Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 25/09/2007 : 13:14:58
|
Ovo su strasno dobre vijesti, odlicne!!! Svaka cast momci na svemu, mogu samo zamisliti koliko se truda, volje i rada ulozilo. Mozete racunati na jos jednog sigurnog kupca. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
fler
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lobo08mw.jpg)
Croatia
2057 Posts
Member since 21/10/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
fler
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2057 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/09/2007 : 12:45:28
|
Nema problema, ko hoće da učestvuje u podeli troškova (nekih pet hiljada evrića, odokativno - povratak sredstava diskutabilan, a o zaradi nema ni reči), za slanje ZZCP na kioske, nek nam se slobodno javi na mail. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
Rico
Advanced Member
![](AvatarUpload/freedom-avatar-100X100.jpg)
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
fler
Senior Member
Croatia
2057 Posts
Posted - 26/09/2007 : 13:06:00
|
no problems! ja ulažem svojih *kopa po džepovima* , hm, *kopa po džepovima* ta-dah: 15 kuna i 43 lipe, + Absolute Watchmen (razlog praznih džepova) pićnem na aukcije pa kolko zaradi. jasno, samo ako dobijem lovorike za požrtvovnost. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/ZZCP.gif)
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/09/2007 : 13:14:18
|
Može zahvalnica fontom 24 na unutrašnjoj korici umesto lovorika? ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
fler
Senior Member
Croatia
2057 Posts
Posted - 26/09/2007 : 13:28:02
|
ajde, bar nešto. ali ja biram font.
ekšli, može bilo koji a da nije Comic Sans :) |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/09/2007 : 01:54:56
|
Jebote... Jebote... JEBOTE!!!!!!!!!!!!!!!![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
Jebote, prije par dana se cujem s Djoletom i pricamo tako o nekim glupostima i on meni kaze da 'nema nista novoga osim onoga sto sam sigurno vidio na forumu', a ja ladno odgovorim 'da' misleci na trecu Karmu. I sada, nakon par dana putesestvija uhvatim se ponovo Interneta i ugledam ovo!!!???![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
Pa ljudi, svaka vam cast!!!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Ovo je nesto nevjerojatno i s gustom cu kupiti svaki broj u 2 primjerka!!! Kapa do poda za muda koja imate, a priznat cu da jedva cekam vidjeti kako je to osmislio najveci stripovski recenzist svih vremena - Djole! Svi tekstovi koje je napisao su bili istinska remek-djela i ako ovo bude samo na njihovoj 50-postotnoj razini usudit cu se reci da vec sada imamo sigurnog dobitnika za STRIP GODINE!![](icon_smile_approve.gif)
Jos ako uspije upregnuti ovog vola, ovaj, Dekaru...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
BRAVO LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
P.S. Mikicina tabla mi izgleda SJAJNO!!!![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 28/09/2007 : 16:30:44
|
bah, nakon nekoliko dana dodjem na ovaj dio foruma... i sami sokovi.
jao, jao...
i onda se okolo place kako nema domaceg stripa. a ono - valjda ga nikad vise nije bilo. |
|
Leo Charm
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 07/10/2007 : 20:30:40
|
Jebemu sunceeeeeeeee:):):)
Sjajna vest!!! Odlicno odlicno odlicno! Mislim da je Djole pravi covek za to:) Bas me zanima kakav si kao scenarista, prijatelju moj! Ovo ce se zeljno iscekivati, i stvarno vam zelim da uhvatite mesecni ritam!
Srecno & samo napred! |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
Blek Stena
Senior Member
![](AvatarUpload/slavni.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1344 Posts
Member since 03/07/2004 |
Posted - 07/10/2007 : 21:36:19
|
Odlična vijest!!! I ja sam tek ovo vidio! Svaka čast kompletnoj ekipi, a naročito izdavaču koji sve više i više radi na produkciji domaćeg stripa! Takvi se traže ;) |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/10/2007 : 03:41:24
|
quote: Originally posted by Leo Charm Ovo ce se zeljno iscekivati, i stvarno vam zelim da uhvatite mesecni ritam!
teshko. preveliki obim posla i prevelika ulaganja da bi nas dvojica to uspeli da izguramo valjano. tako da prvu godinu idemo na dva meseca a stremimo ka svesci na 45 dana u drugoj... mesechni ritam je ipak s/f za sada...
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/10/2007 : 03:46:55
|
quote: Originally posted by Kornboy
Jel se moze dogovoriti kakva distribucija sa Pajtakom? Cisto da ne moram narucivati jos dodatne stripove iz striparnica i pritom placati postarinu i otkupninu...
proverim sa denisom. nachelno, ne bi trebalo da bude problema da uzme na sebe da izdila par komada... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 18/10/2007 : 11:02:03
|
quote: Originally posted by Aco
Ovo je odlična i potpuno neočekivana vijest.RUku na srce,Djole je poznat upravo po tome što žestoko pljuje po scenaristima i baš me zanima kako je on odradio svoj debi.Držim ti palčeve,asu,a više informacija o ovom projektu očekujem ovog vikenda na salonu i to iz prve ruke.
Nisam baš najbolje shvatio ovo sa crtačima-jel to svaki radi jedan broj ili se imenjuju unutar jedne sveske(btw- jako mi se sviđa ova tabla od MIkice)?
Uglavnom-kao znak podrške kupujem 3 primjerka!
moram priznat da je i meni mikica najbolji ![](icon_smile_big.gif) kupujem također! |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/10/2007 : 14:05:51
|
quote: Originally posted by mifugo moram priznat da je i meni mikica najbolji ![](icon_smile_big.gif)
bez brige - ostale table su loshije![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_clown.gif) |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 19/10/2007 : 14:28:40
|
Ugleda i ja ovaj topic (samo mjesec dana mi je trebalo ![](icon_smile_big.gif) )... Tko kupi ovo dobice besplatno NeOm iz remitende :-))))))))))))))! Sada jos da Djole napravi recenziju pa da vidimo da li valja ovo cudo ! |
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
Edited by - seinfeld on 19/10/2007 14:29:36 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/10/2007 : 14:34:48
|
a da se vidi ko su face prvih 300 kupaca dobitje po DVA NeOMa pride!!! kad je bal - nek je s muzikom!:))) |
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/11/2007 : 09:13:43
|
ok. sa bedna dva meseca zakashnjenja imam tu chast, sretju i rados` da mogu da najavim konachni izlazak nasheg izdavachkog cheda shto se Zabavom Za Celu Porodicu imenom vika! upravo dobio primerke iz shtamparije i nije to toliko katastrofa koliko sam mislio da tje biti... ovako na prvo prelistavanje chini mi se chak i da su sve stranice slozene po redu shto je svakako uspeh!:)) uglavnom, dushman doo. obetjao shpediciju ovoga pod opcijom hitno tako da vetj negde vecheraske u taman pred zatvaranje mozete kupiti svoj primerak kod chika slobe u darkwoodu ili chika ace u Omenu. od sutra uveche, ako me ne startuju na granici, ochekujte ZZCP u prodaji i na CrShu gde se nas desetak grbachimo za Fibrinim shtandom(ja sam onaj iz prizemlja:)) fala ekipi na saradnji, fala vama na strpljenju i fala djoletu na kahonesima.
|
|
DusMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/tezukaaa.jpg)
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
marlowe
Advanced Member
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 13:38:53
|
A i kako crtaju Lavirintovi autori... |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|