolara.
imam SD Archives One, al nije to kao redovno izdanje u boji, uglavnom Archives više ne uzimam, |
mladenlov@gmail.com |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:04:20
|
odlichno - onda znachi moze menjaza za ovaj Volume 1, jel tako?:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:13:02
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
odlichno - onda znachi moze menjaza za ovaj Volume 1, jel tako?:))
šibni popis šta imaš za zamjenu, od amera, a tražim i mr.no 1 od libellusa, moooožda se dogovorimo,
|
mladenlov@gmail.com |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:22:34
|
ugh... popis... ajd probatju... mada i ne slovim za najorganizovaniju osobu po pitanju popisivanja kolekcije ili josh gore stvari za menjazu... mozda da mi dash neke natuknice u kom pravcu da se kretjem(betmen, dc, marvel, spajdi, indy, trejd, sveska, hc...) pa da oshmekam ovlashno chega bi se otarasio ili mozda imao duplo pa mi to lakshe za srochiti u par redaka:)
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:28:00
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido Ja bih čak rađe od ovih početnih Imageovih naslova rađe vidio Savage Dragona nego Spawna. A od Spawnovog univerzuma bih rado vidio Bendisove priče iz serijala Sam & Twitch. Da se razumijemo, i Spawn je dobar, ali nedostatak reprinta Gaimanove i Simove epizode stvara dosta veliku rupu u kvaliteti izdanja. Zato nisam ni htio kupiti ove nove Imageove reprintove Spawna.
a da spojimo lepo sa korisnim pa uparimo spawna, bendisa i kolor i dogovorimo da se uradi hellspawn:)
i vuk sit i ovce na broju:)
ne bih ga kupovao poshto sam se za to krvavo izborio svojevremeno na ebayu ali svi ostali tje valjda biti zadovoljni... donekle:)))) |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:34:06
|
problem je što i ja skupljam šaroliko, DC, Marvel, Image, Top Cow, Malibu, Event, Dark Horse, Valiant, Full Bleed, Crusader, hm, nemogu se sjetit svega, uglavnom, ako ti nije hitno, pošalji mi mail, nemoraš sad ganjat popis. |
mladenlov@gmail.com |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 03/09/2007 : 23:44:29
|
ah odlichno - svashtojed - to se trazi:))) zakopatju sutra po ormanu pa mozda i nadjem neshto... i ne - nije hitja... do crsha tjemo vetj skontati kako i shta tjemo:)) |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/09/2007 : 08:58:44
|
SD imam samo na jednom crossoveru sa supermanom |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 04/09/2007 : 15:48:02
|
SD sa supermanom imam oba, Chicago i metropolis; s Helboyem, sa Spawnom, dok mi je od Spawna s WildCatsima, odličan, a imam i oba sa Batmanom, čekam da izađe 3 Spawn-Batman: Inner demons
shibnuo ti spisak PMom... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/09/2007 : 20:40:59
|
SD sa supermanom imam oba, Chicago i metropolis; s Helboyem, sa Spawnom, dok mi je od Spawna s WildCatsima, odličan, a imam i oba sa Batmanom, čekam da izađe 3 Spawn-Batman: Inner demons
yeep batman sawn su oba genijalna i imam ih naravno..treci nemoze falit ,,svida mi se takoder i supermen-gen 13 i batman daredevil ,no najbolji mi je deathpool-deredevil te deathpool-punisher |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/09/2007 : 20:45:45
|
quote: Originally posted by mr murdoc
yeep batman sawn su oba genijalna i imam ih naravno..treci nemoze falit ,,svida mi se takoder i supermen-gen 13 i batman daredevil ,no najbolji mi je deathpool-deredevil te deathpool-punisher
i skoro da zaboravim
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/09/2007 : 20:46:14
|
yeep batman sawn su oba genijalna i imam ih naravno..treci nemoze falit ,,svida mi se takoder i supermen-gen 13 i batman daredevil ,no najbolji mi je deathpool-deredevil te deathpool-punisher
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/09/2007 : 20:46:45
|
yeep batman spawn su oba genijalna i imam ih naravno..treci nemoze falit ,,svida mi se takoder i supermen-gen 13 i batman daredevil ,no najbolji mi je deathpool-deredevil te deathpool-punisher
|
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Posted - 04/09/2007 : 22:34:40
|
Imam jednu lošu i jednu dobru vijest. Loša vijest je da su mali izgledi da se otkupe prava za brojeve 9 i 10 jer koliko sam shvatio iz dopisa budući se vodi spor oko toga nitko ne može dati prava na reprint. A sad dobra vijest; HC izdanje Spawna u boji ukoliko izađe, a 90 % su šanse da hoće koštat će između 160,00 kn i 180,00 kn, a ne 220,00 kn. Budući se radi o 10 izvrsnih epizoda mislim da bi ovo bila dosta povoljna cijena. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 05/09/2007 : 00:47:11
|
gubitak ta dva broja što se mene tiče i nije toliki problem... ako izađe, uzimam |
Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals of time. |
|
|
Topic |
|