forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 19/09/2007 : 11:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Al nema ga još na kioscima koliko ja vidim.

Nema, i to znači da nema nikakvog konkretnijeg ubrzanja izlaženja.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 19/09/2007 : 11:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

Inače,jel netko informiran kolika je vremenska razlika između mc i običnih izdanja na kioscima
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 19/09/2007 : 11:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Inače,jel netko informiran kolika je vremenska razlika između mc i običnih izdanja na kioscima

Varira!
Jer u MC izađu ponekad dva stripa odjednom, ali svejedno na kioske idu redovnim peiodom izlaženja.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 19/09/2007 : 19:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

jučer ga kupih...vrlo dobra epizoda, naravno della monica je veliki plus nakon casara.

Ma meni je Della Monica najbolji nakon Ferrija...
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 20/09/2007 : 09:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

quote:

jučer ga kupih...vrlo dobra epizoda, naravno della monica je veliki plus nakon casara.

Ma meni je Della Monica najbolji nakon Ferrija...

Till I Collapse
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 10:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Meni Ferri nije ni do kolina Della Monici

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 11:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Čitam ja ZAG LEX "Dva taoca" i već na početku Indijanci vide Zagora na stjeni i uskliknu: "Zagor! Mudrac iz Darkwooda!
Doslovno sam dušu ispustija od smija.

Čitam lexove od Supermikea i mogu reći da je samo ta epizoda odlična, sve druge su živo smeće. Čak su mi od ovoga bolje strisca epizode, a sigurno su mibolje i one prije Supermikea. I gdje je to klasično Nolitta/Ferri razdoblje; nije vrag da je već prošlo? Od Nolittine razvučenosti me hvata histerija.

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 20/09/2007 : 12:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čitam lexove od Supermikea i mogu reći da je samo ta epizoda odlična, sve druge su živo smeće. Čak su mi od ovoga bolje strisca epizode, a sigurno su mibolje i one prije Supermikea. I gdje je to klasično Nolitta/Ferri razdoblje; nije vrag da je već prošlo? Od Nolittine razvučenosti me hvata histerija.

Uporedi aktuelne zex epizode sa ovim novim i eto ti odgovora gdje je zlatno razdoblje Zagora. Izuzev par zex epizoda kao Tajanstveni jahač i ova od Pini Senje koje su kvalitetom prilično loše

...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 14:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čitam ja ZAG LEX "Dva taoca" i već na početku Indijanci vide Zagora na stjeni i uskliknu: "Zagor! Mudrac iz Darkwooda!

Moram se nažalost složiti.Svi govore o nekakvom zlatnom razdoblju kad ono prosječna epizoda pa loša pa 3 prosječne pa jedna dobra i tako u krug.Boselli vrati se
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/09/2007 : 16:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:

te klasične epizode treba po meni promatrati kroz kontekst vremena kada su nastale...i kada su čitane...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 17:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

te klasične epizode treba po meni promatrati kroz kontekst vremena kada su nastale...i kada su čitane...

Pa tako ih i gledam. One imaju tzv. tradicionalnu vrijednost. Ali, uvijek korisitm priliku da zagriženjacima kažem kako je novi Zagi bolji od staroga

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/09/2007 : 17:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
to je ok. i meni je novi zagor puno bolji od trenutnih zex-a...vidjet ćemo kada dođemo do epizoda na kojima sam ja odrastao...što bi bilo zlatna serija od 550 nadalje....tu ima fenomenalnih epizoda...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 20/09/2007 : 17:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
trebaš napraviti i glasanje za zex-ove!!

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 17:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tribalo bi napravit nekakvo glasovanje za najbolju epizodu kao šta imamo u svaštari za najboljeg lika.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 19:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Misliš da napravim poll za zadnje zexove kao i što sam napravio za redovne Zagore?

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 19:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tribalo bi napravit nekakvo glasovanje za najbolju epizodu kao šta imamo u svaštari za najboljeg lika.

