Author |
Topic |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 03/11/2007 : 10:26:10
|
http://www.bdgest.com/critique_2505.html
Bogami, jos malo pa ce da se zavrsi drugi ciklus, a ja još nisam ni počeo da ga nabavljam.
Jel' čitao neko? Jel' iole dobar kao prvi (http://www.stripovi.com/djinn.asp) ciklus?
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 03/11/2007 : 11:03:00
|
Znajući tebe - prvog. :P |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/11/2007 : 02:43:44
|
Uhh treba to tek doci na red za citati, procitao tek prva dva albuma... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 05/11/2007 : 06:27:20
|
Pročitao sam prvih 6 albuma, i drugi, afrički, ciklus mi nije bolji od prvog. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/11/2007 : 08:06:38
|
Znači, da ne žurim sa nabavkom. Oke, tnx. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 05/11/2007 : 08:19:17
|
quote: Originally posted by Djole
Znači, da ne žurim sa nabavkom. Oke, tnx.
Ali to ne znači da drugi ciklus ne valja. Ako hoćeš mogu ti nabaviti albume na njemačkom. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 05/11/2007 : 10:21:49
|
Hvala, ali nisam još počeo da učim nemački. A Miralisicine slike jesu dovoljno lepe za gledanje, al' bih i da razumem nešto. |
|
|
|
Topic |
|