Što je s Gastonom? Da li če biti izdanih svih 19 brojeva, koji su prikazani na pozadini, ili je kod 5. broja kraj? Jer več neko vreme taj strip ne izlazi.
PS: istgo pitanje za Joe Bar team, kad če novi broj?
Ako imam točne informacije, a mislim da imam, za CRŠ bi triba novi Princ V i Gaston ( možda čak dva ali to nisan siguran ). Doduše, toliko su u ZN usporili sa ovim izdanjima da više ništa nije sigurno.
Joe Bar Team ide za CRŠ.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Iskreno, jedva čekam izdanje BP ali prvenstveno zbog prijevoda ( ako ga odrade na temeljima starog ) no želim i ZN da ustraje i objavi svih 19 komada. Album je album, pojedinačno, izvorno
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Bez obzira na skepticizam, i ja bih volio 19 albuma ZN i 2 integrala BP. Tko ne bi? Samo, ova dva integrala su puno bliže, a koliko treba ZN za ovih 5 izašlih, pa onda kada pomislim da ih ima još 14...
U svakom slucaju su za nas najbolji integrali,narocito za te serijale sa desetinama albuma.Ionako kasnimo previse sa time,a i sa finansijske strane uopste nije zanemarljivo,recimo kupiti 3-5 pojedinacnih albuma nego jednu knjigu sa 3-5 epizoda.Iako mnogima integralna izdanja deluju skupo,dugorocno gledano,svako ipak ko zeli da ima odredjeni serijal vec ce se snaci da ga i kupi.A nasi izdavaci nek izdaju pojedinacne albume novih serijala,koji recimo nisu presli vise od tri do sada izasla toma.Oko Lagaffea,naseg dragog Gase,ja u svakom slucaju cekam beloputa izdanja...
Bez obzira na skepticizam, i ja bih volio 19 albuma ZN i 2 integrala BP. Tko ne bi? Samo, ova dva integrala su puno bliže, a koliko treba ZN za ovih 5 izašlih, pa onda kada pomislim da ih ima još 14...
Ne bih baš bio siguran u to koliko su ta dva integrala blizu. Pošto je več u devetom mjesecu 2005 godine izašla informacija, da to izlazi do kraja mjeseca, a sada to sve više odmiče i odmiče.
A oko ZG naklade, 1.7. ove godine dobio sam ovaj odgovor:
Poznato je. Valiant je spreman no buduci je ljeto necemo ga raditi do sredine 8 mjeseca. Znaci izlazi tokom rujna. Gaston 6 i 7 su na prevodjenju i oni ce u tisak tokom kolovoza ko i Valiant. Znaci i njega ocekujemo u rujnu.