Ostalo je jos najaviti i 4. Texove knjige, koje su vec neko vrijeme u tisku. Kao i almanasi za odprilike 15-20 dana u prodaji.
Melina, Silvia, Dok... i svi ostali koji su sudjelovali u radu na ovim izdanjima dali su kao i uvijek sve od sebe i stoga im se Gaston i ja zahvaljujemo.
Knjiga 9: LOVCI NA SKALPOVE scenarij Gianluigi Bonelli crtež Aurelio Galleppini 196 stranica, dvije kolorne naslovnice, cijena 110 kuna.
Knjiga 10: SABLASTI U PUSTINJI scenarij Gianluigi Bonelli crtež Erio Nicolo 260 stranica, dvije kolorne naslovnice, cijena 125 kuna.
Knjiga 11: PLJACKA VLAKA scenarij Gianluigi Bonelli crtež Giovanni Ticci 152 stranice, dvije kolorne naslovnice, cijena 90 kuna.
Knjiga 12: LOV NA COVJEKA scenarij Gianluigi Bonelli crtež Ferdinando Fusco 277 stranica, tri kolorne naslovnice, cijena 130 kuna.
Knjige su HC, u nakladi od 500 primjeraka. Sve cijene se odnose na prodaju u strip knjizari Libellus.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Osobno mi se posebno 12. knjiga svidjela... jedna od najboljih koje sam procitao u zadnje vrijeme. Tu je Tex tocno onakav kakav po meni treba biti...
Posle onolikog branjenja Texa(gde nisam zeleo da ulazim u vase strucne rasprave),bio bi red da svoje stavove podupres sa bar 12 knjiga godisnje da bi kad-tad stigli do tih losih brojeva pa da procenimo sami. I naravno uz to i bar 1 knjigu Tex Reprint kolko da se uverimo da su glasine o reprintu koje kruze vec duze vreme od nekog forumasa iz Nisa tacne I jos Nik Rajder koji ce nadam se imati publiku,sto cete videti po almanahu
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-