forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Alan Ford / Super Strip i dr
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/06/2007 : 22:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Prema tim cu biti posebno kritican,posto su besplatni
Ako neki ne prodje moracu te staviti na crnu listu,nek narod vidi kako okolo dijelis stripove

-Sada je 5 komada manje,a otpadaju slijedeći brojevi;-LMS 251,LMS 29,ZS 304,LMS 96,LMS 263!
-Detaljnom pregledu nisu zadovoljili kriterije!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/06/2007 : 22:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tristan

quote:

Ako neki ne prodje moracu te staviti na crnu listu,nek narod vidi kako okolo dijelis stripove

KAKVE (umjesto kako) djelis stripove... ako slucajno koji ne bude po tvome...
Istina, trebala bi nova crna lista za ljude (makar ih nema bas toliko) koji djele besplatno stripove, tako da ako nisu dovoljno dobri, na listu!

TK

-Teško je ovog "hajvana" zadovoljit kvalitetom stripovske očuvanosti,ako je takav u sexu,....barem ga žena voli!
-Porter je pobijedio u takmičenju"najkorektniji i najsimpatičniji kupac na aukcijama",pa je red poslat nagradu!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/06/2007 : 22:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote

Nisam tako strog kad su u pitanju sexualne intrige,tu moze proci i 5 i -5-ca,cak i dvije -5-ce skupa.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/06/2007 : 22:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

-Sada je 5 komada manje,a otpadaju slijedeći brojevi;-LMS 251,LMS 29,ZS 304,LMS 96,LMS 263!
-Detaljnom pregledu nisu zadovoljili kriterije!

Auchhh,tek sad vidi ovaj post a i brojevi su interesantni.
Garant su ocuvani za 5 nek si ih izbacio pa makar bili i besplatni.
Treba covjek ipak drzati do sebe.
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 28/06/2007 : 13:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by tristan

quote:

KAKVE (umjesto kako) djelis stripove... ako slucajno koji ne bude po tvome...
Istina, trebala bi nova crna lista za ljude (makar ih nema bas toliko) koji djele besplatno stripove, tako da ako nisu dovoljno dobri, na listu!

TK

-Teško je ovog "hajvana" zadovoljit kvalitetom stripovske očuvanosti,ako je takav u sexu,....barem ga žena voli!
-Porter je pobijedio u takmičenju"najkorektniji i najsimpatičniji kupac na aukcijama",pa je red poslat nagradu!

Ako je takav u seksu, mos zamislit komada...

TK
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/07/2007 : 22:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
dveribad 70-
-Pakiram upravo,bit će 4 tiskanice,pa ako stignem sutra poslat.....ako ne šaljem u ponedeljak jer sam za vikend na putu.
Pozdrav
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/07/2007 : 22:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Onda ce biti dveribad 70,jedini primjerak u svijetu
Poslacu ti novu adresu na phone.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 12/07/2007 : 23:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda ce biti dveribad 70,jedini primjerak u svijetu
Poslacu ti novu adresu na phone.

-Običaj je u narodu da se zarakija kad se čovjek preseli!!??
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/07/2007 : 23:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Nisam se preselio,samo je kucna adresa dok sam prje dizao pakete direktno na postanskoj centrali.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/07/2007 : 01:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam se preselio,samo je kucna adresa dok sam prje dizao pakete direktno na postanskoj centrali.

Pa nema veze,bit je u "zarakija"!!!!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 13/07/2007 : 17:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Kakav ja i rakija,zadnji put sam to koristio kad sam imao temperaturu pa mi nana stavila obloge na celo i na noge.Sjecam se to ko da je danas bilo,tacno prije 27 godina .
Inace nikad ne pijem alkohol,samo pusim ,kafice,sokovi... i guz.m.
Volim sljustiti baklavu,maznuti cevape,pite tucem ko lud ali mi nema ko razviti.
Opet mi zavrce u stomaku,cim podjem o klopi posmaga mi se...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 23/07/2007 : 22:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Danas poslano(brzina mi je vrlina).Imaš tri tiskanice.Možda ti poneki bude odgovarao!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 23/07/2007 : 23:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Puno hvala,DVERIBAD 70narucen,javim kad stignu stripovi.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 24/07/2007 : 00:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav ja i rakija,zadnji put sam to koristio kad sam imao temperaturu pa mi nana stavila obloge na celo i na noge.Sjecam se to ko da je danas bilo,tacno prije 27 godina .
Inace nikad ne pijem alkohol,samo pusim ,kafice,sokovi... i guz.m.
Volim sljustiti baklavu,maznuti cevape,pite tucem ko lud ali mi nema ko razviti.
Opet mi zavrce u stomaku,cim podjem o klopi posmaga mi se...

