forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DHP dvojka!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 00:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
http://www.myspace.com/darkhorsepresents

UPRAVO izashla.
iskliktao sam se dobrano danas na rifreshu i vetj sam pocheo da gubim nadu da tje se obetjani drugi broj pojaviti na vreme(bem ti vremensku razliku:)kadli na mejnu se otvori nepoznata tabla vetj mi omiljenog sugarshocka... i to taman sad kad sam zavrshio ischitavanje BtVS 06...
dobar dan za whedonshtinu, izgleda:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 00:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Konačno izašla šestica! Odoh da nadjem. Još od prvog je očekujem. Ipak je ovo oproštajno BKVovo pisanje tudjih junaka... što je mnei super potez.
Idem da vidim da li je dvojka Sugarshocka dobra kao kec, koji mi je bio skroz simpa.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 06/09/2007 : 01:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
nije.
loshija je.
verovatno zato shto nije delom stand alone ko proshla vetj klifhengeruje...
zbunjujutji pochetak, jedan odlichan dijalog, pristojan faht, malo karakterizacije i po obichaju duhovit zavrshetak.
nije loshe za 8 strana ali ovaj koncept vrishti za epichnijom razradom.

ostatak - smetje.
milionaire neshvatljiv ko i obichno, ona novajlija dosadna toliko da ne mozesh chitati preko jedne i po stranice a gallardo(pisac pristojne serijice 100 girls) brutalno prazan i neoriginalan.
losh broj.

nadam se MNOGO boljoj trojci... onaj Niles izgleda simpatichno...

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 02:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Ostavio sam Sugarshock za sutra. Krenuo sam sa čitanjem i prve dve table mi se nisu baš dopale, pa rekoh sebi da sam verovatno umoran i da će biti bolje ujutru. Isto važi i za ostatak DHPa.

Ali sam zato pročitao šesticu. Super mi je. Štono bi se reklo: taman! Sviđa mi se kako počinje i moram da priznam (iako ćeš me ti verovatno ismevati) da mi radnja, odnosi među likovima, šale, ma ceo broj bolje teče nego kod Jossa.
BKV is the man!
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 06/09/2007 : 09:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Buffy #6:

Ništa posebno, osim šta lijepo teče.

Plus: Great bearded wizard of Northampton :) :) :) :)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 06/09/2007 : 13:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Na to sam se otkinuo! :)
Isto i na Pink Floyd i na ACDC posvetu. :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000