Originally posted by delboj Onda, nema ni skeniranih naslovnica Asteriksa od Egmonta (13 alubuma). Malo je čudno da to niko nije skenirao, a u pitanju je hrvatsko izdanje (ja imam samo dva albuma).
Pa Egmont je i objavija samo dva albuma, pretpostavljam da misliš na Izvore
Originally posted by delboj Onda, nema ni skeniranih naslovnica Asteriksa od Egmonta (13 alubuma). Malo je čudno da to niko nije skenirao, a u pitanju je hrvatsko izdanje (ja imam samo dva albuma).
Pa Egmont je i objavija samo dva albuma, pretpostavljam da misliš na Izvore
Da, mislio sam na Izvore, nego sam pogrešno napisao.
Nego,daj recite mi kakva je kvaliteta Satanik-a,nisam osh pribavio primjerak,kontam si uskoro naruhivati...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
Poslao sam Markosu skenove naslovnica Korpus AF 149 i Zagor klasik 4. U zadnje vrijeme opet mnogo kasni postavljanje naslovnica na sajtu.
U pravu si. Nije Markos kriv nego ja. Jebiga, imam nekih privatnih problema i naslovnice su zadnje na što mislim. Popuniti će se sve što fali ovaj tjedan.
MIslim da bi delboja trebalo zaposliti da skenira naslovnice i šalje ih redovno na sajt...
To je neizvodljivo, jer nemam kod sebe skener, a i većina toga bi kasnilo po nekoliko mjeseci. Skeniram ako imam neki strip, a naslovnice na sajtu nema duze vrijeme. Danas ću skenirati DD 95, AF extra 12 i Svet AF 50.
Delboj vodi racuna o svim neskeniranim stripovima ,albumima...podsjeca ljude o svemu sto nedostaje od naslovnica na stripovima.com. I to je velika pomoc. Nije ni lose ako bi to neko preuzeo na sebe!!!