Pokušaj napraviti ti ako imaš vremena. Ja nemogu garantirat da ću biti prisutan uvijek posebno zbog toga što idem na neko putovanje u listopadu. Treba dosta volje i vremena oko toga.
Uzmeš 40 epizoda.
Najprije bi trebalo dati dva dana predroka u kojem bi se tvoja list eventualno popunila i pinkicu ispravila
Neka odabir 40 epizoda bude krajnje objektivan i reprezentativan

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 19:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Kao što ima ubc, tako bi i mi trebali imati najboljih 10( može i 20) epizoda i najboljih 10(ili 20) naslovnica... pa da vidimo slažemo li se u ičemu sa talijanima...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 19:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pokušaj napraviti ti ako imaš vremena. Ja nemogu garantirat da ću biti prisutan uvijek posebno zbog toga što idem na neko putovanje u listopadu. Treba dosta volje i vremena oko toga.
Uzmeš 40 epizoda.
Najprije bi trebalo dati dva dana predroka u kojem bi se tvoja list eventualno popunila i pinkicu ispravila

Znate šta sam ja mislia.Slično je glasanju za najboljeg lika. Npr za početak imamo prvi period Zagora od 3 godine(36 brojeva) i glasa se npr 2 ili 3 dana i pobjednik ide u veliko finale, a nakon toga idemo na idući period(do 72 broja) i tako dalje i kad dobijemo pobjednike vremenskih perioda imamo veliki finale.Nisam baš razradio sve kako valja pa ako imate neku ideju dodajte ja sam dobrovoljac za to napravit.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 20:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Sramota je da mi nemamo svoj popis najboljih eepizoda i naslovnica... Po meni tribaju odman biti ponnuđene sve epizode i naslovnice...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 20/09/2007 : 20:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Uzmeš 40 epizoda.

Znate šta sam ja mislia.Slično je glasanju za najboljeg lika. Npr za početak imamo prvi period Zagora od 3 godine(36 brojeva) i glasa se npr 2 ili 3 dana i pobjednik ide u veliko finale, a nakon toga idemo na idući period(do 72 broja) i tako dalje i kad dobijemo pobjednike vremenskih perioda imamo veliki finale.Nisam baš razradio sve kako valja pa ako imate neku ideju dodajte ja sam dobrovoljac za to napravit.

To onda ne bi bilo reprezentativno jer bi neke dobre epizode izostale zbog epizoda koje bi bili predstavnici loših perioda.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 20:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
nego šta, zamislite uprvom periodu biramo izmđu katastrofa a unda biramo između Hagota i demona ludila, i jedna dobra epizoda kao što je Hagot otpadne...
Tribalo bi ponudit sve epizode i neka se glasa, svatko ima pravo po jednom za neku epizodu i za njenu naslovnicu, obe do 100%. I da ljestvica stalno stoji, i da se nadodavaju nove epizode i da se ocjena možemijenjat, tako prvi put nekoj epizodi možeš dati 100%, a unda se pridomislit i dati 60%...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 20/09/2007 : 21:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uzmeš 40 epizoda.

To onda ne bi bilo reprezentativno jer bi neke dobre epizode izostale zbog epizoda koje bi bili predstavnici loših perioda.

A jebiga znan da ideja ima rupa ali ako ćemo birat najbolju moraju biti sve epizode uvrštene u odabir.Dajte mi neku ideju i ja ću napravit to sutra.Laku noć uživajte
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 21/09/2007 : 01:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je ok. i meni je novi zagor puno bolji od trenutnih zex-a...vidjet ćemo kada dođemo do epizoda na kojima sam ja odrastao...što bi bilo zlatna serija od 550 nadalje....tu ima fenomenalnih epizoda...

Vidis kako ukusi variraju... tek te epizode su ubedljivo najgore (posebno nakon broja 600) kad je poceo price da radi Tonnineli ciji period je obelezen najmanjom prodajom Zagora i to do te mere da je u Italiji bio pred ukidanjem.

Naravno, medju novim epizodama ima dosta dobrih jer su tu Boselli i Burattini, a ukusi variraju, sve zavisno od toga na kojoj verziji Zagora ste odrastali...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 21/09/2007 : 15:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ajmo ljudi di su ideje kako ćemo odabrat najbolju epizodu
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 21/09/2007 : 16:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Vidis kako ukusi variraju... tek te epizode su ubedljivo najgore (posebno nakon broja 600) kad je poceo price da radi Tonnineli ciji period je obelezen najmanjom prodajom Zagora i to do te mere da je u Italiji bio pred ukidanjem.

Naravno, medju novim epizodama ima dosta dobrih jer su tu Boselli i Burattini, a ukusi variraju, sve zavisno od toga na kojoj verziji Zagora ste odrastali...

po meni pričaš gluposti, ali...svakom svoje.
meni je tonnineli puno bolji od burattinia..puno bolji.
ali recimo poslije zs600 ima puno drugih scenarista sa vrhunskim epizodama...

evo reci mi od zs600-zs750 koje su to ubedljivo loše epizode??

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000