forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 KONACNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 11/11/2007 : 19:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote

1000 din

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/11/2007 : 20:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Jel' to konačno zadnji?

Jel' isti izdavač?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 11/11/2007 : 20:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
aha... ima kod MIroslava u Alan Fordu, za ostalo ne znadem...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/11/2007 : 20:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Odlično

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/11/2007 : 00:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ovo je super vijest. Gdje se album može nabaviti?
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 12/11/2007 : 03:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
INACE PROMOCIJA JE ZAKAZANA ZA 30. NOVEMBAR U FRANCUSKOM KULTURNOM CENTRU U 18H!!!

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/11/2007 : 06:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Odlične vijesti! Nadam se da će već ove sedmice doći u MC.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1702 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 12/11/2007 : 10:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Pih! Prvi album nije los, solidan cak, vise zbog novog Bilalovog stila slikanja, manje zbog price. Drugi: tako-tako. Treci nisam uspeo da procitam. Cetvrti necu ni da kupim.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/11/2007 : 11:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Sreća da ne postoji i peti. Tko zna što bi mu učinio!
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1702 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 12/11/2007 : 11:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Sreća da ne postoji i peti. Tko zna što bi mu učinio!

Padaju mi neke stvari na pamet, ali nisu za javnost

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 12/11/2007 : 15:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4657 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 13/11/2007 : 03:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Pih! Prvi album nije los, solidan cak, vise zbog novog Bilalovog stila slikanja, manje zbog price. Drugi: tako-tako. Treci nisam uspeo da procitam. Cetvrti necu ni da kupim.

Istog sam misljenja.
Kao i obicno, previse se rasplinjuje, kao da se celokupna pocetna ideja potpuno gubi.
Treci deo je stvarno bio los.
Ali to ipak neznaci da necu nabaviti i cetvorku.
Cenim da je i ovo izbacila Publika?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 13/11/2007 : 13:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Barker

quote:
Originally posted by KuntaKinte

Istog sam misljenja.
Kao i obicno, previse se rasplinjuje, kao da se celokupna pocetna ideja potpuno gubi.
Treci deo je stvarno bio los.
Ali to ipak neznaci da necu nabaviti i cetvorku.
Cenim da je i ovo izbacila Publika?

Bio sam kupio 4 kad je izasao na francuskom i moram priznati da sam dosta razocaran. Slazem se s Backerom.

TK
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 14:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Jel' to konačno zadnji?

Jel' isti izdavač?

Jel' sad jasnije moje pitanje...KONAČNO ZADNJI

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 13/11/2007 : 18:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
yeste

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2361 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 15/11/2007 : 21:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
...aaa,sutra cu i ja da kazem,najzad,KONACNO!!!!!!!!!,aha...stize i moja Cetvorka!,straight from AF...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 15/11/2007 : 23:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ova četiri albuma su povezana zajedničkim naslovom MONSTRUM. Da li je to točno ili sam ja to davno negdje pročitao (vidio), pa sada pobrkao?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/11/2007 : 00:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čekaj... zar prvi nije bija "San monstruma"?

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/11/2007 : 08:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Jest, Renky, ali mislim pod koji zajednički naslov je stavljen cijeli opus?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/11/2007 : 12:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Malo sam gleda po Bilalovoj stranici i nisan naiša na spominjanje zajedničkog naslova... a i nije nužno da ga uopće ima. Ionako se u startu pričalo o triogiji a ispala kvadrologija

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/11/2007 : 13:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Ja to pitam, jer sam negdje pročitao. A i treba mi radi ubacivanja u PC. Ne mogu ova 4 albuma u nastavcima ubaciti kao 4 neovisna albuma, moram ih nekako povezati. Kapiši?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/11/2007 : 13:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čekaj, sad sam zbunjen... zašto moraju biti povezana jednim imenom ako to nije ( ili možda je ) učinjeno od strane autora? Ako je samo zbog upisa, izmisli sam... Sarajlije, Čudovišta, 4 Bilal... U principu, ako sam dobro shvatoja, želiš da ti popis može izlistati vezane epizode. A ako ciklus nije imenovan u originalu?

Znači li to da si, recimo Blueberryja isto tako slaga u popis? OK je za Konfederacijsko zlato, a kako si nazva ostale cjeline?

Jbte, morat ćeš mi kopirati te tvoje popise Plaćam čevape

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/11/2007 : 13:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Pa, jebo te, Blueberry je pod Blueberry. Ne mora svaka cjelina unutar jednog stripa biti posebno. Ali, ovaj slučaj je specifičan. Ova četiri naslova su nazivi epizode, a ne stripa, jer strip npr. Četiri ne postoji. To je epizoda koja se na nešto nastavlja. Lako je to na papiru napisati, problem se javlja kod PC obrade. Taj problem sam sagledao prije prvog MaFesta kada je trebalo izbaciti sve od Hermanna. Kako ću dobiti kompletan njegov opus, ako sam negdje (u rubrici autor) pisao Hermann, negdje Herman, a negdje H.Hermann? Ja ne izmišljam, kako si se izvolio izraziti, nego sam napisao da sam negdje pročitao da je to serijal Monstrum i htio sam da mi to netko potvrdi. Ali, vidim da se trebam držati one: U se i u svoje kljuse.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/11/2007 : 14:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znaš šta brko, jebeš me uzduž i popriko... Čitaj pažljivije! Ja tebi kažem da izmisliš ( ako zajedničkog naslova nema )... pa ćeš moći sortirati. Iako ne vidim razlog, jer ako napišeš Bilal, izbaci njegove albume. Bilo zajedničkog naziva ili ne jer on je uvik Bilal. Druga stvar je što si ti pravija greške kod upisa pa, po tvojoj izjavi, krivo napisa ime autora ili u drugom slučaju ga napisa u drugačijem obliku... Hermann je uvik Hermann. Pa je i sortiranje tada jednostavno.
Sad mi je jasna ona priča o Tajnoj povijesti i istoriji jer tamo su različiti autori pa je ok svođenje pod jedan nazivnik i ima smisla. Ipak, vraćam se na Bilala. Tu mi nema potrebe jer je jedan autor, kako god se albumi zvali, sortiranje po imenu autora će ih posložiti.

Možemo detaljnije i večeras u Book Caffe-u.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/11/2007 : 14:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Nemoj me sada loviti na foru da nije uvik Bilal, jer je i Bilalović... to bi bilo prenisko

Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 16/11/2007 : 14:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Jadan li sam ja s tobom. Pa ti ni kurca ne razumiješ. Dobro, valjda ću biti ubjedljiviji večeras. Uh!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000