"Macan je ima poprilično šarolik asortiman. Izdvajam ukoričeni komplet prvih 10 brojeva Q magazina i objašnjenje enigme 15 i 21. Iskreno mislija san da je neka zajebancija, što me od njega nebi čudilo i ne čudi, no pokazalo se da takva najava narednih brojeva Q magazina ima smisla. Naime plan je objaviti još 6 brojeva u istom formatu a od broja 21 Q magazin minja format. Možda je to već negdi objavljeno ali ja to nisan uspija registrirati. Eto ;o)"
Ići će paralelno oba izdanja a do broja 21 valjda i na kioske, no to sam ga zaboravija pitat. Uglavnom na sljedećem CRŠ očekujem ukoričene i 11-20. Nek se nađe
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Totalno fensi. Deluje suvise ozbiljno za strip magazin, vise ga (sa ovom naslovnom) dozivljavam kao neku psihodelicnu skolsku lektiru. Jedva cekam da kupim.
Gde se mogu naci ti ukoriceni Q-jevi i koja je cena Odmah uzimam jedan komad ako moze kod Bucha...
Cijena je 230 kuna kod mene, ima joss 7 komada na skladisstu.
mcn
Uzimam jedan komad sigurno,moliču Sandija da to preuzme kad bude u Zagrebu. Treba mi još par komada Ekstremnih sportova za novogodisnje poklone - koliko još toga ima? Hvala i lp Samo
majku mu spalim, a kroz ZG sutra samo protutnjam. moram provjeriti stoji li vlak 20 minuta (da otrcim do... najblize je Libellus, jel da?) pa uz malo srece...
Sutra (subota) sam u Rijeci - predstavljam Krussvarovu knjigu s početkom u 18:00 sati u prostoru male dvorane Filodrammatice (ssto god da je to). Uzet chu desetak Q-ova sa sobom pa ako je nekome usput, mozze navratiti prije ili poslije promocije i efikasno ih nabaviti. :)