forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Netko je pistoff
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 12/12/2002 : 12:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Markos ne pretjeruje, on samo radi svoj poso.Kad on nebi radio svoj poso kako treba mozete zamislit koji bih govana bilo ovdje.Svi bi sjebali sajt i kasnije nebi imali strip sajta.
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 12/12/2002 : 19:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BOC

[quote]Originally posted by Wahoomi

Ajd ne valjaj gluposti Wahoomi imaš punk kurac ljudi koji na različitim forumima pišu sranja i to ne znači da su svi oni sexualni manijaci. Haugh jest glupo dijete al to ne znači da su svi takvi, razmisli o tome. Čovjek je očito trebao neki ventil pa umjesto da bari komade gnjavi poštene comic freakove. Takve treba izbaciti, ali se slažem da Markos pretjeruje.

BOC, kao prvo pod hitno trebaš u vojsku da se naučiš kulturnije ophoditi prema poručnicima, ali ne zamjeram ti jer naučit ćeš u vojsci da se poručniku ne kaže: "Ne valjaj gluposti". Doduše nisam baš ni ja pravi poručnik; to je više na paravojnoj osnovi. Nemoj ovo ozbiljno shvatiti.
Drugo; nisam nigdje rekao da je Haugh sexualni manijak.
Treće; ne moraš braniti Haugha ako ste istih godina. Svejedno je da li imaš 15 godina ili 150; svatko odgovara za svoje postupke.
Četvrto; ne znam zašto misliš da Markos pretjeruje; pa samo je izbacio s foruma budalu koja je otpočetka agresivno nastupila i radila sranja. Uostalom i sam si napisao da ga treba izbaciti.
I ne boj se da će netko vas mladje zezati zbog godina, pa svi smo mi imali 15 godina. Meni je osobno drago da se i vaša generacija bavi stripom jer ipak vi niste strip-generacija, ali ste ipak shvatili vrijednost stripa i svaka čast na tome. Sada ste vi medju svojim vršnjacima u manjini, a kad sam ja bio u tim godinama svi(to znači 99%) su čitali stripove. Samo neka što više mladih čita stripove, pa možda jednog dana počnu i češće izlaziti, a možda i dobijemo koje novo strip-izdanje i vrate se neka stara što su ugašena(npr. Mister No, Nick Raider & Lazarus Ledd).

Ja vragolan i moj deda;
Kud krenemo svijet nas gleda!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/12/2002 : 00:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Zasto je LL uopce ugasen?

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 13/12/2002 : 03:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro narode, sta je vama.Pa vi jos brbljati o Haug.Prestanite pricat o njemu.On toliko ne vrjedi.
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 13/12/2002 : 10:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

BOC, kao prvo pod hitno trebaš u vojsku da se naučiš kulturnije ophoditi prema poručnicima, ali ne zamjeram ti jer naučit ćeš u vojsci da se poručniku ne kaže: "Ne valjaj gluposti". Doduše nisam baš ni ja pravi poručnik; to je više na paravojnoj osnovi. Nemoj ovo ozbiljno shvatiti.
Drugo; nisam nigdje rekao da je Haugh sexualni manijak.
Treće; ne moraš braniti Haugha ako ste istih godina. Svejedno je da li imaš 15 godina ili 150; svatko odgovara za svoje postupke.
Četvrto; ne znam zašto misliš da Markos pretjeruje; pa samo je izbacio s foruma budalu koja je otpočetka agresivno nastupila i radila sranja. Uostalom i sam si napisao da ga treba izbaciti.
I ne boj se da će netko vas mladje zezati zbog godina, pa svi smo mi imali 15 godina. Meni je osobno drago da se i vaša generacija bavi stripom jer ipak vi niste strip-generacija, ali ste ipak shvatili vrijednost stripa i svaka čast na tome. Sada ste vi medju svojim vršnjacima u manjini, a kad sam ja bio u tim godinama svi(to znači 99%) su čitali stripove. Samo neka što više mladih čita stripove, pa možda jednog dana počnu i češće izlaziti, a možda i dobijemo koje novo strip-izdanje i vrate se neka stara što su ugašena(npr. Mister No, Nick Raider & Lazarus Ledd).