Nisam obratio pažnju "nikad ne pijem alkohol",...e,hajvana....znao sam da je nekakav "feler"!!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/07/2007 : 11:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ehh sad.... negdje se mora zategnuti u zivotu a sta fali Kapetanu Miki-u,vidjeo si kako je izrastao u ,, lepog decaka uz mleko,,
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 27/07/2007 : 18:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ehh sad.... negdje se mora zategnuti u zivotu a sta fali Kapetanu Miki-u,vidjeo si kako je izrastao u ,, lepog decaka uz mleko,,

-"ma šta lep,prelep,ko slika"!!!!
-Što se raspuco po aukcijama,da ne skupljaš novi komplet!Pazi na ocjene,slike su varljive!-A onaj Zagorov album je ok,samo ga je Lola malo prolistala!!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 27/07/2007 : 19:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Sve stripove sa aukcija imam,ali me interesuje da ih usporedim sa svojim,jacinu boje na hrbatu,kako su otisnuta slova,takodje imam i album ali mi simpaticna Lola pa reko ako ga osvojim da ostavim komentar za lolica.

Sve je dobro dok su slike varljive ali ako zene postanu kao slike to je zeznuto.

Ako ti neko kaze ,,e vala zena ti je ko slika,, to je opasno.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 01/08/2007 : 18:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Dveribade,pretjera ga ti pravo sa ovim poklonima .
Zahvaljujem se u svoje ime
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 03/08/2007 : 00:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve stripove sa aukcija imam,ali me interesuje da ih usporedim sa svojim,jacinu boje na hrbatu,kako su otisnuta slova,takodje imam i album ali mi simpaticna Lola pa reko ako ga osvojim da ostavim komentar za lolica.

Sve je dobro dok su slike varljive ali ako zene postanu kao slike to je zeznuto.

Ako ti neko kaze ,,e vala zena ti je ko slika,, to je opasno.

-Ja bih volio da su sve žene kao slika!!!!!!!!!!!!!!!!,varljive!!
-Znači da su tiskanice stigle???
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/08/2007 : 00:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Stigle,pregledo ih sad ih moram ponovo paovati u kesice,pa uknjiziti.
Jos nisu napravili dres,izgleda ne zuri im se....

Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 01/09/2007 : 15:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Vidim da ti se spisak "istanjio"...A i novcanik valjda...bice prekovremenog :)))

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/09/2007 : 12:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ne stizem odgovoriti posto radim puno prekovremeno .
Ide dobro sa kolekcijama,sa svedskim izdanjima sam zavrsio..sad za sad.
Ostaje jos nesto preko 100 zs i lms i naravno izdanja sto trenutno izlaze.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/09/2007 : 19:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne stizem odgovoriti posto radim puno prekovremeno .
Ide dobro sa kolekcijama,sa svedskim izdanjima sam zavrsio..sad za sad.
Ostaje jos nesto preko 100 zs i lms i naravno izdanja sto trenutno izlaze.

-"Samo čačkaj mečku"0.01
-Oderat ćemo ti kožu na ovih 100 komada!!!
-Što se tiče stripova,oće te sreća,još jednom!-Nekako mi se čini,gospodine Vasquez,da bi bilo zgodno da odvedeš gospođu Ahmetović na večeru.!Popij nešto u naše ime!!!!Red je.....
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 25/09/2007 : 19:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Moro sam malo,kontam da te isprovociram ne bil mi poslao devizni da ti posaljem lovu.
Jesil jos sta nasao za mene?
Osim one dvije kurveprostitutke iz Litvanije,za to si mi vec javio.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 25/09/2007 : 19:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moro sam malo,kontam da te isprovociram ne bil mi poslao devizni da ti posaljem lovu.
Jesil jos sta nasao za mene?
Osim one dvije kurveprostitutke iz Litvanije,za to si mi vec javio.

-Ništa od računa,nedam!-Čitaj "jopet"!
"Vid Mirze,šta radi...12-10!"-Jedino komplet,nema vađenja!
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000