Author |
Topic |
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 21:14:33
|
MTV je smeće. CNN je smeće. HTV je smeće. Nova je smeće. Ogromna većina onog što se nudi je smeće, bilo da se radi o televiziji, časopisima, filmovima ili estetskoj kirurgiji. I nije najžalosnije to da MTV diktira trendove, već činjenica da potrošači - ljudi to puše, tj. bezidejne ovce gutaju njihova sranja. I nisu to samo teenageri, koji su uglavnom sjebani bombardiranjem šugavih medija, a često i glupošću vlastitih roditelja, koji su opet zaraženi glupošću javnih medija i tako to u krug. Ljudi su povodljivi i ono što im se kaže i protura kroz javnost, drže kao Bibliju. Zato moraju suosjećati sa preplaćenim igračima bilo čega kad ovima ugine skupocjeni pas ljubimac ili pročitati kako je estradna zvijezda nekad u OŠ bila/bio debeo ili kupiti hlače "ultimate xyžblj" kakve nosi crnčuga sa MTV-a. Jebeš ih sve, nisu drugo ni zaslužili.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 21:25:28
|
Nekad su se ljudi klanjai Bibili ili Kuranu carevima , kraljevima danas se klanjaju pop idolim i njihovim govnima pretpostavljam koliko su ljudi pukli da ce se za par godina klanjati stvarima no covjek ima prirodnu zelju za zabavom i glazbom samo nazalost danas rijetko mozes naci zabave i glazbe ako to kaze jedan anarhist i jedan buntovni punker onda gdje je svjet otisao cak se vise nemamo ni na sto zaliti i buniti kad je oko nas sve samo smece |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 18/12/2002 : 21:43:33
|
Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 23:16:01
|
quote: Originally posted by stinky
Oko nas je smeće, ali sebe ne vidim (barem koliko je moguće) konzumentom tog smeća. Uzimam ono što hoću i što mogu, a "ponuđačima trendova" se serem u usta. U mojoj kući se još uvijek čuje opori zvuk gitare. I to glasno. Vijesti ne slušam, novine ne čitam, modu ne pratim. Nemam nikakvih ambicija. Osim da živim koliko je moguće po svome. A ima još boraca. Malo u odnosu na "MTV-ovce", ali su tu. I biće uvijek.
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Hura za govornika!!!!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
|
|
Zox
Senior Member
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
Posted - 18/12/2002 : 23:25:35
|
Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni. Umri, brate, pa cemo onda pricati zasluzuje li tvoja muzika da se slusa ili ne... hm, malo ga pretjerah, hehe. Milan Mladenovic, Ian Curtis, RR Kirk, Kurt Cobain... Ima tu materijala da se slusa godinama... |
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 19/12/2002 : 01:54:55
|
ej ljudi ovo stvarno nije mjesto za rasprave ovog tipa, nastavite se mirno i dostojanstveno prepirati i raspravaljti u svastari jer cijela organizacija sitea ce otic u qrac ako se bude pisalo di god ko oce. eto!
--< Why do only fools and horses work? >-- |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
desperado
Average Member
802 Posts
Posted - 19/12/2002 : 10:31:38
|
quote: Originally posted by Zox
Za to klanjanje pop zvijezdama ima lijeka. Treba zabraniti pustanje bilo kakve muzike koju izvode pjevaci koji jos uvijek nisu pokojni.
...samo probaj pa ces odmah biti proglasen za "taleban" (al-Qaeda) |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 19/12/2002 : 14:28:27
|
Dobro, možda Enema of the State jest dobar album, no ovaj novi nije niti odviše žestok ni britak. U najmanju ruku, to definitivno nije punk, već sano poprock. Treba razlikovati neke stvari. Poppunk kao žanr nije ovo što sviraju ovi s MTV-a već nešto skroz drugo. The Descendents mi padaju na pamet. Zatim i album Stranger than Fiction Bad Religiona ima dosta dodirnih točaka s poppunkom. Misfits su po meni također bili više popunk nego hardcore bend, poslušaj samo njihove melodije. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 19/12/2002 : 22:35:23
|
Leopold nije prvi put tesko je neskrenuti nek Boc otvori novi topic u svastari pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 20/12/2002 : 00:14:57
|
quote: Originally posted by stinky
Onda sam olovom pogasio sva svjetla u toj rupi i izašao.
Tako je brate! Dok je nas nece smecu bit lako! Kad tad cemo se vratiti iz mrtvila i ponovo poharati svijet. Bas kao u stripovima!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/12/2002 : 01:07:59
|
quote: Originally posted by Kruger
Leopold nije prvi put tesko je neskrenuti nek Boc otvori novi topic u svastari pa cu reci svoje misljnje o glazbi i odgovoriti stinkyju da nije jedini sto se tice slusanja rocka
ima nas,koliko ja znam,bar 15 rockera
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Posted - 20/12/2002 : 13:38:37
|
A u moru smeća jedino je važno naučiti plivati, i to po svom vlastitom stilu. Osim toga, zapadni svijet, mislim na SAD koji je ipak pokretač svega, će propasti prije ili poslije. Kako neograničeno raste i povećava svoj kapital, doći će do prezasićenja. A hrabri pojedinci će onda dobiti odriješene ruke za stvaranje novog svijeta. |
|
|
Topic |
|