Ja vragolan i moj deda;
[/quote]

Wahoomi ne branim ja Haugha a što se tiče pretjerivanja tu nisam mislio na Haugha već na aferu Divlji konj.
Kakvi poručnici te spopali čovječe? Što se tiče vojnog roka, mislim da ću na humanitarno- ono- pomaganje ishlapjelim starcima, bar ne riskiram metak u guzicu ili da dobijem nekog nadobudnog poručnika.
Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 13/12/2002 : 13:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message  Reply with Quote
ili prenadobudnog

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 13/12/2002 : 17:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Nema vojnog roka bez puške u ruci. Nije to tako strašno, a naravno da uvijek ima budala koje će zajebavati. Ima toga i u civilnom životu. Inače sam u HV dogurao do čina vojnika, ali ionako me nikad nisu zanimale legalne vojne formacije.

Ja vragolan i moj deda;
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/12/2002 : 20:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ej, sa 15 si jos maloljetan, a tad ne odgovaras za svoje postupke, vec tvoji starci. Kako gledas na to, dobro je ali i lose, narocito ako volite svoje starce ;)))))
Paramilitarne formacije mi se ne svidjaju sve od seseljavaca, arkanovaca i ostalih... Nadam se da wahoomi nije ni u cemu slicnom...

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 13/12/2002 : 22:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Mislim daih nije bilo gorih od MATURICA i APOSTOLA...
APOSTOLI su imali velike krstove oko vrata koisu im sezali do pojasa..
Klali su cak i NERODJENE BEBE prvo bi rasporili trudnu zenu izvadili bebu, pogazili nogama, a posle bi drugi APOSTOL ubacio macku u jos zivu i otvorenog stomaka zrtvu... Nebi bilo lose kadabiste te PARAVOJNE rijeci ipak ostavili za neka druga pitanja i forume..
Naravno nemislim ovijem na naseg dobrog WAHOMIJA, ali same teme u vezi rijeci paravojno, u meni izaziva gadjenje i najvecu mogucu odvratnost prema covjeku..

Sretno ti bilo i imala svega u dvorcu od zlata
a ja kao prosjak zivot proklinjao ispred tvoih vrata...
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/12/2002 : 09:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Emire, naravno da nisam u ničemu sličnom, a nisu samo Srbi imali paravojne formacije. Recimo, IRA i ETA su paravojne formacije koje se bore za slobodu svojih naroda Iraca i Baska. Oni jesu teroristi, ali treba se upitati zašto je to tako. Isto tako simpatiziram i Palestince koji se bore za svoju državu, a doživljavaju takve masakre od Židova koji inače vole kukati kako su najveće žrtve u povijesti svijeta. Mene trenutno zanimaju pokreti koji se žele boriti protiv Novog Svjetskog Poretka, globalizma, kapitalizma i ostalih sranja. Meni se ne svidja Novi Svjetski Poredak tj. New World Order u kojem bi gladni bili još gladniji, gdje se isprobavaju experimentalni virusi na afričkoj sirotinji(AIDS, ebola), gdje se planira potiha likvidacija stanovnika Trećeg Svijeta zbog prognoze zapadnih znanstvenika da će uskoro biti tijesno na planeti. Iako sam totalni antikomunist simpatiziram Cubu i Castra koji je trn u oku kapitalističkoj USA(Kolekcionar ne ljuti se za ovo, tu ne mislim na američki narod) pred njihovim pragom, a drago mi je i da mu je Maradona dao podršku; moj najdraži nogometaš.
Vi ste malo previše gledali usko, u okviru ovog zadnjeg rata, pa vas muče asocijacije koje nemaju veze s onim što sam htio reći. U Hrvatskoj je trenutno na dijelu tiha ekonomska okupacija Hrvatske od strane zapadnog kapitala i moje je mišljenje da se treba boriti protiv toga, a to sigurno neće učiniti legalna vojska kojom na kraju krajeva zapovjedaju političari uljuljani u svojim mekanim foteljama i debelim bankovnim računima. Ali ne bih o tome puno, vrijeme će pokazati što će se dogoditi. Ali, nema sreće dok je narod u kurcu, to jednom mora puknuti.

Ja vragolan i moj deda;
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 14/12/2002 : 09:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
Bravo Wahoomi! Mi od Haugha prešli na kritiziranje kapitalizma. Nego i Maradona je Hrvat!
Go to Top of Page

hamza
New Member

USA
251 Posts

Member since 15/06/2002

Posted - 14/12/2002 : 10:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send hamza a Private Message  Reply with Quote
Upravu si vahomi.Gledam na televiziji kakoje covjek iznio misljenje
daje izraelska vlada znala da dolazi septembar 11 dakle znalisu stacese desiti. Covjeku prijete dace ostati bez posla jer je eto javno uvrijedio jednu drugu vladu jedne druge umjetne drzave kojase zove samo u izraelskim snovima izrael.Mozetel;i zamisliti dase na covjeka amerikanca napadne tako brutalno samo zato stoje iznio svoje misljenje.Pa gdjeje tu jedan od deset amandmana koi vam daje pravo za slobodu govora.Nisi ti vahomi nista lose reko nego hajde ti kolekcionar p[obime ako nijesam upravu.
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 14/12/2002 : 15:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Iako sam totalni antikomunist simpatiziram Cubu i Castra koji je trn u oku kapitalističkoj USA

svaka čast, kao da sam ja ovo pisao!
inače, u potpunosti se slažem s cijelim postom, ni sam ne bih mogao bolje svoja mišljenja napisati

