forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Netko je pistoff
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/12/2002 : 21:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
MTV je smeće. CNN je smeće. HTV je smeće. Nova je smeće. Ogromna većina onog što se nudi je smeće, bilo da se radi o televiziji, časopisima, filmovima ili estetskoj kirurgiji. I nije najžalosnije to da MTV diktira trendove, već činjenica da potrošači - ljudi to puše, tj. bezidejne ovce gutaju njihova sranja. I nisu to samo teenageri, koji su uglavnom sjebani bombardiranjem šugavih medija, a često i glupošću vlastitih roditelja, koji su opet zaraženi glupošću javnih medija i tako to u krug. Ljudi su povodljivi i ono što im se kaže i protura kroz javnost, drže kao Bibliju. Zato moraju suosjećati sa preplaćenim igračima bilo čega kad ovima ugine skupocjeni pas ljubimac ili pročitati kako je estradna zvijezda nekad u OŠ bila/bio debeo ili kupiti hlače "ultimate xyžblj" kakve nosi crnčuga sa MTV-a. Jebeš ih sve, nisu drugo ni zaslužili.

Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/12/2002 : 21:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Nekad su se ljudi klanjai
Bibili ili Kuranu
carevima , kraljevima
danas se klanjaju pop idolim i njihovim govnima
pretpostavljam koliko su ljudi pukli da ce se za par godina klanjati stvarima
no covjek ima prirodnu zelju za zabavom i glazbom
samo nazalost danas rijetko mozes naci zabave i glazbe
ako to kaze jedan anarhist
i jedan buntovni punker
onda gdje je svjet otisao
cak se vise nemamo ni na sto zaliti i buniti kad je oko nas sve samo smece
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 18/12/2002 : 21:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 18/12/2002 : 23:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.

Hura za govornika!!!!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

Zox
Senior Member

1183 Posts

Member since 04/06/2002

Posted - 18/12/2002 : 23:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zox's Homepage  Send Zox a Private Message  Reply with Quote
Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni.
Umri, brate, pa cemo onda pricati zasluzuje li tvoja muzika da se slusa ili ne... hm, malo ga pretjerah, hehe.
Milan Mladenovic, Ian Curtis, RR Kirk, Kurt Cobain... Ima tu materijala da se slusa godinama...
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 19/12/2002 : 01:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
ej ljudi ovo stvarno nije mjesto za rasprave ovog tipa, nastavite se mirno i dostojanstveno prepirati i raspravaljti u svastari jer cijela organizacija sitea ce otic u qrac ako se bude pisalo di god ko oce.
eto!

--< Why do only fools and horses work? >--
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2002 : 02:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

desperado
Average Member

802 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/12/2002 : 10:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send desperado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zox

Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni.

...samo probaj pa ces odmah biti proglasen za "taleban" (al-Qaeda)
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 19/12/2002 : 14:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
Dobro, možda Enema of the State jest dobar album, no ovaj novi nije niti odviše žestok ni britak. U najmanju ruku, to definitivno nije punk, već sano poprock. Treba razlikovati neke stvari. Poppunk kao žanr nije ovo što sviraju ovi s MTV-a već nešto skroz drugo. The Descendents mi padaju na pamet. Zatim i album Stranger than Fiction Bad Religiona ima dosta dodirnih točaka s poppunkom. Misfits su po meni također bili više popunk nego hardcore bend, poslušaj samo njihove melodije.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/12/2002 : 22:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Leopold nije prvi put
tesko je neskrenuti
nek Boc otvori novi topic u svastari
pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 20/12/2002 : 00:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

Tako je brate! Dok je nas nece smecu bit lako! Kad tad cemo se vratiti iz mrtvila i ponovo poharati svijet. Bas kao u stripovima!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/12/2002 : 01:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Leopold nije prvi put
tesko je neskrenuti
nek Boc otvori novi topic u svastari
pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka

ima nas,koliko ja znam,bar 15 rockera

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/12/2002 : 12:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Count me in kad je rijec o rocku!

Freedom, baby... is never having to say you're sorry.

Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 20/12/2002 : 13:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
Stinky bravo!

Kruger imaš u svaštari topic "Šta slušaju strip fanovi" kojeg sam ja postavio, pa se lijepo uključi.
Go to Top of Page

BOC
Advanced Member

Fiji
3587 Posts

Member since 01/12/2002

Posted - 20/12/2002 : 13:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BOC a Private Message  Reply with Quote
A u moru smeća jedino je važno naučiti plivati, i to po svom vlastitom stilu. Osim toga, zapadni svijet, mislim na SAD koji je ipak pokretač svega, će propasti prije ili poslije. Kako neograničeno raste i povećava svoj kapital, doći će do prezasićenja. A hrabri pojedinci će onda dobiti odriješene ruke za stvaranje novog svijeta.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000