Zašto je ovo vijest za ovi forum?Zato jer osim brdo knjiga ima i dosta stripova na engleskom(većinom Vertigo)a ima i domačih izdanja.Provjerite !Megastore se nalazi u Kerumovom centru "Joker".
u riječkom profilovom megastoru od stripova ni s, a što se ponude knjiga tiče na troduplo većem prostoru od knjižare vbz duplo manja ponuda i kvaliteta - katastrofa
jel ima veči izbor knjiga od algoritma?(splitskog)
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Koliko ja znam, trebalo bi biti stripova i u riječkom megastoreu...
nema markose, nema mi druge nego kad diplomiran u poduzetnike pa otvorit striparnicu u rijeci pa makar mi odabranica mog srca probila uši s 'prioritetima'
bija danas .ima stripova.sin city,crvani gospodar,tex giganti... a ima i dobar izbor knjiga.možda i najbolji u ST
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Dobra knjižara, Texovi giganti su čini mi se po 100,00 kn. Ima dobar izbor, Spaghetti Brothers, Metabaruni, Crveni Gospodar...
aha.100 kn komad jeftinije od utopije
Jedino su Texovi jučer bili isplativi za kupiti.Odnosno Bernardova izdanja,osim KOmanče.Mislim na popust od 10% koji je bio samo jučer.Drugo je unatoč popustu bilo skuplje nego u MC.
upravo bio u profilu. ono sta me uglavnom zanimalo je cijena stranih stripova; nisam prevrtao svaki strip, al iz onog sta sam vidio: +6kn za $1. sta se izbora tice, ne znam bas moze li se okarakterizirat kao "dobar"; ja sam ostao pomalo razocaran i stripovima i ostatkom knjizare.
Bio ja danas. Imaju dosta albuma. Vidio Lucky Lukea od Izvora, Maurovića, Usagi Yojimbo, Bone, Iznogud, strane Sandmane, Reiser, Princ Valiant, Hobita i od Fibre: Metabaruni 1 & 2, Sphagetti Bros. 1 & 2, Crveni gospodar, Presveto srce, Tom's Bar, Ivanpirre, Ljubav i Rakete 1 & 2 itd. Samo cijene su paprene. Metabaruni - 320 kn po komadu. Inače neke Fibrine albume sam prelistao po prvi puta. Crveni gospodar izgleda fantastično ( šteta što me ne zanima ), Ivannpire i Tom's Bar isto odlično samo malo tanašno. I jedno offtopic pitanje: koliko će albuma biti od Spaghetti Brosa? Vidjeh na poleđini 6 naslovnica. Inače podebljao se izbor stripova u Ri. U Profilu ima solidan izbor Bookglobea, Fibre i Šarenog dućana te ostalih hr. izdavača a u VBZu sam znao naletit na zanimljive strane stripove.
Ima ukupno 6 Spageta, da. Sto se cijena tice, nazalost, to su marze koje Profil zahtijeva, defacto 80% na nabavnu cijenu. Ali, ono sto je zanimljivo je da se po tim cijenama recimo prodalo skoro jednako Metabaruna kao i u MC, gdje su 50 kuna jeftiniji. Dakle, ima publike koja ne zna za strip ducane, nema internet, a zanimaju je stripovi - i samo preko velikih lanaca i dobre distribucije se moze doci do nje. To, nazalost, znaci vecu cijenu, ali sto je tu je.
Bija danas i kupija forty niners tpb za 105 kn.Čini mi se da su Vertigovi naslovi cijenovno povoljni,dok od domačih stripova triba bižati(osim od strip agenta).100 bullets su na redu od 1do 10 tpba.