Gulp!
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 14/12/2002 : 16:29:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Nisam ja niti reko hamza daje wahomi naveo nesto sto nije tacno..
Kadasu japanci trebali da udare na 'pearl harbor' (7 decembra zvanicno) curcil je znao dace japanci napasti, i nije namjerno
upozorio oko 2500 vojnika kolikoje bilo tada u bazi..
Zbog toga samo jerse je odavno imalo uplanu bacanje A.Bombe na japance..Prema tome ovo za izraelsko znanje prije napada
na N.Y. je samo jedna od moguci varijanti, sa koima se sluze
POLITICKI MONSTRUMI..Inace ako hoces da raspravljamo o ovoj temi otvori topik na svastari, jer nema smisla da o ovakvim stvarima hamza,
raspravljamo ovde..A nakraju krajeva subotaje neradis pa hajde na kahvu, i popricacemo o svemu..Gledosam tu emisiju
u petak navece, kadaje onaj profesor iz Tenesija reko daje izrael znao za napad 11 septembra..Stovise, cak sam to snimio na video..

Go to Top of Page

Slovenac
Senior Member

Slovenia
1759 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 14/12/2002 : 19:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Slovenac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOLEKCIONAR

Nisam ja niti reko hamza daje wahomi naveo nesto sto nije tacno..
Kadasu japanci trebali da udare na 'pearl harbor' (7 decembra zvanicno) curcil je znao dace japanci napasti, i nije namjerno
upozorio oko 2500 vojnika kolikoje bilo tada u bazi..
Zbog toga samo jerse je odavno imalo uplanu bacanje A.Bombe na japance..Prema tome ovo za izraelsko znanje prije napada
na N.Y. je samo jedna od moguci varijanti, sa koima se sluze
POLITICKI MONSTRUMI..Inace ako hoces da raspravljamo o ovoj temi otvori topik na svastari, jer nema smisla da o ovakvim stvarima hamza,
raspravljamo ovde..A nakraju krajeva subotaje neradis pa hajde na kahvu, i popricacemo o svemu..Gledosam tu emisiju
u petak navece, kadaje onaj profesor iz Tenesija reko daje izrael znao za napad 11 septembra..Stovise, cak sam to snimio na video..

Pa šta je vama? Živite u americi i umjesto da gledate NBA, vi gledate politiku. Pih.

Janez. Janez BLOND.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 14/12/2002 : 20:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
A ti Slovenac da zivis u USA poslobi u K.... NBA, jer vidiobi dasu
EUROPSKI timovi, mnogo vise zanimljiviji za gledanje od
CRNACKE KOSARKE..Nisam rasist ali u NBA ima nesto sto nije "PRIRODNO"
jednostavno vidis neke stvari koje ovdasnji ljudi nevide.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/12/2002 : 21:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
neznam bas previse o cemu se radi
ali isplivali su problemi koji se vjecno pojavljuju
Stainber je najbolje dotakao temu
prema svima se neodnosi jednako
na ovom forumu su neki znali mnogo gore uvrijediti i podcjeniti i odrasle i klince ( znaci nije istina da se klinci nisu podcjenjivali ili nece ) pa nisu bili izbaceni s foruma
pretpostavljam da je ovaj haug to zasluzio
barem sam ja primejtio ali mislim da bi se s vremenom urazumio
stinky je najbolje rekao sto se tice demokracije
a Markos ono sto ja nemogu presutiti i to je glavni razlog zasto sam sew javljao
Zagor je na ZWS imao obicaj da se s nekim ljudima zakaci ili oni s nim
ovisno iz kuta gledista ili situacije
ali nikad nikome nije prijetio da ce ga izbaciti
uglavnom bi rekao da se maken s topika i ode na neki drugi ako mu smeta to o cemu se prica
istina onda tad je bilo puno manje clanova ali je i ljepo funkcioniralo
moje je misljenje da netreba biti grub niti prema onima koji su pregrubi
a ako bas pretjeraju onda nek lete kvragu
Maximus je primjer ranjivoti Markosove teorije
on kaze " tako je treba sto zesce "
dakle ispada da Maksimus nece biti nista bolji od Hauga
neulazim u to kako on razmislja da li se sali ili misli ozbiljno
no takve izjave netko moze uzeti za ozbiljno pa ce biti svasta
a nece mu se moci nista jer je prijatelj od Moderatora ili stafa ili Webmastera
ako zelimo dobro ovoj stranici mislim da ulogu " smirivanja" onih koji su malo " buntovni " mogu preuzeti ostali obicni clanovi ovog foruma da se ljudi koji se bave vaznijim stvarima nepterecuju " sitnicama "
a ako bas neide onda da se potrazi pomoc od stafovava , moderatora i tako tih " visih organa "
uvjek postoji nacin
jer uopzorenje iz stafa ili webmastera moze zvucati kao bahataost ( a moze cak i biti )
a kad netko od obicnih clanova preuzme tu ulogu onda drugacije zvuci
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 14/12/2002 : 21:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

na ovom forumu su neki znali mnogo gore uvrijediti i podcjeniti i odrasle i klince ( znaci nije istina da se klinci nisu podcjenjivali ili nece ) pa nisu bili izbaceni s foruma
a Markos ono sto ja nemogu presutiti i to je glavni razlog zasto sam sew javljao
uglavnom bi rekao da se maken s topika i ode na neki drugi ako mu smeta to o cemu se prica
ako zelimo dobro ovoj stranici mislim da ulogu " smirivanja" onih koji su malo " buntovni " mogu preuzeti ostali obicni clanovi ovog foruma da se ljudi koji se bave vaznijim stvarima nepterecuju " sitnicama "
a ako bas neide onda da se potrazi pomoc od stafovava , moderatora i tako tih " visih organa "
uvjek postoji nacin
jer uopzorenje iz stafa ili webmastera moze zvucati kao bahataost ( a moze cak i biti )

Mislim da si u pravu,Markos bi mogao djelovati malo vise iz"sjenke",ali ne mora!

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 14/12/2002 : 23:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
s

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce( budala nemoze glumit pametnog covjeka)
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 15/12/2002 : 06:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Samo ti uzivaj sani..Jednom si mlad i nikad vise..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29446 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2002 : 17:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Pazi, Zagor nikoga nije izbacivao, on bi jednostavno ugasio Forum na tjedan dana . A i meni je npr. brisao moje odgovore u nekim raspravama . Dakle, nije bas da je i on bio svetac .
Sto se mene tice, samo sam stripjea i haugha izbacio. Stripje se ponovo vratio i iako je ponovo bilo svadja i rasprava, nisam ga ponovo izbacio tako da se to izbacivanje tako reci i ne moze racunati. Haugh je izbacen zato jer je zaista jako pretjerao. Na pocetku je dosao i pricao gluposti ali nisam nista reagirao, samo sam te topice prebacio u svastaru tj. u drgui forum a on je onda poceo vrijedjati i prijetiti i zato sam ga izbacio, dakle zaista kad je bas pretjerao.

quote:

uvjek postoji nacin

Pa kazem, ja sam ponudio ulogu moderatora raznim ljudima sa Foruma, ako procitas ovaj topic u cijelosti, vidjet ces. Ljudi su nazalost odbili. Slazem se s tobom da bi se netko drugi s tim trebao baviti, a ne ja, tj. a ne samo ja.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29446 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/12/2002 : 20:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A evo sto Haugh salje meni na mail...

"Stoko ljubomorna,seljoberu govno i opol"

Ima toga jos, ali eto. Cisto da se zna....

Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 15/12/2002 : 21:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

On tebi jedan majl a ti njemu destak hiljada/min,mislim jedna od
opcija!Sto da ne?Pa da se pozabavi citanjem!

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/12/2002 : 21:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Kad se seljaci uhvate e-maila...

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/12/2002 : 21:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Zagor nije gasio forum
nego je imao problema s njim
mozda je brisao nesto sto je bezveze ( znaci nepotrebne svajde mada ne sve a kad je brisao brisao je i svoje izjave )
i ovjde na forumu ima 80 % nepotrebnih razgovora ili bezveznih ( mislim da bi se trebale sve teme profiltrirati i one koje su inforamcije vazne sacuvati , a opet neke stvarti su u nekom trenutku bitne a poslje nisu , pa treba mudrovati koje su to inforamcije , a vjerovatno bi se netko bunio zasto mu je ozbrisano sto je napisao )
a i u Burzi bi se trebale izbrisati prastare informacije o prodaji
samo smetaju
zasto Vj nebude moderator
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000